• Welcome to Форум на българските шофьори.

Мнения за фирма Батон Транспорт България ЕООД

Започната от bugi30, Сряда, 18 Май, 2016, 21:41:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bugi30

Здравейте! Нов съм във форума. Интересувам се от фирма "Батон Транспорт Българиа ЕООД".

Редакция на граматика.

bugi30

vslavov

Здравей колега ,пуснах и аз подобно питане в шофьорските групи във фейса само един отговор имам ...преди четири години бяха коректни и офиса им е бил в Ихтиман .Няма много инфо за тази фирма  ???

vslavov

Никола Филчев

И аз се интересувам обявата им изглежда добре.

krasisof

Добре де защо не звъннете и не разпитате кво ви е на душа? Сега по темата! Преди 2г им звъннах и говорих с оефчето за БГ. Пич ми се стори ама ме отказа със следното: Караш квото караш от някаде за никъде и спираш, слизаш и друг се качва, а ти правиш пауза след което упражнението се повтаря само, че този път ти се качваш. Беше нещо от сорта 3човека на 2ва камиона. Казах мерси и чао. Обявата им се появява периодично през последните 3г. и определено има защо. Това е на Ким системата! Все пак дрън-дрън и поразпитайте може пък и да има промяна към добро ;D

imter

Здравейте колеги,малко да раздвижа темата,някой има ли скорошна информация за въпросната фирма?Още ли са със системата на Ким или малко са променили стила на работа?

imter