• Welcome to Форум на българските шофьори.

Съвет за надграждане на квалификацията в Европа. Къде е най-подходящо?

Започната от Ни_Лук_Ял, Неделя, 05 Юни, 2016, 12:28:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Ни_Лук_Ял

Breakthrough....

Ни_Лук_Ял

Breakthrough....

micyri

Цитат на: Ни_Лук_Ял - Неделя, 05 Юни, 2016, 21:27:57
Първо, колега, ако не си прочел, аз не питам за камион. Е-то е екстра, за която споменавам, основоното е верижни и комбайн.

Второ не си казал нищо по темата.

Трето, нямаш абсолютно никаква предства от логика, еле пък от моята, така че много добре постъпваш че си до тука. Аре на добър час.
Твоята логика я видях(чак се посмях) като ми даваш за пример новородено дете.Това не е логика!
Пак ти казвам ,ти не си готов за камион :) оф ще падна,карай си бусчетата и отваряй учебниците !

micyri

цецодебел

Цитат на: Ни_Лук_Ял - Неделя, 05 Юни, 2016, 21:41:32
Те са си паникьори, нагледал съм се цяла зима.
Относно практика, да питам то ти не практикуваш ли на обучението си? Нали не караш симулатор, а реално превозно средство в реални условия. Значи думата практика, се съдържа в думата обучение. ;D

Не , аз го учих по трудния начин ;)а и не знам кой инструктор може да ми го покаже :-\
А от комбайни не разбирам и не мога да ти дам съвет....
   Абе що имам чувство че" бързо палиш"?!?!
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

Ни_Лук_Ял

Цитат на: micyri - Неделя, 05 Юни, 2016, 22:00:02
Твоята логика я видях(чак се посмях) като ми даваш за пример новородено дете.Това не е логика!
Пак ти казвам ,ти не си готов за камион :) оф ще падна,карай си бусчетата и отваряй учебниците !

Нали не мислиш че при трите поста, които си написал в темата ще седна да ти се обяснявам.
Препоръчвам ти учебник и на теб (дано да знаеш как се използва де) - казва се Троленето в прибалканските държави, особености и проявление. Хахаха.
Breakthrough....

Ни_Лук_Ял

Цитат на: цецодебел - Неделя, 05 Юни, 2016, 22:04:18
Не , аз го учих по трудния начин ;)а и не знам кой инструктор може да ми го покаже :-\
А от комбайни не разбирам и не мога да ти дам съвет....
   Абе що имам чувство че" бързо палиш"?!?!

Е то и аз съм научил по трудния начин и няма лошо. :)

Паля от четвърт, това е положението. ;D И не обичам някой без представа що за човек съм да се ебава. Обикновенно не го изчаквам да се изсере, а още преди да е свалил гащите, щута му се набива. На това ме е научила точно по трудния начин практиката.
Breakthrough....

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

цецодебел

Цитат на: Ни_Лук_Ял - Неделя, 05 Юни, 2016, 22:16:36
Е то и аз съм научил по трудния начин и няма лошо. :)

Паля от четвърт, това е положението. ;D И не обичам някой без представа що за човек съм да се ебава. Обикновенно не го изчаквам да се изсере, а още преди да е свалил гащите, щута му се набива. На това ме е научила точно по трудния начин практиката.
Eeeee не така с рогата веднага ....Ама още си младо ше улегнеш :)

цецодебел

micyri

Цитат на: Ни_Лук_Ял - Неделя, 05 Юни, 2016, 22:10:50

Нали не мислиш че при трите поста, които си написал в темата ще седна да ти се обяснявам.
Препоръчвам ти учебник и на теб (дано да знаеш как се използва де) - казва се Троленето в прибалканските държави, особености и проявление. Хахаха.
Момченце,пак ти казвам : Не си готов за камион! Карай си Спринтера.....
Знаеш ли как ме кефите такива дето палите от четвърт,професорчета,хахахха.
Ако ви нямаше вас ,знаете ли каква скука ще настане!

rider777

Еееебаси,,,, цела седмица скука и чак сега се размърдаха нещата,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Ни_Лук_Ял

Цитат на: micyri - Неделя, 05 Юни, 2016, 22:44:20
Момченце,пак ти казвам : Не си готов за камион! Карай си Спринтера.....
Знаеш ли как ме кефите такива дето палите от четвърт,професорчета,хахахха.
Ако ви нямаше вас ,знаете ли каква скука ще настане!

Бая спам, щом няма мод намеса и тук, добавям на репликата дуплика. :D

Кулата вика Мицирии, кулата вика Мицирии... (пращене) ..... Чуваме ли се .... (пак пращене) ..... не става въпрос за камион.... повтарям.... не става въпрос за камион.

Това няма го отбереш, щото така нали ти си толкова луни над нас "момченцата" тире "професорчетата", че  от пиедестала на който си се възнесъл, долните земи се не виждат и единствено при някое случайно твое слизане сред простолюдието можеш да се позабавляваш с нелогичните им логики. Страшна комедия.
Мен пък ме забавлява да плакна тролове примерно. ;D

Отивам да преместя Спринтера и да си отдъхана. Мухахахахах.
Breakthrough....

Ни_Лук_Ял

Благодаря на колегата цецодебел за включванията. Поздрави и лек път.   :)
Breakthrough....

admin

Единствената ми забележка към Ни_Лук_Ял е за създаването на поредни публикации в разрез с правилата на форума. Всяка новосъздадена публикация е с опция за редакция в рамките на един час, след което редактирането или изтриването й е невъзможно от страна на потребителите.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Ни_Лук_Ял

Аха, разбирам, моля да ме извините за поредицата. :)
Просто не откривам бутон с който в един пост, да мога да вмъкна множество цитати.... така че да не ми се налага да публикувам нов пост на всеки потребител на който отговарям.

ПС Намерих го под менюто на самите отговори, явно не съм гледал като хората.
Breakthrough....

micyri

Ало професора ,отдъхна ли си,от какво бре ? Че аз не съм те почнал още! хахаххааа.
Пак ти казвам и го запомни ,не ставаш за камионджия!!!!!
Много добре видях ,че в темата ти не питаш за камион,ама аз ти казвам ,че и да искаш ,не ставаш!
Там се иска сърце,дупе и по малко приказки.
За това ти казвам ,карай си бус-четата,а може и да пробваш  с комбайни :)

micyri