• Welcome to Форум на българските шофьори.

Километри на ден

Започната от PetarDaskalov, Неделя, 05 Юни, 2016, 16:27:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

PetarDaskalov

Здравейте колеги,някой ще сподели ли какво е средно изминатото му разстояние (км) за ден при пълно спазване на рег.561 ? Имам впредвид на прави курсове от и за БГ,как предпочитате- твърдо 50 евра на ден без да ви интерисува колко км карате или предпочитате плащане на км(говоря за 0,10€ на км) тъй като можете да минете повече от 500км на ден?

PetarDaskalov

Бриги Магнито

Здрасти Баце,ако те вълнува 55 евра обаждаш дневно и ме печелиш за работник.
Само казвам  ;)

Бриги Магнито

rider777

Ники,,, прибрахте ли се бре ???   Ще стане ли от Цигулката шофер или не ???
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Boroman21

Надник , как ще минеш 500км за ден само като чакаш 7-8 часа на Дунав мост 2. И като стигнеш на разтоварния и чакаш 4 часа да те разтоварят  ко става  работиш без пари ли ?

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

начинаещ

Аз съм работил на километър 0,10 евро! Не ми се понрави,особено през границите,фериботите и чаканията за товари ,но трябваше отнякъде да почна!

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Неделя, 05 Юни, 2016, 17:27:02
Ники,,, прибрахте ли се бре ???   Ще стане ли от Цигулката шофер или не ???
Прибрааме се,мразим да не се прибирам.
Не знам Райдер,трябваше да ми се обади не се обади,сигурно ми е сърдит ,че го преебах-знаеш парата малко,курса дълъг и т.н.
В общи линии зает е сигурно да ме поръчва .

imter

Понякога така става с екипажите,тръгват двама,прибира се един :D :D ;D.

rider777

Може да поръчва менюто за банкета бре,,,,,,,,,,,,,,, не прибързвай с изводите ;-)
Имтер,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, само с някои екипажи става така ,,,,,,,,,,,,,, трябва да се казваш М ,,,,,   И ,,,,,, за да те изхвърлят от камиона ,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

micyri

Не знам защо само за километри и пари за километри говорите,а после се скъсвате да мрънката за нарушения!
Ами цяла Европа се работи на час,те по-прости ли са?
По-хубаво от това няма!
Борете се за работа на час,пък после нека си висял 7-8ч. на Дунав мост или на друго място. ;)

m_a_rtins

Даскалов ще се опитам да  отговоря на въпроса -    1 во - Зависи в БГ ли караш или по ЕВРОПА . 2 ро - Ако караш по ЕВРОПА на какви осигуровки е шофъора . 3 то - Какъв тип товари превозваш . 4 то - Какви качества притежава шофъора ( това е валидно и за ръководството ) .  5 то - Техниката с която се работи във какво състояние е .  п.с   пример - Ако  даден камион заработва цял месец по Европа колко пари изкарва ,,,,  на шофъора са обещани примерно 1500 евро но в края на месеца по закона на Мърфи или  по закона на някой шеф дефакто този шофъор получава примерно 1200 евро ,,, така обаче този човек е жив и има нужди ( храна и т.н ) а  тези нужди му струват на месец около 300-400 евро ,,, . Какъв е тотала значи този човек е работил цял месец по 24 часа на ден  като шофъор,монтъор,пазач и накрая получава 1500 лева . Според мен не ти отива да си правиш тук проучванията .   Плащане само на работен ден според мен на който не му изнася да си кара .

hgv_driver

Аз предпочитам твърда сума на ден/час и заплащане всяка седмица, както е в белите държави.

micyri

Цитат на: hgv_driver - Неделя, 05 Юни, 2016, 20:55:24
Аз предпочитам твърда сума на ден/час и заплащане всяка седмица, както е в белите държави.
Колега,в белите държави е доста далече от това което ти искаш.
Всъшност ти може да искаш много работи,но дали може да се осъществи идеята ти ,помислил ли си?

hgv_driver

Цитат на: micyri - Неделя, 05 Юни, 2016, 21:12:11
Колега,в белите държави е доста далече от това което ти искаш.
Всъшност ти може да искаш много работи,но дали може да се осъществи идеята ти ,помислил ли си?

Обясни, кое му е много по-различното в белите държави. В Англия например се плаща на час всяка седмица.
И не е нужно да се изказваш във всяка тема, ако няма какво смислено да кажеш.
Човека в темата пита как предпочитаме - на ден или км. Аз казвам на ден.

stoil nedev

А бе , да не ми се обиждате ма вие да не сте роби бе!?
К`ви  са тия 10 цента на километър ???
Работиш в краен случай , да само в краен случай - плащане на курс .
Иначе само на твърдо на ден.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

micyri

Цитат на: hgv_driver - Неделя, 05 Юни, 2016, 21:21:50
Обясни, кое му е много по-различното в белите държави. В Англия например се плаща на час всяка седмица.
И не е нужно да се изказваш във всяка тема, ако няма какво смислено да кажеш.
Човека в темата пита как предпочитаме - на ден или км. Аз казвам на ден.
Ето отговорил си на първия въпрос.Заплащане на час! Ти ако си свикнал шефа да ти дава пари от джоба си в белите държави не е така.За това ти и казах първо да помислиш,като пишеш.
Втора пропуснал си ме с темите,не пиша във всяка тема ,а само която ми е интересна и мога да кажа нещо.
И трето, човека нека си пита ,аз пак ти казвам ,това какво искаш ти,означава само едно,че мислиш малко първобитно,без да те обиждам.

micyri