• Welcome to Форум на българските шофьори.

Соломон 777 ООД

Започната от hgv_driver, Понеделник, 06 Юни, 2016, 18:50:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hgv_driver

Някой да знае нещо за тази фирма? Не я откривам в белия списък, а гледам, че има обява в jobs-a.
https://www.jobs.bg/f3273362

hgv_driver

цецодебел

Ти бъзикаш ли се? ;D Що не го питаш лично ;D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

martin stanev

Наш бат Иво го издирват, а той сигур се е скрил негде под френските борики и нема нет :)

hgv_driver

hunter_75

>:( :o Незнанието ти е непростимо

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

plwned

Важното е че пича дава служебен телефон с минути в роуминг интернет ако праща и по една нужничка до теб да те обслужва няма да имат равни двете шефчета  ;D ;D ;D

rider777

Я кАжи още някоя простотия анонимко !
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Rammbon

Защо има фирми с 2 лв капитал, с 42000лв, с 240 000лв , а открих и една с 2 милиона и 300 000лв капитал? Става въпрос за транспортна фирма. Собственика има в джоба си 2 лв, разполага със свободни 2 милиона лв или какво? Това ми е интересно.

plwned

Цитат на: rider777 - Вторник, 07 Юни, 2016, 05:05:43
Я кАжи още някоя простотия анонимко !

На мен ли говориш ? И си оправи тона шефче .. ;)

plwned