• Welcome to Форум на българските шофьори.

Румъния - забрана за пушене

Започната от Бриги Магнито, Неделя, 12 Юни, 2016, 14:42:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Бацета,верно ли у Мамалигария вече е забранено пушенето в дръгела или е ЕШК?

Бриги Магнито

цецодебел

Бриги стига бе ,не знам къде в ес  го има? Та тия ли са по католици от папата ;D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

Бриги Магнито

Цитат на: цецодебел - Неделя, 12 Юни, 2016, 15:00:10
Бриги стига бе ,не знам къде в ес  го има? Та тия ли са по католици от папата ;D
Мани майтапа,било забранено пушенето в сужебни коли в тази графа попадат дръгелите.
Според ЕШК ,Ташевци отнесли някоя и друга глоба,а криенето на фасовете в пепелника се превръща в задължение.
Предстой и забраната за пиене на вода от шишета с вместимост над 0,5л.

rider777

Мани ташака Бриги,,,,, не е ЕШК,,,,, ама ти само стой и гледай кви закони в най-скоро време ще наложат и тук,,, свет щи съ завий,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

hgv_driver

Във фирмата в която работих до скоро, шефа даде на всички да подпишат декларация, че са запознати със забраната в Румъния и няма да пушат в кабината.

Rammbon

Не са само Ташевците , има и от други фирми, глобени за пушене по време на шофиране. Ние караме с една PVC чашка пълна с вода, мушната в по-голяма порцеланова чаша поставена на пода, между седалките. В момента на спиране oт полицай, цигарката отива в малката чаша с вода, а люка е измукал пушека .

динко

И Италия от 1 юли,ще го има това плюс ядене пиене на вода и говорене по телефон и радиостанция.Носене на алкохол в кабината също,взимат ти книжлето от 6  до 18 месеца.

Boroman21

Как така пиене на вода , изкаж да кажеш че ше треа да спирам на бензиностанция за да ударя две глътки вода  :)
Тия с всеки изминал ден се по-големи глупости измислят а същевременно имат други неща разрешени дето са в пъти по опасно от пиенето на вода или пушенето.

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

динко

Да и пиенето на вода колеги 18 месеца,пуснал го е един колега в момента го разглеждам.Ще Ви информирам по подробно,само да го намеря като закон.

hgv_driver

ИванТ

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 12 Юни, 2016, 14:42:58
Бацета,верно ли у Мамалигария вече е забранено пушенето в дръгела или е ЕШК?
Да, вярно е! Забрана е в сила от 2016.03.17. Както може да прочетете в текста, забраната се отнася за публичните (затворени) пространства, работните места, болници, училища... Браво на Румъния за този закон! И дано успеят да се справят и с контрола му.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

цецодебел

Цитат на: динко - Неделя, 12 Юни, 2016, 20:19:46
И Италия от 1 юли,ще го има това плюс ядене пиене на вода и говорене по телефон и радиостанция.Носене на алкохол в кабината също,взимат ти книжлето от 6  до 18 месеца.
Значи трябва да ти правят обиск на кабината,да демонтират радиостанциите  ???Некаква друга глупост няма ли да измислят...Те това са им най големите проблеми :D

Boroman21

Само са камионите ли е тая забрана  или за всичко на колела.

Бриги Магнито

Цитат на: Boroman21 - Понеделник, 13 Юни, 2016, 09:43:11
Само са камионите ли е тая забрана  или за всичко на колела.

Всичко ,което не е лична собственост.
С други думи ако пушиш в дръгел или кола,които по талон се водят на твое име ,проблеми нямаш.
Аз лично усещам как с тоя закон Румъния ще успее да увеличи фасовете изхвърлени по пътя

loshdancho

Че има забрана...има.  Че не се контролира също е вярно.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.