• Welcome to Форум на българските шофьори.

Натрупване на опит

Започната от hgv_driver, Понеделник, 13 Юни, 2016, 16:25:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hgv_driver

Понеже вече става трудно някой опитен да взима новобранец да го учи, предлагам на неопитните направо да попиват опит директно от най-добрите.

Ето още един поучителен клип.

Това е висш пилотаж - неопитните не го могат. Гледайте и се учете. Трябва да имате поне 30 години опит... затова търпение.

hgv_driver

hgv_driver

Бриги снимай и ти някой клип, къде се слага магнита, да споделиш и ти опит.

hgv_driver

Бриги Магнито

Цитат на: hgv_driver - Понеделник, 13 Юни, 2016, 17:27:14
Бриги снимай и ти някой клип, къде се слага магнита, да споделиш и ти опит.
Готово Баце

П.П.Някой ще ме светне ли,защо на Андроида на мойто китайче не излизат линковете за клипчетата?

hgv_driver

Цитат на: Бриги Магнито - Понеделник, 13 Юни, 2016, 17:32:18
Готово Баце

П.П.Някой ще ме светне ли,защо на Андроида на мойто китайче не излизат линковете за клипчетата?

Щот немаш Flash Player

Ето линкове специално за теб:
http://www.youtube.com/watch?v=o77J_bTPKRE

http://www.youtube.com/watch?v=ylb9ju2zGvs

Бриги Магнито

Мерси Баце за линковете.
Райдеро си е у БГ значи некво е излезнал от танкщело ми се чини.

Райдер бежи скрий с тва Ренде ,виж че не мое да откине
Некой ден кат го тунинговаш те чакам на Бренеро

rider777

Едвам катерим баирите с 30 и кусур тона багаж,,, скивай тук кво мъчение е ,,,,, ама па уникално красиво да му е,,, ма,,,,а  
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

admin

По принцип тези маршрути съчетават ли се с "лека и спокойна работа"? За един приятел питам!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

hunter_75

Той за спокойствие се катери там,ти що реши че е по работа?

admin

Ами нали някакви тръби вози, 30 тона и кусур ли бяха, колко бяха... Освен да си има някакво хоби, за което още нищо не знаем.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

rider777

Ако това ви натоварва ви препоръчвам пасене на овци ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Mandor

Наистина много красиво. А 1010м надморска височина е приблизително Самоков. И нагоре, към Боровец са същите завои.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

hgv_driver

Цитат на: rider777 - Понеделник, 13 Юни, 2016, 23:18:58
Ако това ви натоварва ви препоръчвам пасене на овци ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Това по-скоро натоварва собственика на камиона с разход 200л/100км. И после ще каже този шофер не мое да кара икономично, ще му резна от заплатата.

rider777

Има и такива адреси,,,,,, изключително рядко е но ги има,,,, нагоре 200,, надолу 0 ,,,, какво да се прави.

hgv_driver

Цитат на: rider777 - Вторник, 14 Юни, 2016, 10:20:04
Има и такива адреси,,,,,, изключително рядко е но ги има,,,, нагоре 200,, надолу 0 ,,,, какво да се прави.

Надолу със 150 км/ч евала. Голем си.

hunter_75

Цитат на: rider777 - Вторник, 14 Юни, 2016, 10:20:04
А на мене едно птиченце па ми казва че обичайните ти адреси е товари са такива,нормалните са рядкост.Но не е само при тебе така,при всички от твоята величина.Не мога само да разбера що се пънеш да ни убедиш в противното.Всеки който кара камион вътрешно знае за какво става въпрос,ама ти не,та не.Професионален шофьор да кара тия товари,по тия национали,за толкова време и за тия пари няма да намериш.Та зими се поспри малко с глупавите коментари,най-малкото новите които влизат по форумите могат да те помислят за по-умен

hunter_75