• Welcome to Форум на българските шофьори.

Пази Боже сляпо да прогледа

Започната от Бриги Магнито, Събота, 18 Юни, 2016, 15:25:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Бриги Магнито

Vladiksofia

Баце, ОТВОРИ СЕ ТЕМА за МАГИСТРИ ,ЧЛЕН КОРЕСПОНДЕНТИ, АКАДЕМИЦИ , КАНДИДАТИ ЗА НАБЕЛОВА ПРЕМИЯ ,овладяни от КАЗАРМЕНИЯ СИНДРОМ ,забравили как са прохождали и ВЕКЕ....." ВРАГОВЕ" на туй нЯщо......" НОВОБРАНЕЦ". ТЕМАТА Е ТЯХНА ! Щом във форума не стихва " войната" ,СТАРИ КАПИ-НОВОБРАНЦИ.

Vladiksofia

Бриги Магнито

Баце мое и си прав.
Я поведох битка от скоро.
Бог ми е свидетел,че до неотдавна съм водил спорове с колеги на тема трактористи,комбайнери,новобранци и прочее .
И какво стана,стана че съм виновен еми нека съм виновен.
Те за тва сега всека жаба да си знае гьолУ.
Е го мойо гьол е магнито гмуркам си се у него и ич не ми е зор.
И честно казано ми дреме на гъзо

Amateur

"Принципно съм мрънкач и нервак,но бързо ми минава."

Определено си поел риск да караш на двойка с новобранец .
Не съм сигурен, че биха ти издържали нервите при десет дни съжителство в една кабина с когото и да било  .
Абсолютен индианец

Vladiksofia

Въпрос на "ценностна система".....Един " ОПИТЕН " би трябвало да е ВЕЛИКОДУШЕН  и да отдаде всичко от СЕБЕ СИ ,да предаде всичко ,което знае на "новобранеца" ,спомняйки си как самият той е стартирал. В нормалните фирми получава и допълнително ,значимо заплащане ,затова ,че му е нарушено "личното спокойствие" в кабинета и защото е и......"ПЕДАГОГ" в материята.

Бриги Магнито

Цитат на: Amateur - Събота, 18 Юни, 2016, 16:47:50
"Принципно съм мрънкач и нервак,но бързо ми минава."

Определено си поел риск да караш на двойка с новобранец .
Не съм сигурен, че биха ти издържали нервите при десет дни съжителство в една кабина с когото и да било  .

Баце мислим си далече от мисълта,че туй ми е първата двойка.
Оти ако си го мислиш,ше ти каем от жегата е
Който е работил с мен може да каже

Туй с парата е заблуда ма как и да е,взел съм повече от 750лв. не крия,но дали са 750лв. не зная

admin

В една стара мъдрост е казано "Помогни си сам, за да ти помогнат и другите". Няма как да помогнеш на човек, който не влага никакво старание в обучението си. Последният ми курс на двойка беше именно с такъв човек и съм се зарекъл повече да не влизам в подобни филми.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Vladiksofia

Баце ,БЛАГОДАРСКО за обучените ,включително и за виолончелото ! От този курс ,какъвто и да е бил е ПОЛУЧИЛ ВСЯКАКВА ,немалка информация...

Бриги Магнито

Цитат на: Vladiksofia - Събота, 18 Юни, 2016, 17:01:54
Баце ,БЛАГОДАРСКО за обучените ,включително и за виолончелото ! От този курс ,какъвто и да е бил е ПОЛУЧИЛ ВСЯКАКВА ,немалка информация...
Не знам кво е получил,но аз получих урок.
Тъй че,прав си файда е цялата работа,пък и спомен остава

Amateur

Имах предвид с когото и да било от неопитните шофьори .
Бриги, драматичните курсове ли те отказаха от шофирането в Европа, та реши да работиш само в България ?
Имаш ли още желание да караш на 2-ка с новобранец ? ;)
Абсолютен индианец

цецодебел

Цитат на: Vladiksofia - Събота, 18 Юни, 2016, 16:55:20
Въпрос на "ценностна система".....Един " ОПИТЕН " би трябвало да е ВЕЛИКОДУШЕН  и да отдаде всичко от СЕБЕ СИ ,да предаде всичко ,което знае на "новобранеца" ,спомняйки си как самият той е стартирал. В нормалните фирми получава и допълнително ,значимо заплащане ,затова ,че му е нарушено "личното спокойствие" в кабинета и защото е и......"ПЕДАГОГ" в материята.
Не са ли ти малко много претенциите :)Ако не вдева ,да му направи и една тутурутка да го предразположи ;D
  Знаеш ли че едно време ,когато още не е имало камиони са казвали: Занаят се не учи а се "краде"
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

Бриги Магнито

Цитат на: Amateur - Събота, 18 Юни, 2016, 17:06:48
Имах предвид с когото и да било от неопитните шофьори .
Бриги, драматичните курсове ли те отказаха от шофирането в Европа, та реши да работиш само в България ?
Имаш ли още желание да караш на 2-ка с новобранец ? ;)
Не Баце,колкото и странно да е,аз съм аматьор в Европата .
Аз съм си дападжийче и понеже напреднах с възраста и поради световната финансова криза си вадех лебеца извън БГ.
Относно новобранците ,мъцам -отказах се

Цеци май си прав

Vladiksofia

Едно време България беше на 27-мо место У СВЕТО ,а сега е ОГРАБЕНА ,ИЗЧЕЗВАЩА КОЛОНИЯ. Аналогията не е уместна. Всеки отговаря за себе си и ПРЕД себе си,включително и " обучаващия" шофер.

Бриги Магнито

Цитат на: Vladiksofia - Събота, 18 Юни, 2016, 17:18:40
Едно време България беше на 27-мо место У СВЕТО ,а сега е ОГРАБЕНА ,ИЗЧЕЗВАЩА КОЛОНИЯ. Аналогията не е уместна. Всеки отговаря за себе си и ПРЕД себе си,включително и " обучаващия" шофер.
Баце за какво да отговарям?
Видно е не съм инструктор .
Жив и здрав ли е Виолончелото ?

цецодебел

Еми аз така ги разбирам нещата ,и май са били прави старите ора ;) Защото който има желание той ще намери начин да разбере ,който нема и трима професори не могат да му го ......  
Абе прост пример :Шофьор тук Италианец ,с 25 г. стаж видя нещо в моя камион и първо каза че това не  е ла..ла..ла...ама другата седмица го видях по същия начин и в неговия ;D
  Така че питайте ,гледайте и най вече мислете ;)И не бързайте да се изхвърляте като ...................на песък

цецодебел