• Welcome to Форум на българските шофьори.

Виц или реалност?

Започната от Бриги Магнито, Вторник, 21 Юни, 2016, 08:03:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: rider777 - Сряда, 22 Юни, 2016, 17:33:46
Ако се Яви кандидатка новобранка и иска някой да я обучава веднага я взимам и няма да и искам кинти за обучението даже,,,,, докато се научи,,, месец- два,,,,, година,,,, докато не се научи ще караме на двойка,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Някакви нечисти помисли ти се въртят в главата май. Онзи ден писа, че ще искаш пари от новобранец, за да го обучаваш. Днес пък пишеш, че ще обучаваш новобранка напълно безплатно.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Магнум Баце както казах младият си е млад или с други думи дерзай,всичко е пред теб.
Също казах,че над 30 не става дума за мечти,бля,бля и прочее,става дума за финансов интерес ,нищо повече.
Не е ли малко трагикомично мъж на средна възраст да не може да държи пътя(примерно,не визирам никой) и младеж на 19,който криво-ляво упътва по шосето,но му трябва само едно отпускане и е почти готов.
Ма както и да е и в двата варианта е прието да се казва новобранец.
Някой тука беше написал мисля един месец на двойка и айде готов си.
Пак питам за къде е готов за гроба или за затвора?
Има мъдрост гласи
,,от всяко дърво,свирка не става" крайно време е ,да се проумее

Бриги Магнито

Boroman21

Бриги мериш с двойния аршин мислим , ай да зеем и за пример старите дападжий дет освен да пият и да претакват зелето друго си не могат . Има такива дет право немогат да карат , кат ги пита нещо господин немец и почват на езика на глухонемите наще . И много други примери има  , дажи и на клиповете на ездача ако се вгледаш по-сериозно  ще си речеш че чист дападжия под прикритие .
Та тва дали от даден човек става шофьор си проличава още на първия курс , мисля си забелязал тоя факт.

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

SEMPER

Бриги, я ни осветли кво значи да не можеш да държиш пътя.

Според мен дори и симсонка да си карал, все ще можеш се задържиш между линиите с квото и да било превозно средство.

Аз на 18 съм правил маневри с кран Краз с 22 метра стрела и не си спомням да съм имал проблеми. Че и книжка даже нямах май още за камион.

Пък ти го изкарваш все едно самолет се кара, а не прицеп.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Бриги Магнито

Баце,чуй шо ще ти речем я съм си дападжийче.
И у ДапУ е арно школо,оти те го те шом я моем се бутам по свето,всеки че мое.
Докът обратнийот вариант понекогиш е тегъв,а именно от интернешънъл драйвър да стане дападжийче.
Та в общи линии честно казано вече нищо не мерим.
Дет се вика ойдох видех не победих,ма....
И вече ми е всьо равно.
Кой бил новобранец,кой не бил
Кой имал мечти и т.н. ич не ми е зор.
Е лепим си магнито и изчезвам,а Ви не нервим

Баце държиш пътьо означава,а се наместиш некво и криво лево а си у него,а не да гониш ората по тротоаро или да се караш на ореха у нивата

naum4o

Стефанов, много точно го каза. На чиновниците, които представляват държавата, нашият стандарт е последната им  грижа.
По темата: Трябва да уважаваме старите. Не защото са стари, а защото знаят откъде тече топлата вода.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

skumri

Цитат на: naum4o - Четвъртък, 23 Юни, 2016, 01:07:36
Стефанов, много точно го каза. На чиновниците, които представляват държавата, нашият стандарт е последната им  грижа.
По темата: Трябва да уважаваме старите. Не защото са стари, а защото знаят откъде тече топлата вода.

Ония ден , един "с опит" така готино засече пет автомобила, направо си беше за новините. Като го напсувах на светофара , ми обясни , че "знае от къде тече топлата вода" от 50  години. Трябвало е да се откаже преди 30... Това между млади и стари са глупости. Има можещи и не можещи
Когато правото се превърне в безправие , съпротивата е задължителна !

цецодебел

Цитат на: skumri - Неделя, 26 Юни, 2016, 20:57:12
Това между млади и стари са глупости. Има можещи и не можещи
Самата истина ! С една подробност! Старите които не могат или сами са се отказали ,или са отпаднали по метода на естествения подбор :) А младите още не знаят че не могат!  
Ама нема страшно ,ще се научат или ще отпаднат ;D Просто по вероятно е да направят това:
https://thechive.files.wordpress.com/2016/06/sht-happens-sometimes-44.gif?w=460
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

skumri

Цитат на: цецодебел - Неделя, 26 Юни, 2016, 21:46:02
Самата истина ! С една подробност! Старите които не могат или сами са се отказали ,или са отпаднали по метода на естествения подбор :) А младите още не знаят че не могат! 
Ама нема страшно ,ще се научат или ще отпаднат ;D Просто по вероятно е да направят това:
https://thechive.files.wordpress.com/2016/06/sht-happens-sometimes-44.gif?w=460

Незнам...шофьора, който тича , ми се вижда доста опитен :D

stefanov

https://www.youtube.com/watch?v=7CeqzurkBDU

Тоя дето снима клипа казва че драивъра е на около 50 години

цецодебел

Цитат на: skumri - Неделя, 26 Юни, 2016, 23:21:41
Незнам...шофьора, който тича , ми се вижда доста опитен :D
Опитен в какво ? В тичането ?
Цитат на: stefanov - Неделя, 26 Юни, 2016, 23:44:47
https://www.youtube.com/watch?v=7CeqzurkBDU

Тоя дето снима клипа казва че драивъра е на около 50 години

Е значи е някой от любимите на Райдера" комбайнери" ;D Нали под /млади,стари / не разбирате възраст !?!?
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

rider777

Абе за тия слънчасалите си е баш нормална тази маневричка,,,, даже бърже се справи ,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

skumri

Цитат на: цецодебел - Понеделник, 27 Юни, 2016, 00:08:10
Опитен в какво ? В тичането ?

Всъщност,  точно опита в тичането прави клипчето смешно...а не трагично

skumri