• Welcome to Форум на българските шофьори.

Полуремарке за Русия

Започната от Wrctransport, Събота, 02 Юли, 2016, 23:56:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Wrctransport

Магнита маи ми реши проблема копувам си щора.и и слагам халки на брезента.така ще си имам два типа ремарке.благодаря ти магнито
Сега темата отиде в друга посока
Каде по пловдив да намеря брезентаджия
Или добър брезентаджия

Wrctransport

Monster

Ако полуремаркето ти е заводско без въже и дупки казваш " Так сделано с завода"
   Кавказ се заяждат, при руснаците се държиш спокойно и сериозно никакви шегички, защото ще изгориш. Може да си слозиш рация/радиостанция/ долнобойщиките си помагат един на друг. Например "Машинка снимает кино" значи има радар и т.н.
   С документите трябва да си идеялен, за да не даваш поводи. От 100 до 300 рубли буташ и те пускат с малко лафене гайшниките! Кантарджийте/Весовой контрол/ 400 или 500 рубли твърда тарифа.

Monster

Wrctransport

Намирих ремаркенце.шмиц 2005г. Поцинковано шесте гуми почти нови на 80-90 процента.брезента нов.със горна щора.и буге на първа ос.със капаци и налкички за въженце.
Така. дотук добре.като отворихме брезента огзад за да го видя вътре.ми направи впечетление че имаше два колана варзани горе от дясно и доло в ляво единият в началото другият в края на ремаркето.
Защо ти вразват така и други ремаркета сам виждал така.да не се разпадат ли или нещо са липави.или просто като празно за укрепване

Бриги Магнито

Па тоя бризентаджия на Кукленско преди Митницата,ко му е?

Wrctransport

Нищо му няма добре си е момчето.само че се  питам защо връзват по тоя начин ремаркето вътре.единият колан е в началото другият по към края.горе за грядата и доло за пода.защо.
Нещо не е наред ли или просто като е  празно да не се разколачи по пътя

цецодебел

Може да е останало така от последно товарене ? Тия с вратите ,натоварени неравномерно..... на неравно няма затваряне на вратите :-\ Празно няма проблем  :)Еми откачи коланите да го видиш дали ще се изчанчи :)
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

SEMPER

Че де ще е бил товара тогава с тези колани там ?  ???

За това, за което говориш - един колан най отзад, да събере по дългия диагонал на вратите отзад е достатъчен, ако ще и цялото полуремарке да е усукано на спирала.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

цецодебел

Цитат на: SEMPER - Понеделник, 04 Юли, 2016, 22:44:49
Че де ще е бил товара тогава с тези колани там ?  ???

За това, за което говориш - един колан най отзад, да събере по дългия диагонал на вратите отзад е достатъчен, ако ще и цялото полуремарке да е усукано на спирала.
Не знам бе Семпер! Опитвам се да си отговоря??? Освен толкова да е усукано че да се изместват ролките ида не върви щората......бах ли го

Wrctransport

Утре ще махна коланите и ще пробвам щората дали върви
Колко трябва да е високо .вътрешният работен отвор.на това ремарке е 1.68
Може и 1.70 да е.от  пода до гредата.до брезента е 1.80.това добре ли е

Mandor

Цитат на: Monster - Понеделник, 04 Юли, 2016, 10:43:42
  Може да си слозиш рация/радиостанция/ долнобойщиките си помагат един на друг. Например "Машинка снимает кино" значи има радар и т.н.

На кой канал са обикновено?
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Nachinaesht

Коланите на кръст отзад се слагат за да не се разбиват ключалките на вратите. Предполагам всеки е виждал пред себе си полуремарке, на което вратите леко мърдат при неравности. Като се кара по кофти пътища и така става. Докато всичко е още здраво, слагаш коланите отзад на кръст и така вратите не се раздрънкват. А вътрешна височина 1.68 е доста нисичко. Сигурно сакаш да кажеш 2.68

цецодебел

1.68 значи ходиш приклекнал  :o

Бриги Магнито

Цитат на: цецодебел - Вторник, 05 Юли, 2016, 14:10:40
1.68 значи ходиш приклекнал  :o
Не,по-скоро е лазиш изправен

loshdancho

под 2.75м вътрешна височина не става. Гредата на вратите изчжда около 5цм. ама при обемено товарене се вдига.
Ширина под 2.47 е малка но става.  Бугето е маркетинг и визия.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Wrctransport

Wrctransport