• Welcome to Форум на българските шофьори.

Шофьори на товарни автомобили за работа вътрешно в Европа

Започната от anelia.vasileva, Сряда, 06 Юли, 2016, 13:23:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

anelia.vasileva

Codognotto Group търси да назначи шофьори кат.С+Е за работа вътрешно в Европа . Престой 3 месеца, 1 месец почивка
заплата 1800 евро + бонуси
Изисквания:
- Минимум 1 година стаж
- Дигитална карта за тахограф
- Професионална компетентност за водачи
- Валиден документ за психогодност
- Медицинско свидетелство
За повече информация тел. 0888805439

anelia.vasileva

цецодебел

Цитат на: anelia.vasileva - Сряда, 06 Юли, 2016, 13:23:39

заплата 1800 евро + бонуси
Госпожо Василева тая цифра сигурна ли е? Защото преди 10 дни разговарях с словенец от  клона в Гориция и ми спомена 1500 ?!?
Друг е въпроса че него го устройва защото живее от другата страна ???
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

anelia.vasileva

Заплатата се формира от твърда заплата + командировачни на ден , всичко е упоменато в договора, който се сключва с Codognotto SK.

цецодебел

Да не искате сега да ме убедите , че на българин ще плащат повече  :o Или и вие не знаете за някой / допълнителни клаузи/?

anelia.vasileva

Нямам представа за условията на колегите от другите клонове, клаузите по договора са ясни , това е чистото месечно възнаграждение на шофьор , бонусите се сформират на база км и разход на гориво

цецодебел

Цитат на: anelia.vasileva - Сряда, 06 Юли, 2016, 14:10:26
бонусите се сформират на база км и разход на гориво
Фирмата я познавам от когато в нея работеха И италианци!
Най вероятно и минусите се сформират от това.......Така че за мен е ясно а колегите  :-\кой как си реши

SEMPER

Цитат на: anelia.vasileva - Сряда, 06 Юли, 2016, 13:53:31
Заплатата се формира от твърда заплата + командировачни на ден , всичко е упоменато в договора, който се сключва с Codognotto SK.

Ей това ме кефи винаги.

Госпожо, да  ви осведомя че ЗАПЛАТА е това, върху което се начисляват осигуровки и се плащат данъци.

КОМАНДИРОВЪЧНИ са средства, които са необходими за нормалното съществуване на работника, когато се налага да работи далеч от местоживеенето си.

Съжалявам, ако разбих всичко детско във Вас.

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

hari

Щом е намесено горивото в изчисляването на заплатата е ясно какви платци сте и вие.

micyri

Защо в нито една фирма в Германия не ги интересува разхода на гориво,а вие даже изчислявате  заплата на база разход?

никола

В България разхода на гориво е определящ размера на заплатата . Ако даваш икономии може и да получиш заплата . В моя случай 3500 километра , 100 литра преразход и чиста сума за получаване 100 (сто) лева .
Фирмата е друга да не стане грешка само споделям личен опит за формиране на  заплатата чрез разхода. 

Tsecko

Цитат на: никола - Неделя, 15 Януари, 2017, 17:18:07
В България разхода на гориво е определящ размера на заплатата . Ако даваш икономии може и да получиш заплата . В моя случай 3500 километра , 100 литра преразход и чиста сума за получаване 100 (сто) лева .
Фирмата е друга да не стане грешка само споделям личен опит за формиране на  заплатата чрез разхода. 
Надявам се вече си захвърлил камиона им някъде из паркингите и да си го карат.
Не мога да повярвам какви неща ви се случват!

juli76

Заплатата в тази фирма е 1700-1800 евро макс.Договора е словашки минават се към 12000км.Карат се предимно влекачи Ивеко. Информацията ми е от познат който е вече пета година при тях.Офертата не е нищо особено.

juli76