• Welcome to Форум на българските шофьори.

Глеам и се чудим

Започната от Бриги Магнито, Вторник, 12 Юли, 2016, 21:52:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SEMPER

Баце, ще ти дам един пример  от друг бранш, ма принципа е същия.

Имам един приятел със строителна фирма -седим си с него и към нас се задава един тъмен, че направо черен. Приятелят ми казва - тоя мангал е страшно нагъл, бас хващам че нещо за пари идва да мрънка.

-Абе шефе, искам да ти кажа, тя шпакловката вече два лева станала, навсякъде по толкова я плащат, пък ти още по лев и петдесет я плащаш. ( с мангалски акцент естествено, ма не мога да го възпроизведа)

- Аааа, няма проблем, щом е станала два лева, ще ти я плащам по два лева. Нали знаеш - всичко трябва да е точно.

Манго доволен си тръгва, благославяйки шефа.

Аз го питам, ти защо толкова бързо се навиваш

- И пет лева да ми беше искал, пак щях да се навия. Той завалията знае колко е две по две, ма два и петдесет по два и петдесет е абсурд да го сметне.  Аз му смятам квадратите .... както аз не му правя сечено за парите, тъй и той не може да направи сечено на моята сметка. В крайна сметка ще получи колкото аз реша.

Че горната оферта много ми заприлича на тази случка....
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

admin

И друг път съм слагал линк към новината, но все пак някой може и да е е обърнал внимание.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=689134
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

rider777

Те обаче не можаха да си спомнят дали Николов е бит и заставян да подписва документи за финансово задължение. Стойчев има възможност да обжалва присъдата пред Окръжен съд - Благоевград. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: Amateur - Петък, 15 Юли, 2016, 17:41:48
Бриги, продължавай да държиш печено, че след атентата в Ница ще има още по-сериозни проверки .

Баце ,би ги в проверките,да проверяват.
Ма я ми кажи,научи ли що мое да направи дръгел попаднал у подходящ човек?
Ако не си научил,те ти Ница,а се не мъчиш да си го представяш.
Па че мъцнем,майтап нема с тия джелеза се мре.
И за разлика от Евротрак-а ,се мре арабия

Dojogan

Цитат на: redboy - Четвъртък, 14 Юли, 2016, 12:03:02
Dojogan,нема за какво да се обиждаш. Тоя пост не е насочен към теб,а към тия,които са тръгнали да изкарват категории,заради "големите пари" и то на стари години. Аз също като теб,откакто се помня съм по коли,мотори и камиони. Дядо ми е карал камион едно време в ДАП-о,баща ми караше на времето Шкода Европа,дърпаше един брезент тук по съседните страни,в момента също кара камион и от малък съм с бензин в кръвта (както се казва). И мен като теб това си ме влече и с това правя сметка да се занимавам и изхранвам - в този бранш. А какво по-хубаво от това - човек да работи това,което му харесва. Сега чакам да ми излязат дигитала и професионалната и да започвам.

Бриги,честит рожден ден,да си здрав и да илядиш.

Благодаря колега, понеделник живот и здраве започвам, чак нямам търпение вече. Може старшите да ми се смеят, че не знам какво ме чака, но имам огромното желание, а това е най важно. Малко хора имат удоволствието да работят това, което искат с кеф и мерак :)
Успех на теб колега, аз в четвъртък взех последните от хилядите китапи и през новата седмица започваме, дано е за добро и всичко е наред :)

Колега SEMPER, хора всякакви. И не скромно да звучи се имам за интелигентен. Че искам да стана шофьор - еми това ме влече, това ще стана, не виждам лошо. Програмист да стана, в офис по цял ден за същите пари - по-тъпо ще ми е, гаранция!!!
Много ме кефи лафа "Аз ако съм много учен и умен нямаше да стана шофьор". Такава тъпотия няма никъде. Безспорен факт е, че голяма част са малоумници, мега неграмотници и пияндури, но има и свестни момчета, които понасят общата помия!

rider777

Като понатрупаш опит по паркингите с тъпаците ще осъзнаеш кво тъпо племе като цяло е шоферското с мнооооо малки изключения ,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: rider777 - Събота, 16 Юли, 2016, 07:24:59
Като понатрупаш опит по паркингите с тъпаците ще осъзнаеш кво тъпо племе като цяло е шоферското с мнооооо малки изключения ,,,,,,,,,

Предположение: Гъстотата на тъпаците по форумите е много по-голяма. Може да са няколко, но са много досадни като,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Hristo Lishev

Аксиома: няма по-тъпо, гнусно и пеераско същество от италиански тираджия. Вчера ме изпреварва по нанадолнище с Ивеко Евро 0,5 при ограничение 80 по А16, за да умре на следващия баир... Друг гнусник сутринта се изпика до кабината, съседен камион при поляна 3 дк пред него... Колега Dojogan, успех и здрави нерви, ще са ти нужни.

rider777

Как гадно смърди пикня на напечен асфалт не е истина ,,,,,,,,,,,,,,,, а пък ако някой от изпадналите германци дето обикалят по паркингите ти каже, че е бивш тролейджия аз ти разрешавам без да му мислиш мноооо мнооооооо да му забиеш в муцуната два токата ,,,,,,,,

цецодебел

Абе Иво кви тролейжии в Германия  ??? кви 5 лева  ,абе изяснявай се бе човек ???
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

Hristo Lishev

Цецо, в Италия съм, не в Гврмания. Айде, че кака Ваня ми е спретнала график да карам  след забраната.

Dojogan

Без да съм имал кой знае какъв контакт с колеги знам какво ме чака, но пак съм сигурен, че ще бъда изненадан! Само като им гледам правописа и неграмотността като цяло из фейса, като видя как не зацепват за неща, които аз зацепвам а тепърва започвам тоя бранш...но пак казвам, сигурен съм, че ще бъда изненадан  ;D.....
   Търпение имам, нервите съм ги изтървал почти вече (5 години и половина работа предимно с жени), но поне хубаво мога да псувам и ми минава  :-\

цецодебел

Цитат на: Hristo Lishev - Събота, 16 Юли, 2016, 14:35:11
Цецо, в Италия съм, не в Гврмания. Айде, че кака Ваня ми е спретнала график да карам  след забраната.
Разбрах бе ,питам Райдера ;D
И  кажи на кака ти че тука за каране в забраната ,взимат книжки!
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

redboy

Кажете някъде в Благоевград къде оправят хладилници за камиони? Преди години карах там в една прека до Езиковата,ама дали са още там или са се изместили не знам?

admin

Цитат на: redboy - Събота, 16 Юли, 2016, 19:31:27
Кажете някъде в Благоевград къде оправят хладилници за камиони? Преди години карах там в една прека до Езиковата,ама дали са още там или са се изместили не знам?

Там са си още. Адресът е "Илинден" 27.

admin