• Welcome to Форум на българските шофьори.

Глеам и се чудим

Започната от Бриги Магнито, Вторник, 12 Юли, 2016, 21:52:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Глеам как сите АПК-та,ревът за колхозници,а в същото време има оферти в ,,Търся работа"и учудващо нищо не става.
И се чудим Бг онбашията,ще ли проумее,че у моменто е ситуацията следната,а именно,,работника е нужен на шефо" от ,което следва да се предположи,че е крайно време нещо да свърши като шеф.
А именно:
-фанете се,па се разтърсете малко бре г-да онбашии,стига ревали,че няма.Има,ма за кой си мръдне заднико.

Мерси за Фниматието,продължавам,да си се чудим.
Вие пък запълвайте паркинго с железа,места все още има

Бриги Магнито

Amateur

В международния транспорт е същата  ситуация . Шефовете и  старите бичкии се оплакват от липсата на подготвени кадри, а в същото време новобранците няма къде да натрупат опит .  ;) ;D ::)
Абсолютен индианец

Amateur

Абсолютен индианец

Бриги Магнито

8) хмм,международният,да се опраат ,дали са клетва.
Що стари бичкии дадоа фира у тая битка,мани ,нечем и да се сещам.
Арни момчета беа  :'(
Нека магнита бъде с тех и на тоя и на оня свет.
Нека бележката им да е все с печат и точна дата

rider777

От който нищо не става и става шофер,,,,,,, тия смелите и отворените дето раздават акъл тук да купят по няколко камиона щот е мнооо лесно и да качват кой им падне да ги кара ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Dojogan

Всеки иска готов шофер, само да го качи на камиона и да чака резултати...това е истината.
Разбирам ги, една нова композиция е близо 200 бона. Не всеки би рискувал някой пиян нещастник да му я обърне в някоя пропаст, пък тя нека си има каско и маско.
От друга страна обаче в плявата се губят и свестните кадри, които са обречени да изкарат заветните 6месеца или година в няква мизерия, вместо да дават добри резултати и възход на някоя нормална фирма.
Лично по телефона чух тоя отговориника на новобранците в ПИМК, че каза за миньор в сегашната му група...какво повече да говориме?
На доста места проверих последната седмица и се оказа, че ако нямаш човек в някоя фирма, който да удари рамо е почти невъзможно да започнеш без стаж. Даже от фирма, която е яко закъсала за шофери получих отказ при запитването ми.

Извинявам се, че се меся в темата, просто исках да изразя гледната си точка като новобранец :)

Бриги Магнито

Що ми се чини,че нещо нема угодия Баце.
Очакванията и реалностите се разминават.
Факт е има стабилни новобранки,ма напоследък са редкост.
Са си мислите бутам некой лев взимам тапии,мапии и айде пет иляди евра у джебо.
Понеже сте чули,че има кинти.
Ама има и глоби е днеска ми върза след Виена,как не говорех немски,катжчух 1500евра проговорих еднагически.
Верно стиснааме си ръцете на една педесетичка,ма не е 1500
Ако е новобранка,не нам сака а се беси сигурно

П.П.Ба си,налетея новобранци у сите теми.
Машала,така е по-каталог
Кво ги чака онбашиите у бъдеще,не мое ги мислим.
Лежете,лежете,паркарето се пълни

admin

Цитат на: Бриги Магнито - Сряда, 13 Юли, 2016, 19:45:59
Ама има и глоби е днеска ми върза след Виена,как не говорех немски,катжчух 1500евра проговорих еднагически.

Чак ми стана интересно. Ще разкажеш ли малко повече за случката?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

hgv_driver

Той Бригито по-зле от новобранец и все в крачка го хващат.

Бриги Магнито

Цитат на: admin - Сряда, 13 Юли, 2016, 20:42:21
Чак ми стана интересно. Ще разкажеш ли малко повече за случката?
Не е интересно.Проблема идва от смяната ми на фирма и се получават пет дена,че съм Марсианец.
Принципно по закон е по 300евра на ден,но в моя случай 50 за сите и съм протоколиран,сиреч проблема ми с тия пет дни е минало
Цитат на: hgv_driver - Сряда, 13 Юли, 2016, 20:45:33
Той Бригито по-зле от новобранец и все в крачка го хващат.
Мани не е лъжа,ма поне качественно ме гонят преди да ме фанат

admin

Помислих, че си му дал 50 евро да се почерпи...
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Цитат на: admin - Сряда, 13 Юли, 2016, 21:17:44
Помислих, че си му дал 50 евро да се почерпи...
Не мой така де.
Тва мое мине през акъла на некой от Трак симулациите.
Я кат видех електрическио пищол на кака и държах печено.
Братчедите им па ме посрешнаа с шмайзер на Зубен.
Я не нам що стаа с тия цайки.
Шофери ли гонат да стрелят,Путин ли чакат,бем ли ги шо праат
Но примоция има за немско говорящите.

Dojogan

Цитат на: Бриги Магнито - Сряда, 13 Юли, 2016, 19:45:59
Що ми се чини,че нещо нема угодия Баце.
Очакванията и реалностите се разминават.
Факт е има стабилни новобранки,ма напоследък са редкост.
Са си мислите бутам некой лев взимам тапии,мапии и айде пет иляди евра у джебо.
Понеже сте чули,че има кинти.
Ако е новобранка,не нам сака а се беси сигурно

П.П.Ба си,налетея новобранци у сите теми.
Машала,така е по-каталог

Мен лично ме обиждаш по този начин. За тия, с които бях на практиката можеш да кажеш, че заради кинтите са тръгнали да стават шофери...те си го и признават.
Аз си го мечтая това от ученик, просто започнах да работя в на баща ми фирмата и нямаше как да ги оставя, но с брат ми не се разбираме и се наложи да хвана този път, по който така или иначе съм мечтал да тръгна. Не знаеш историята на всички за да ги слагаш под общ знаменател!
Поздрави :)

redboy

Dojogan,нема за какво да се обиждаш. Тоя пост не е насочен към теб,а към тия,които са тръгнали да изкарват категории,заради "големите пари" и то на стари години. Аз също като теб,откакто се помня съм по коли,мотори и камиони. Дядо ми е карал камион едно време в ДАП-о,баща ми караше на времето Шкода Европа,дърпаше един брезент тук по съседните страни,в момента също кара камион и от малък съм с бензин в кръвта (както се казва). И мен като теб това си ме влече и с това правя сметка да се занимавам и изхранвам - в този бранш. А какво по-хубаво от това - човек да работи това,което му харесва. Сега чакам да ми излязат дигитала и професионалната и да започвам.

Бриги,честит рожден ден,да си здрав и да илядиш.

Boroman21

Азе не вида нищо лошо човек да смени професията за пари. Ако си върши работата как требе може и бат Бойко да стане драйвър.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Бриги Магнито

Цитат на: redboy - Четвъртък, 14 Юли, 2016, 12:03:02
Dojogan,нема за какво да се обиждаш. Тоя пост не е насочен към теб,а към тия,които са тръгнали да изкарват категории,заради "големите пари" и то на стари години. Аз също като теб,откакто се помня съм по коли,мотори и камиони. Дядо ми е карал камион едно време в ДАП-о,баща ми караше на времето Шкода Европа,дърпаше един брезент тук по съседните страни,в момента също кара камион и от малък съм с бензин в кръвта (както се казва). И мен като теб това си ме влече и с това правя сметка да се занимавам и изхранвам - в този бранш. А какво по-хубаво от това - човек да работи това,което му харесва. Сега чакам да ми излязат дигитала и професионалната и да започвам.

Бриги,честит рожден ден,да си здрав и да илядиш.
Мерси Баце.
Мани ги да се сърдат.
Чудно как се те се сърдат,старите само цъкат ,клатат глава,гледат с насмешка и се молят да не сърбат,тва ,което ще надробите.

Бриги Магнито