• Welcome to Форум на българските шофьори.

CEE Logistick

Започната от jack70, Сряда, 20 Юли, 2016, 15:45:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

jack70

Здравейте,търся инфо за CEE Logistick CZ чехия,релации заплащане,ако някой е чувал нещо моля споделете.

jack70

SEMPER

Мога да ти кажа само това, което съм виждал по аутобаните - яркочервени актроси, последен модел, с хенгер люлка. Което ме навежда на мисълта, че става дума за групажи,групажи,групажи ....

И всъщност каква е идеята да се работи в чешка, румънска, македонска фирма ? Или пък в фирма от западна европа, само че специално регистрирани в Унгария, Полша или Румъния.
Според мен с нищо не се различават от българските, или западните такива, регистрирани в България с цел намиране на канарчета.

Каквито и цифри да обещават, след това се оказва че е само секс, като шофьора винаги е от неправилната страна на .... инструмента.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

jack70

Благодаря за отговора ,колега.Няма никаква идея,просто ми се обадиха и за това търся инфо.

ANIMAL

Колега и аз говорих с едно момче да заминавам натам но и аз като теб малко се двоумя и също никъде не намирам инфо за тях.Но повече клоня към това да тръгвам да навъртя евро стаж.В чешките форуми намерих,че някакъв го отрязали 1500 крони-около 120лв. за нафта,защото механика казал,че трябва Актроса да гори 28 и няма значение от това колко е натоварен.В друг форум пък казват,че заплатите им се формират така,че обещаното не се взема и много зависело от това колко си гъст с диспечера
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

SOLAR

krasisof

Евала SEMPER!!!!Колко от тия чикиджиий обаче могат да четат между редовете. И колко от тях стават за нещо нещо но се нуждаят от стаж. Да не са като оня дете се хвали че от F се прибирал за 3 дни.
Фирмата не става сладури. Ако ечискате да рюботите там си купите лидокаин и крем за ръце. След 2 мес работа  ще разберете защо.

krasisof