• Welcome to Форум на българските шофьори.

24.7.2016

Започната от LKW, Неделя, 24 Юли, 2016, 12:29:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

briko

Не вярвам, че наистина задаваш такъв въпрос по повод разминаването? :)

briko

Бриги Магнито

Цитат на: briko - Понеделник, 25 Юли, 2016, 16:12:08
Не вярвам, че наистина задаваш такъв въпрос по повод разминаването? :)
Въпрос ли съм отпрал,сори са сетих,че то така си е по каталог
Ко да прайм,магнито ми прай магнитни бури влез ми в положение

Бриги Магнито

briko

;D ;D ;D наистина, новите модели са така по каталог даже и обучение предлагат. Ама вие такива, като мен дет не са карали дъргели не ги броите за хора и нямат шанс да станат такива ;)

Бриги Магнито

Цитат на: briko - Понеделник, 25 Юли, 2016, 16:36:49
;D ;D ;D наистина, новите модели са така по каталог даже и обучение предлагат. Ама вие такива, като мен дет не са карали дъргели не ги броите за хора и нямат шанс да станат такива ;)
8) па Баце оно по дефолт си отметнат бре,я се чудим кат си знаеш от прайш ветър,нема сми,кютай си у графа ОНИЯ не ората на лад.
Ко ти е там,сенка ти е отсеГде

briko

Ще те послушам :) да не стане течение. Всички новобранки избегаха от тук, защо е въпросът? И аз ли да изчезвам...бъ ли му м...та?

Dojogan

Цитат на: Бриги Магнито - Понеделник, 25 Юли, 2016, 00:36:17
Сори Баце не съм сгреал шо ми ричаш.
Ма ми простено,кат те гледам колко си оправен с най-обикновен форум се чуствам горд,че знам къде е копчето си заключим темата поне.
Гледам оправен беше и с фирмените документи и ти бачкам евала,че прогресираш
Желая успех Баце,повярвай ми на теб ще ти е нужен много.

Голяма част от поста ти е неразбираем за мен. Обаче ме кефиш как ме преценяваш за това, че не съм знаел да си заключа темата, ти си железен бе мен.
Не се мъчи ;)
Сега разбирам цигулката, без значение че бил на 34-35 години. Как те е изтърпял не знам просто.
Ще избягат разбира се, защото са дошли в тоя форум за помощ, а не някой недопил си да им се прави на велик шофер и кво ли още не...

Бриги Магнито

Цитат на: Dojogan - Понеделник, 25 Юли, 2016, 18:51:37
Голяма част от поста ти е неразбираем за мен. Обаче ме кефиш как ме преценяваш за това, че не съм знаел да си заключа темата, ти си железен бе мен.
Не се мъчи ;)
Ко да се мъчим Баце?
Оно кат глеам сите около теб се мъчат достатъчно.
С твойто самочуствие нема кой да те бутне,ще се повтора пожелах ти успех.
Сиреч,че нещо глеам не ме разбираш,ти го преведем -троши си главата от нея си патиш все пак

Dojogan

Абе кво самочувствие, ти нормален ли си къв си???
Просто не съм мишка, много щеше да ми е лесно да си дигна чукалата от ПРОФЕСИОНАЛНИЯ форум, без да си дигам нерви и т.н.
Ама така като гледам, и това ще стане скоро време, няма смисъл!
И повярвай - има кой да бутне рамо, даже се отвориха много врати пред мен и сега имам избор...
И знаеш ли, един от хората които ми помогна е колега, който кара от 5-6 години, ама е ЧОВЕК!
Освен, че звънна напред-назад за да помогне ми даде номера си, каза звънкай абсолютно винаги, когато имаш нужда, не вдигам само ако съм в Турция или Сърбия.
Та има си свестни хора, които искат да помогнат ей така, за човещината и колегиалността ако щеш, жалко че ти не си от тях!
Дори може да не вярваш, но уреди евентуално ако започна във фирмата, в която звънна (ако избера нея) да ме качат при нормален, уравновесен колега. Не при някой велик пиян ПРОФЕСИОНАЛИСТ!

Бриги Магнито

Па шо ти думам бре хонзи,успех желаем.
Драскай по некой ред де си,те не притеснявам,зарад теб че забиколим честно ти каем.
Гол у банята влизам зарад теб.
А наздраве,ти па не пиеш,нищо че жмулнем поне три и за теб.
Айде пали и да те нема,че след малко нема а знаем на кой свет съм.

Dojogan

Успех ти желаем, професионалисте :)

Dojogan