• Welcome to Форум на българските шофьори.

Обединяване на превозвачи, транспортни фирми, спедиции и логистики

Започната от TransportData, Неделя, 24 Юли, 2016, 16:33:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

TransportData

Поради липсата на фейсбук група на хората занимаващи се с транспорт, създадохме такава.
Групата е за подпомагане на хората,занимаващи се с логистика,спедиция и транспорт в България. Достъпно място за обмяна на  информация,мнения,съвети,където занимаващите се с този бизнес могат да създават контакти,да си бъдат полезни и да улесняват работата си.

Присъединете се, за да можем да си помагаме взаимно.

https://www.facebook.com/groups/157165228037064/

American

Искаш да ме принудиш да се регистрирам във фейсбук ?

Няма да стане
smoking gun

American

smoking gun

Бриги Магнито

Шофери мое ли се навъртат или,че обменяте чалъми и нечете а ви псуват из тая група?

naum4o

Шофьорът е част от транспортния бизнес. Без неговото мнение, реалната полза от подобни инициативи, е в границите на стохастичната грешка.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

цецодебел

Цитат на: American - Неделя, 24 Юли, 2016, 17:34:31
Искаш да ме принудиш да се регистрирам във фейсбук ?

Няма да стане
Е тука съм с тебе!!! на 2000%
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

rider777

Е то нема и група на чики,,,,те  и група на пед,,,сите   нема и требе Габриел Лазаров да се погрижи да не останат без Сурат Тефтер групи,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Hristo Lishev

Тука ми мирише  на вътрешна препродажба на товари... Бате Иво, яла на Мойранс бре, яла да видиш как оцапах камиону с асфалт на N2.

rider777

Коки има над  300 милиона € ,,,, все ще събере некой еврак за почистване на камиона,,,, ич не го мИсли ,,,,, тая седмица по некое време може да мина през Мойран ако имам път натам ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777