• Welcome to Форум на българските шофьори.

25.07.16

Започната от Бриги Магнито, Понеделник, 25 Юли, 2016, 17:03:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Ба го,да сменим шайбата бре,че ни сопре джадай и че ни такова с тая 24.07.16

Бриги Магнито

briko

Баси, аз шайба съм докосвал само един път в един кабинет ;D

briko

Бриги Магнито

Цитат на: briko - Понеделник, 25 Юли, 2016, 17:00:29
Ще те послушам :) да не стане течение. Всички новобранки избегаха от тук, защо е въпросът? И аз ли да изчезвам...бъ ли му м...та?

Па дорде сорем да по-зачистим бурено зор видех.
Не тЪ знам ако си шашав и ти се бега у тая жега бегай.
Оди си пеш лекинко бре,де че търчиш,да нема зор нещо?
Ако има ,мъцай ти метнем кординати на храст,да се не излагаме

briko

Тя темата е такава- празни приказки що ме пращаш у нужника не знам, виж кво хубаво си лафим :D пак да споделя ква глупост прочетох в една обява за работа, та търсят шофьор на зил за територията на КЦМ до Пловдив, който в свободното време да вози работници с автобус ??? ;D Това трябва да е възможно само с хартиен носител-шайба, как мислиш?

Бриги Магнито

Тц,трудна работа брат.
Зил-о губи центровка га чуе за шайба и за тва нема тахограф,а рейсо е Чавдарка ош по-зле,она нема ли дигитал не пали.
Там-о имат мотофрези с ремаркета гаранция покрай Зил-о и Чавдар-о ке ти начислат две-три те там век с шайба,че прогресираш.
Ма от са да ти каем Зил-о е водоноската де мокри завода и се нарушава здраво,не ти трее си вкарваш таралеж у гащите.
А и знааш магнит го не лови
Тъй че,бежи,бежи кой сака а им кара за 2000лева

briko

;Ба, сега я прочетох пак пустата му обява, тия тъсят пенсионер ве! Бахти изродите, човечеца ще пръска вода цял ден и после ще му качат 50 човека да прибира по къщите...Бог да ги пази!

Бриги Магнито

Па кой,че вземе новобранка бре.
Они дират евро8 минимум на 5000-10000км макс.
Па и там си е вътрешно нема ко да се лъжем,а ти цакат за прави курсове.
Плюс тва прах от цинк и олово яко,новобранките не дишат пушек на евро3-ка
Измамници Баце,казах ти заеби ги.
Иначе народо не е шашав он там-о си оди на работа с таксета,е на белио дом нема де да запреш да узмеш заявка от таксета.
А знаш паркаретата са къде 100-120дка заедно

briko

Да ве, гледай и аз колко съм прост. Исках 2000лв. хонорар за 3 прави курса на месец...дали ги получих, как мислиш?

Бриги Магнито

Баце,тва си удар под кръсто ,нали знааш,че нема с кво а мислим.
Па и нещо ми се дзвери некъв де се чудим да се прекръстим ли или му теглим една майна.

Dojogan

Цитат на: Бриги Магнито - Понеделник, 25 Юли, 2016, 17:55:40
Па кой,че вземе новобранка бре.
Они дират евро8 минимум на 5000-10000км макс.
Па и там си е вътрешно нема ко да се лъжем,а ти цакат за прави курсове.
Плюс тва прах от цинк и олово яко,новобранките не дишат пушек на евро3-ка
Измамници Баце,казах ти заеби ги.
Иначе народо не е шашав он там-о си оди на работа с таксета,е на белио дом нема де да запреш да узмеш заявка от таксета.
А знаш паркаретата са къде 100-120дка заедно

Имаш нужда от среща с човек изучавал ВИСШЕ МЕДИЦИНСКО ЗАВЕДЕНИЕ !!!

briko

Недей, с лошо нищо не става още повече тук всеки си има истина.  Аз съм новобранец и защитавам новобранците, още повече и мен ме прецакаха.. ама ще намерим изход и вход ;D

Бриги Магнито

Цитат на: Dojogan - Понеделник, 25 Юли, 2016, 19:26:11
Имаш нужда от среща с човек изучавал ВИСШЕ МЕДИЦИНСКО ЗАВЕДЕНИЕ !!!
Готово Баце шом казваш,ловим вера на миго.
Са обаче мръдни у друга тема,тук се пие Баце,че вземе а прифанеш нещо и нема от де да ти дириме гинеколог.

Amateur

Бриги, камиона е Камаз  . За пенсионерите може да има бонус съчленен автобус .  ;D

Шофьор на КАМАЗ за работа само на територията на завод КЦМ. Идва на работа шофирайки автобус, тъй-като караме работниците на КЦМ от гр. Пловдив. Работно време до 7.30 - 16.30 часа, събота и неделя се почива. Изисквания: кат. Д. Може и пенсионер с квалификация Д +E

Брико, според опитните шофьори трябва да си шофирал някои от тези камиони, за да усвоиш тънкостите в занаята . Нищо, че вече все по-трудно се намират подобни дръгели в движение .  

Абсолютен индианец

briko

Колега ако си влизал в КЦМ и трябва да намаляваш праховото замърсяване там с камаз или зил ще избягаш с 200та. Всяка седница бях там- кошмар! Писах по повод обявявата,  че им трябва шофьор 2в 1на който да не плащат и по скоро да умре от чудесните условия на работа и забележи, че това не е обява на кцм, а на подизпълнител! Още повече в другата част на Европа никога не са карали дъргели и кво там няма шофери така ли?

Dojogan

Цитат на: Бриги Магнито - Понеделник, 25 Юли, 2016, 19:30:17
Готово Баце шом казваш,ловим вера на миго.
Са обаче мръдни у друга тема,тук се пие Баце,че вземе а прифанеш нещо и нема от де да ти дириме гинеколог.

Не се засягам от такива капацитети готин! Аре ;)

Dojogan