• Welcome to Форум на българските шофьори.

25.07.16

Започната от Бриги Магнито, Понеделник, 25 Юли, 2016, 17:03:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

цецодебел

Цитат на: Amateur - Понеделник, 25 Юли, 2016, 19:39:14
  Бриги, камиона е Камаз  . За пенсионерите може да има бонус съчленен автобус .  ;D

Шофьор на КАМАЗ за работа само на територията на завод КЦМ. Идва на работа шофирайки автобус, тъй-като караме работниците на КЦМ от гр. Пловдив. Работно време до 7.30 - 16.30 часа, събота и неделя се почива. Изисквания: кат. Д. Може и пенсионер с квалификация Д +E

Брико, според опитните шофьори трябва да си шофирал някои от тези камиони, за да усвоиш тънкостите в занаята . Нищо, че вече все по-трудно се намират подобни дръгели в движение . 

Аз пък съм сигурен че който не е карал Краз  не може да го кара ;D ;D ;D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

briko

Съгласен!  Искам да покарам за кратко време,като на курс

briko

SEMPER

Не ти требва и да го доближаваш, вервай ми.
Много ще се намразиш, още на първия километър.

Тва ти го казва чиляк, де го е карал тва чудо на техниката.

По добре почни с някоя Варшава, после Ниса, ЗИЛ 130 , МаЗ, и чак тогава се фъргай надълбокото  ;D

Бриги не го слушай, той на Краза само е подритвал гумата  :D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Бриги Магнито

Цитат на: briko - Понеделник, 25 Юли, 2016, 19:27:11
Недей, с лошо нищо не става още повече тук всеки си има истина.  Аз съм новобранец и защитавам новобранците, още повече и мен ме прецакаха.. ама ще намерим изход и вход ;D
Ако мое да помагаме свиркай.

Цеци нали се сещаш брат,че тия лапета качат ли се на МАЗ и решът ли да потеглят на полусъединитела са оцапали гащите,па ако ръгнат задна не знам трябва им викам врачка им лее куршум против страх
Семпер и гумата комай не са подритвали

Аматьорчето от де ги изрови тез бегачки,държим Дападжийницата у фейсо и ми треат таквиз снимчета

briko

За кратко, максимум 1 учебен час ;D на полигон и ми стига, после ще се фукам  :)
- Ей шамандуро, ти дъргел карал ли си, ако ли не плавай към дълбокото левак  ;D ;D ;D

Цитат на: Бриги Магнито - Понеделник, 25 Юли, 2016, 21:33:24
Ако мое да помагаме свиркай.

Цеци нали се сещаш брат,че тия лапета качат ли се на МАЗ и решът ли да потеглят на полусъединитела са оцапали гащите,па ако ръгнат задна не знам трябва им викам врачка им лее куршум против страх
Семпер и гумата комай не са подритвали

Аматьорчето от де ги изрови тез бегачки,държим Дападжийницата у фейсо и ми треат таквиз снимчета
Баси, за съжаление не съм лапе, май сме горе-доле на едни години

redboy

Ти ли си шефо на Дападжиите  ;D Треа да потърся бех аресал у фейсо една руска страница само с таквиз руски машинки,па да ти я прата да обновяваш Дападжийската странциа.

Бриги Магнито

Цитат на: redboy - Понеделник, 25 Юли, 2016, 21:46:40
Ти ли си шефо на Дападжиите  ;D Треа да потърся бех аресал у фейсо една руска страница само с таквиз руски машинки,па да ти я прата да обновяваш Дападжийската странциа.
Давай Баце,че за виноват съм там бая
Ко ти пука ЕГН-то бре?
За жалост вече са кът тия техники,макарче по немско още има Буброци
Ма никой нема се запита защо тъпите шваби ги пазат кат нови

briko

Мерси, на кръстопът съм дали да практикувам, тук на 90% е измама, но не ми се емигрира.
До Бриги

redboy

Бриги,пратих ти ЛС

SEMPER

Некой виждал ли го е те тоя 130так автовоз некогаш на живо у нашенско.

Аз помня едно време, че на ход ги караха до мототехниките ладите и москветата, кога ги разтоварят от влако или корабо.

А първийот автовоз де съм го видел през комунизмо си беше каска.

Бриги, аз съм готов да туря бас на каса бира, че не новобранците, ми и половината на БАШ шоферите у форумо, ако ги качиш на 130, ще изредят скоростите от долу нагоре, и после нема знаят кво да правят....

Па тоя Зил с ремаркето, нема им стигне паркинга на Метро да направят маневра.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Бриги Магнито

Цитат на: redboy - Понеделник, 25 Юли, 2016, 21:54:39
Бриги,пратих ти ЛС
Видях Баце утре некой Красимир ще ти изкаже лично СПАСИБА у Дападжии

От де че знаат ,интересното е че трактористите ша знаат.
Кой че му дойде на акъло че надоле се натиска деснио педал  :D

SEMPER

Аз не знам що точно против трактористите имат против всички.

Мен не ме е срам да си призная, че се научих да карам назад баш на трактор това ремарке де му завива предния дингил.

briko

Чакайте бе хора, нали за това има обучения и от там вече можете да изразявате категорични мнения. Моя обучаващ, спеше докато карах в Италия, а нямах и 100км.стаж извън курсовете  :D

Бриги Магнито

Цитат на: briko - Понеделник, 25 Юли, 2016, 22:07:13
Чакайте бе хора, нали за това има обучения и от там вече можете да изразявате категорични мнения. Моя обучаващ, спеше докато карах в Италия, а нямах и 100км.стаж извън курсовете  :D
Не ми се фукляви,ми мъцни у ЮМЗ влизал ли си?
Цитат на: SEMPER - Понеделник, 25 Юли, 2016, 22:04:30
Аз не знам що точно против трактористите имат против всички.

Мен не ме е срам да си призная, че се научих да карам назад баш на трактор това ремарке де му завива предния дингил.
Па бем ли ги.
Сигур щот знаат и са виждали Ад блу що е

SEMPER

Па не знам дали знаят даже, че АДБлуто всъщност си е жива пикня, както и да го кръщават  ;D

SEMPER