• Welcome to Форум на българските шофьори.

25.07.16

Започната от Бриги Магнито, Понеделник, 25 Юли, 2016, 17:03:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Бем ли ги що знаат,ма стигнат ли еднъж до Надлаг е със записване ако искаш да им кажеш нещо

Бриги Магнито

briko

Цитат на: Бриги Магнито - Понеделник, 25 Юли, 2016, 22:09:22
Не ми се фукляви,ми мъцни у ЮМЗ влизал ли си?Па бем ли ги.
Сигур щот знаат и са виждали Ад блу що е
Ха, не знам за кво иде реч, тъй като ме запита, обаче съм карал Сканиа евро5 без адблу с друга технология за изчисване на газовете, а да те видим сега

briko

briko

Лека нощ, че дигиталния носител брои всичко :)

Бриги Магнито

Е го е технологии нови.
Е ге ер да не е бре?

SEMPER

Баш ЕГР ще да е.

Аз не съм тираджийче, но купувах веднъж R480, за един приятел, който много държеше да няма адблу.

Некфа негова извратена логика имаше, че ако се мапне компютъра да върви без адблу, било много кофти за мотора на къси курсове - от гарата до барата. Аз па не виждам проблем на такива курсове де му е проблема да си капва чат пат адблу, не вярвам да фалира. Па ако тръгне на фалит - шофера през два курса да се изпикава у резервоара - пак ще стигне материала.

Ама то не всеки разбира икономиката икономично - трябва баш парче чорбаджия да стане човек, и чак тогава почва да се светва на всякакви чалъми....
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Amateur

То ако зависеше от Бриги новобранците трябваше да започваме на Шкода Европа .

Цитат на: SEMPER - Понеделник, 25 Юли, 2016, 21:57:46

Бриги, аз съм готов да туря бас на каса бира, че не новобранците, ми и половината на БАШ шоферите у форумо, ако ги качиш на 130, ще изредят скоростите от долу нагоре, и после нема знаят кво да правят....

Па тоя Зил с ремаркето, нема им стигне паркинга на Метро да направят маневра.

Много ги подценяваш старите капи във форума .  ;D

Абсолютен индианец

цецодебел

Цитат на: briko - Понеделник, 25 Юли, 2016, 21:35:38
За кратко, максимум 1 учебен час ;D на полигон и ми стига, после ще се фукам  :)
- Ей шамандуро, ти дъргел карал ли си, ако ли не плавай към дълбокото левак  ;D ;D ;D
Баси, за съжаление не съм лапе, май сме горе-доле на едни години
Е там ти е проблема ;D Един час ти трябва само да му научиш скоростите ;D
Е нема такъв дзвер!!!
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

SEMPER

Ако питаш Бриго - Европата е за напреднали  ;D
Ей това е добро за начало, и на тоя точно път да се кара от новобранците. Да не се разконцентрирват от осеви линии и мантинели

А пък кадрите не ги подценявам, най големиот кадър тука, де четири години са го обучавали за ДАПаджия знае за междиина газ и колко пъти да натисне амбриажа, но за хенгера е признавал че каквото и да прави - ремаркето отива де само си реши  ;)

За тези де не знаят - за назаде геврека се върти кат на соло камион, само че много по кротко , щот иначе виждаш номера на ремаркето на огледалото
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

rider777

Аре ставайте да бачкате бре !!!! А аз отивам да търся ремарке със завиващ преден мост да се пробвам дали мога да го карам, че само съм гледал колеги как ревът по рампите ама никога не съм карал,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, а иначе ремарке на което гумите са му в средата мога да ти го карам от София до Париж на задна с газ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

цецодебел

Цитат на: rider777 - Вторник, 26 Юли, 2016, 03:09:13
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, а иначе ремарке на което гумите са му в средата мога да ти го карам от София до Париж на задна с газ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Не  можеш :-\ :-\ Кой че те пусне да караш до Париж на заден бе  ??? ???
Противозаконно е  ;D

admin

Цитат на: цецодебел - Вторник, 26 Юли, 2016, 08:43:09
Не  можеш :-\ :-\ Кой че те пусне да караш до Париж на заден бе  ??? ???
Противозаконно е  ;D

По националите може! :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

цецодебел

Цитат на: admin - Вторник, 26 Юли, 2016, 08:45:33
По националите може! :)
Я ми дай маршрута по националите, дето не се излиза на магистрала . Мислим да спестим некой лев ;)

цецодебел

Цитат на: SEMPER - Понеделник, 25 Юли, 2016, 21:08:50
Не ти требва и да го доближаваш, вервай ми.
Много ще се намразиш, още на първия километър.

Тва ти го казва чиляк, де го е карал тва чудо на техниката.

По добре почни с някоя Варшава, после Ниса, ЗИЛ 130 , МаЗ, и чак тогава се фъргай надълбокото  ;D

Бриги не го слушай, той на Краза само е подритвал гумата  :D
От така бе Семпер?  Еми кво че кажеш за това Американче , където ми се струва че е бая по младо от кразухата :)
https://www.youtube.com/watch?v=8lEYaTvvq4g

SEMPER

Е нееее, хахахахахахаха

То това си е ,жив КрАЗ, само че с каравана зад кабината.  ;D

Все пак са ги сложили на удобно място тези щеки.
Трябваше да вземат пример от виетнамката, и да ги бучнат някъде зад седалката :)

цецодебел

Сега чакам реакция от Американеца ,той кво че каже като по запознат  ;D

цецодебел