• Welcome to Форум на българските шофьори.

Шофьор C+E на цистерна за течно гориво, но без опит.

Започната от MARTINELECA, Сряда, 27 Юли, 2016, 17:47:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

MARTINELECA

Здравейте колеги!
Сега през Септември ми изтича техническия период от C категорията и се надявам до Октомври да съм изкарал E. Татко кара вънка и иска да ходя в неговата фирма, само че аз съм още на 22 и ми се стои в София. Мисля евентуално да се хвана да карам бензиновоз вътрешно в страната. За това се чудех, знаете ли коя фирма евентуално би наела на влекач с цистерна шофьор без опит? Чувам добри отзиви за Клачка ЕООД. Виждал съм немалко цистерни на Скорпио Ойл. По-малко знам за Биомет или Авто Елит. Ако може да ми дадете някаква информация ще съм ви благодарен, особено ако сте колеги работещи в тези фирми.  :)

MARTINELECA

цецодебел

Нищо лично и нема лошо ....Ама май много високо се целиш :o
Успех все пак!!!
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

redboy

Цецо,в какъв смисъл се цели високо колегата? Би ли разяснил какво имаш в предвид?

цецодебел

Цитат на: redboy - Сряда, 27 Юли, 2016, 21:41:39
Цецо,в какъв смисъл се цели високо колегата? Би ли разяснил какво имаш в предвид?
В смисъл че първо както некъде беше писал некой от колегите / цистернаджиите са малко като масонска ложа  ;D/ така че ти трябва някой да те подбутне !!!! За изброените фирми ,току що взел Е категория е желателно с Каматцу ;D 
Не знам за другите ,но Скорпио по сведения от мой приятел правят вътрешен изпит на градско из София. Достатъчно било да "олижеш" некой бордюр и си чао.
Но аз му пожелах успех на момчето !

LKW

Цитат на: MARTINELECA - Сряда, 27 Юли, 2016, 17:47:33
Здравейте колеги!
Сега през Септември ми изтича техническия период от C категорията и се надявам до Октомври да съм изкарал E. Татко кара вънка и иска да ходя в неговата фирма, само че аз съм още на 22 и ми се стои в София. Мисля евентуално да се хвана да карам бензиновоз вътрешно в страната. За това се чудех, знаете ли коя фирма евентуално би наела на влекач с цистерна шофьор без опит? Чувам добри отзиви за Клачка ЕООД. Виждал съм немалко цистерни на Скорпио Ойл. По-малко знам за Биомет или Авто Елит. Ако може да ми дадете някаква информация ще съм ви благодарен, особено ако сте колеги работещи в тези фирми.  :)

Смело атакуваш в Скорпио Ойл.Даже още сега ходи при тях на соло цистерните.Имаше един период учеха много хора без опит.Но при тях се работи доста.Зареждат бенциностанции , транспортни фирми (София и България), и карат гориво БГ -Гърция-БГ и Румъния.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

Hristo Lishev

Колеги, спешно търся работа на хранителна цистерна в Европа. Да е на ниво поне Gartner&co, до  5 адреса, задължително да се виждат от магистралата. Очаквано заплащане 2200 - 2500€. Ми писнА ми от тоя брезент да ви кажа.

hunter_75

Мисията невъзможна,ама ме кефи как се изказа."Мислел да се хване"

LightOff

.... аз не, че знам. Но по интернет бях засякъл един форум в който говореха за SITRA. Някаква белгийска фирма, които карат такива цистерни. Има румънци, поляци и българи дори. Но трябва да знаеш говорим английски и да си работил на хранителна цистерна.  Гледам в интернет има информация, че са карали и цистерни с различни химикали, но от 1 декември 2015г са сключили договор с друга транспортна компания на която са отдали тази своя дейност и сега се занимавали само с превз с хранителни цистерни.

... ето ти възможност!  ;)

цецодебел

Цитат на: LightOff - Събота, 30 Юли, 2016, 20:25:14
.... аз не, че знам. Но по интернет бях засякъл един форум в който говореха за SITRA. Някаква белгийска фирма, които карат такива цистерни. Има румънци, поляци и българи дори. Но трябва да знаеш говорим английски и да си работил на хранителна цистерна.  Гледам в интернет има информация, че са карали и цистерни с различни химикали, но от 1 декември 2015г са сключили договор с друга транспортна компания на която са отдали тази своя дейност и сега се занимавали само с превз с хранителни цистерни.

... ето ти възможност!  ;)
Струва ми се че не четеш!
Човека каза в България ;)

LightOff

... коментара ми беше за Hristo Lishev.   Малко спам!

цецодебел

Цитат на: LightOff - Неделя, 31 Юли, 2016, 00:25:13
... коментара ми беше за Hristo Lishev.   Малко спам!
А той си се бъзика бе,на такова всички рипат..и аз ще искам ако има ;D

цецодебел