• Welcome to Форум на българските шофьори.

Който вземе Бг шофери потъва

Започната от rider777, Вторник, 02 Август, 2016, 22:58:54

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: pirovski - Понеделник, 03 Юли, 2017, 12:34:03
Здравейте,дами(господа).По темата,не е ясна причината....Все още мисля,не трябва да има,работодатели,неразполагащи с набор от документи,това е бизнес.

Къде се загуби, човек? Тъкмо бях започнал да се притеснявам за теб. Всичко наред ли е, как си, как я караш? Дай още някакви напътствия по темата, че я закъсахме без теб.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

imter

Бате Иво не сте се разбрали с немеца,взимал е 1700 за 3 седмици работа,а не за месец.Преди ги е взимал за 2 седмици,затова се е карал с теб,че ти им подбиваш пазара с твоите 2000 евра!!! ;D ;D ;D ;D

imter

цецодебел

Здравейте,дами(господа).По темата,не е ясна причината....Все още мисля,не трябва да има,работодатели,неразполагащи с набор от документи,това е бизнес.
Аааа не ! Аз излизам до пишкам :D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

briko

Пировски, наздраве ве момче!  :)

pirovski

Наздраве,жив здрав!Много мога да пиша,за некоректност,на работодатели.Няма смисъл,аз,нямам правомощията,да ги превъзпитавам.Успея ли да се снабдя с тях,ще ги превъзпитавам.Успех желая!

micyri

Цитат на: pirovski - Сряда, 05 Юли, 2017, 00:14:57
Наздраве,жив здрав!Много мога да пиша,за некоректност,на работодатели.Няма смисъл,аз,нямам правомощията,да ги превъзпитавам.Успея ли да се снабдя с тях,ще ги превъзпитавам.Успех желая!
Ко речи? :)

briko

rider777

Като ни откраднат мислиш ли, че ще ни плащат ???
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

admin

Според мен българските превозвачи все още нямат представа каква секира са наточили в някои западно разположени държави от ЕС. Подозирам, че точно такава е предстоящата схема, от една страна ще им изгонят камионите, а от друга страна ще им вземат и шофьорите.

micyri

Странни разсъждения!
Дано не сте прави.Аз не мисля ,че това се опитват да направят от Брюксел.
Само искам да си представите примерно,България транспорта тръгва нагоре всички щастливи и в един момент се появяват братя македонци спечелват на търг всички автобусни междуградски линии,появяват се фирми от Израел,Кипър и зспочват да дърпат контейнери от Варна и Бургас,молдовски шофьори масово започват да работят вътрешно в Бг за по малко пари от нашите шофьори и колегата nevega започва да назначава такива,турските камиони на път за Европа дотоватват от Шишеджам примерно и там бг камион изобщо вече няма работа,руски таксиметрови компании завладяват черноморието и летищата......и пр.
Та държавата какво може би ще предприеме? Ако наистина имаме държава :)

rider777

Нямаме държавност за жалост,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  Последният пост е поглед в Бъдещето а то за жалост никак не е розаво за всички българи.  Обаче продължава да битува мнението на голяма част от бг шоферите, че като отидат в западните фирми и ще взимат повече пари,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Останат ли само монополистите на Пазара шоферските пари няма да са повече от 1500€ и за българи и за немци и за французи, нищо, че икономическите АНАЛизатори по шоферските форуми си мислят, че ще цъфнат и ще вържат,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

briko

Цитат на: micyri - Четвъртък, 06 Юли, 2017, 05:30:19
Странни разсъждения!
Дано не сте прави.Аз не мисля ,че това се опитват да направят от Брюксел.
Само искам да си представите примерно,България транспорта тръгва нагоре всички щастливи и в един момент се появяват братя македонци спечелват на търг всички автобусни междуградски линии,появяват се фирми от Израел,Кипър и зспочват да дърпат контейнери от Варна и Бургас,молдовски шофьори масово започват да работят вътрешно в Бг за по малко пари от нашите шофьори и колегата nevega започва да назначава такива,турските камиони на път за Европа дотоватват от Шишеджам примерно и там бг камион изобщо вече няма работа,руски таксиметрови компании завладяват черноморието и летищата......и пр.
Та държавата какво може би ще предприеме? Ако наистина имаме държава :)
Я колко добре е написано, но трябва някой да го проумее :) Обаче, тук Райдера ни "страхува", че ще стане още по зле ;D ;D ;D Колко по-зле може да стане? Предлагат ми да стана международен шофьор на минимална заплата, която не се получава, а фиктивно се разписваш, че си я получил. Работиш за командировъчни, които като сума не са написани никъде официално и не се знае дали ще ги получиш. Да се прибирам максимум 3 пъти в годината и да си поемам пътните понеже фирмата ги плаща само един път в годината. Също така никога да не се разболявам, защото си осигурен на МРЗ и това означава, че почти нищо няма да получиш от НОИ като болнични. Платена отпуска няма и т.н. Та КОЛКО ПО СТРАШНО МОЖЕ ДА СТАНЕ ? Тези, които прецакват, реват като магарета, че щяли да бъдат прецакани, АЙ СИКТИР!
В същност, какво толкова ще направят в ЕП, според мен това ще е някаква регулация за премахване на нелоялната конкуренция от източна Европа. Някой ако може да каже ще е добре, понеже се държим като врачки и се вайкаме.

micyri

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 06 Юли, 2017, 06:06:23
Нямаме държавност за жалост,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  Последният пост е поглед в Бъдещето а то за жалост никак не е розаво за всички българи.  Обаче продължава да битува мнението на голяма част от бг шоферите, че като отидат в западните фирми и ще взимат повече пари,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Останат ли само монополистите на Пазара шоферските пари няма да са повече от 1500€ и за българи и за немци и за французи, нищо, че икономическите АНАЛизатори по шоферските форуми си мислят, че ще цъфнат и ще вържат,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Иво ,това няма как да стане, стандарта не го позволява.

rider777

Hristo Lishev

Едно не можах да хвана края, като гледах репортажа. Защо бе, джанъм, само пловдивски шофьори тормозят тия долни мосюта от касите покрай Тулуза? С бинокЕл гледат отдалеч номера или като скиват АиТ, ПИМК, Петко, Гочо (последният не брандиран, но е братът на Петко), се втурват като улави да глобяват?

Hristo Lishev