• Welcome to Форум на българските шофьори.

Какво знае българският шофьор?

Започната от Бриги Магнито, Сряда, 07 Септември, 2016, 17:13:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Какво знае българският шофьор?

Няма неизвестни неща
5 (15.6%)
Има знанията на народа на Исландия
1 (3.1%)
Знае, че нищо не знае
4 (12.5%)
Знае накъде да насочи Булсата
11 (34.4%)
Индианец си е, но има заложби да се образова
11 (34.4%)

Общ брой гласове: 32

Бриги Магнито

Кой сака мое и да коментира.
Според мен,българското шофер знае мноо неща,но винаги си мисли,че тези неща са неизвестни за останалите

Бриги Магнито

rider777

Бг шоферо е по-по- ама по-най,,,,,,,,,,,,,,,, нема нещо дека да не знае,,,,,,, само не знае камион как се кара ама карай,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Boroman21

Знаем много , единствено НЕ знаем да питаме и да отговаряме като хора.

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

redboy

Някои питат,ама други от "колегиалност" не отговарят :)

rider777

Колегиалността е основно качество на Бг шофера,,,,,,,,,,,,,,,,,

micyri

Petroff

Аз смятам че бг шофьора вече си знае цената ,ама го няма в измислената ви анкета.Защо няма такава за бг работодателя му.тия въпроси биxа му паснали идеално.Имам чувството че напоследък в този форум доста xора се мъчат да омаловажат работата ни и да ни рпавят на баламурници.Айде моля ви.

rider777

Дааа, прав си ,,, няма бг шофер с по-малко от три висши образования и с IQ по-малко от 200 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Petroff

Аз нямам три а имам едно,но никога не ме е било срам какво работя.Сигурен съм че  и AQ то ми е по- високо от твоето,но никога и никой не съм правил на глупак и некадърник за разлика от теб и редовните професори в тоя форум.Тук в Силистра се напълни с украински,индонезииски и филипински драйвери,щото българските за нищо не ставаме.Айде и успех и вие да си внесете някои ,мога да съдействам говоря руски и малко испански.

rider777

Като гледам колко грамотно си написал последният си пост те съветвам да не хващаш бас относно нивото си на интелигентност ,,,,,,,,,,,

Petroff

А,доста по добре съм от теб.Много от тъпите ти клипове съм видял и все се чудих дали не се правиш на селския идиот нарочно,или си си такъв.Не те знам и какъв работодател си ама се радвам че не те познавам и те имам само за форумния кибик и професорЛошото е че доста млади колеги четат писанията ни и се убеждават че във форума където могат да научат нещо полезно се пишат само глупости най-вече от прости хора и такива дето не са виждали камион.

rider777

Радвам се, че си видял камион докато си пасъл овцете,,,,,   
Наблегни на правописа, когато се опитваш да се правиш на умник !!!!!!!!!!!!!!

Petroff

Докато си пасъ овцете все се заглеждам по един овен.Май Биг Райдър ще го кръстя,и три седмици ще му сложа,ама много интелигентен ми се вижда за такова тъпо име.Ще помисля и утре като мине някой камион покрай село ще реша и ще пиша.А между временно бизнеса с овце по би ти подхождал и е по на  далавера от транспортния,където като гледам как ревеш не ти е в силата ти.

rider777

Идея си нямаш какви неща са ми по силите, но ако Бог е решил и някой ден доживея до пенсия веднага ще си купя няколко овце и стотина кокошки, но това няма да е повлияно от съветите ти, а е моя отскорошна мечта. Принципно не вярвам в пенсионната система, която много скоро ще бъде разрушена в България, затова се надявам момента с овцете да дойде по-рано и да не се налага да чакам до навършване на 98 годишна възраст, която ще въведат като пенсионна след още някое управление на глутницата чиято цел е заличаването на нацията ни ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

micyri

Като ви чета,ще добавя по темата:
-Бг шофер знае всичко! ;)

micyri