• Welcome to Форум на българските шофьори.

Какво знае българският шофьор?

Започната от Бриги Магнито, Сряда, 07 Септември, 2016, 17:13:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Какво знае българският шофьор?

Няма неизвестни неща
5 (15.6%)
Има знанията на народа на Исландия
1 (3.1%)
Знае, че нищо не знае
4 (12.5%)
Знае накъде да насочи Булсата
11 (34.4%)
Индианец си е, но има заложби да се образова
11 (34.4%)

Общ брой гласове: 32

rider777

Напият се и започват да обикалят паркинга тупайки се в гърдите и крещейки " Ббббуууллллгггааарррр,,,,,, ббббббббббууууууууулллллллггггггггааааааааарррррррр" ,,,,  и поляците не правят такива цигании, каквито правят нашите "Профита" ,,,,,,,,,,   срам.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

briko

Ще замълча, че пийнах една мастичка и две бирички и съм в грях, спрямо темата ;D

briko

SEMPER

Съвсем по темата http://www.dnes.bg/world/2017/06/29/piian-bylgarski-shofior-zabravi-da-zakachi-remarketo-si.345864

Даже имам спомен че фирмата на тоя юнак сме я бистрили тук.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

micyri

Въпростният клип е срам за нас не само като нация.
Иво качи клипа ако имаш възможност,че днес работя.
Брико,аз нямам нищо против алкохола и веселбата.Просто за това си има места по предназначение.

Hristo Lishev

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 29 Юни, 2017, 18:51:46
Напият се и започват да обикалят паркинга тупайки се в гърдите и крещейки " Ббббуууллллгггааарррр,,,,,, ббббббббббууууууууулллллллггггггггааааааааарррррррр" ,,,,  и поляците не правят такива цигании, каквито правят нашите "Профита" ,,,,,,,,,,   срам.

Бате Иво, ае спри се вече с тезата, че българите са най-големите свине по паркингите. Снощи бях на платения на Монтсени, аутописта 7 преди Барселона, рускоговорящите с поляците започнаха да пият в 21 ч., а в 3 през нощта един ни събуди всички, крещейки "курва" и "бляд" към 20 минути. Покрай мен имаше 4-5 българи, поздравихме се, никой не е правил никакви золуми. Две поредни големи паузи правя на Савона на портото, книга мога да издам, не за българи разбира се. Преди няколко месеца на бензиностанция на А3 Германия преди Франкфурт един румънец ми оповръща джантата на диференциала от неговия десен прозорец. Пак имаше българи, пак нямаше золуми от наша страна. Та така, значЕ.
По темата: българинът знае навсякъде къде може да се излезе за магазин. Някой ако кара като мен Испания-Италия, мога да споделя някои местенца... И не само там де, нали съм българин. ;D

briko

:) Майтапя се, micyri. Ситуацията по паркингите в чужбина съм я виждал и преживявал. Брутално е, и според мен ако не се предприемат мерки ще има големи проблеми. Пие се "До на-си-ра-не", един колега ми изпи 1л. мастика от моите запаси, топла без да я разрежда с нищо и наистина пусна жълто на задницата на "анцуга". Сутринта в 05ч. беше тръгнал, а пи до 02. в компания естествено. Не мога да проумея такава безотговорност, същото е и набора от клипа, пиян като гъз, отгоре на всичко не е проверил закачането на полуремаркето, може някой нарочно да му е дръпнал ръчката.......ама с над два промила?

rider777

Ааааааааааа Брико,,,,, не си измисляй !!!!!   Прочети поста на Христо Лишев за да разбереш, че по-гоУеми трезвеници от българите нема !!!!!!!!!!!!!

Hristo Lishev

Хахахаха, много обичам да ми се вадят думи от контекста. Изобщо не твърдя, че българите не пият и не се напиват по паркингите, напротив, точно обратното. Пие се зверски, и то в неделя до някое време вечерта, при положение, че тръгва след няколко часа, но не там е въпросът. Идиотщините след напиване при нас са в пъти по малко от изброените от мен в горния пост нации.

admin

Днес разбрах, че една част от българските шофьори са психично неуравновесени хора, склонни към агресия на пътя спрямо останалите участници в движенията. Вижте тази публикация - https://www.facebook.com/groups/119694538227826/permalink/668491213348153/ и прочетете коментарите към нея.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

micyri

Ako се не лъжа ,точно в тази група беше и въпросния клип пуснат от Ivan Nikolov.
Да....коментарите са уникални!

hetfield

Понеже нямам фейсбук ще отговоря чрез форума на лицето стефан. Стефане, за това през три години ходим на психо, профи такова. За да не се чудим какво да ги правим такива като човека с реното. Много лабилни хора има по тия камиони и не е лошо да се завишат изискванията при психо теста. Лабилната психика е свързана и със свинщините по паркингите

admin

Удостоверението за психологическа годност в една част от случаите се получава дори от лица, които само фиктивно присъстват на теста, а в някои специални случаи въобще и не присъстват.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

briko

Цитат на: hetfield - Събота, 01 Юли, 2017, 12:18:22
Понеже нямам фейсбук ще отговоря чрез форума на лицето стефан. Стефане, за това през три години ходим на психо, профи такова. За да не се чудим какво да ги правим такива като човека с реното. Много лабилни хора има по тия камиони и не е лошо да се завишат изискванията при психо теста. Лабилната психика е свързана и със свинщините по паркингите
;D Ко....не, по вероятно е цената на психотеста да стигне 1000Е и пак всичко ще е по старо му!
Що не мрънка като кара към Венеция тоя глупак!

динко

Извинете но прочетете цялата тема-шофьор на 40 тонен камион да се прави на еди кво си.Нито психо-нит о Михо ще помогнат.

micyri

Според мене,след приключване на 3-4 мес. му предстой в Европа трябва да има консултация с психолог в фирмата където работи.А за тези който правят прави курсове ,поне на 3 мес. един път трябва също да има консултация.
Няма нищо срамно или както искайте го разбирайте да посетиш психолог и да си поговориш с него за живота :)
Тогава ще си говорим на общ език помежду си по форумите.
Сега няма място където един да каже нещо и 20 да скочат срещу него.
На много интересна беседа бях преди 2 г. ,тук в Германия свързана с модулите за професионалната компетенция.
На една голяма кръгла маса бяхме седнали инструктора(,и курсистите(така да ги нарека).Всеки се представи с две думи,колко стаж има ,от къде идва и пр.След което всеки бе помолен да сподели някаква ситуация от ежедневието и как се е справил с нея.След което коментирахме случилото се и дали е реагирал правилно колегата.Накрая чухме и мнението на инструктора.
Да немското мислене е много по различно от нашето,но правилно.Там не съществува ,както ние обичаме да казваме"логично".
Стига ,че се отплеснах нещо.
Събота е ,аре наздраве! Ама умната ;)

micyri