• Welcome to Форум на българските шофьори.

АПИ обществено обсъждане

Започната от Ал.Стамболийски, Петък, 09 Септември, 2016, 23:14:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Boroman21

Може би така е удобно , замисли се  ;)

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

Boroman21

Бриги Магнито

Цитат на: Boroman21 - Неделя, 11 Септември, 2016, 23:52:12
Може би така е удобно , замисли се  ;)

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk
Ма мноо си прав.
Колко шум се вдигна за тъпата забрана,а за другите тънки моменти ни звук.

Бриги Магнито

Ал.Стамболийски

Цитат на: Бриги Магнито - Понеделник, 12 Септември, 2016, 08:43:21
Ма мноо си прав.
Колко шум се вдигна за тъпата забрана,а за другите тънки моменти ни звук.

Колега Бриги, незнам кои са другите тънки моменти но каквото и да се захване от нас се показва публично. В момента се занимаваме с проблема с граничните пунктове в БГ и няма тънки моменти.
Цитат на: m_a_rtins - Неделя, 11 Септември, 2016, 22:38:46
  до  Ал.Стамболийски  ,,, Искам само да те  попитам нещо странно за мен свързано с коментарите ти ,,,, всичко което е написано от теб или хората ти който представляваш вече е факт  или  е замислено от други ,,,,, Не е ли по-правилно след като си във нашият форум да  представите проектите си и да ги обсъдим тук публично ,,,, Докажи че думите ни и нашите идеи ще помогнат за нещо наистина реално а не само да тракаме клавиатурите . Надявам се тона ми не е обиден . п.с    Хората който непрекъснато са зад волана са хората с който трябва да се съгласуват пътните промени защото те притежават -  ОПИТА И АКТУАЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ  .
Колега винаги уважавам мненията на другите. За мен е важно да се изпратят колкото се може повече подкрепящи проектната заповед писма на АПИ без значение дали чрез нас или от вас самите затова съм и написал къде е заповедта за да се запознаете и лично с нея. Нашето искане беше отпадане цялата забрана докато не бъде изградена правилна съпътстваща инфраструктура и не се създаде необходимата организация между транспорт, спедиция и търговци с цел повишаване на ползите от наложените мерки за безопасност с тези забрани. Оказа се, че това е мисия невъзможна и затова приехме предложеното от МВР да останат само участъците с най-много ПТП, но все пак с уговорката, ако отпадне необходимостта от забрана да се премахне и в тези участъци. Според мен нашата страна не е достатъчно дорасла да въвежда такива ограничения.
А за колегата относно Дунав мост 2 и там има забрана Ребърково-Ботевград, но има предложен от МВР обходен маршрут за тези, които не желаят да стоят в забрана.

Zaron

Стана голяма каша с тия забрани и взех да изпускам края.
За национални празници съм съгласен да има забрани, но тези другите от петък до неделя през този или онзи сезон от годината от тоя час до оня час са пълни глупости и само натоварват водачите.

American

Искам само да споделя че в Америка биха спрели колите за да минат камионите, ако се налагаше.
Ние не сме тръгнали да се забавляваме, или просто да се возиме за удоволствие, какъвто е точно случая на леките коли през уикенда, ние сме тръгнали на работа с тежки товари и отговорности.

ЗАЩО НЕ СРЕТЕ КОЛИТЕ ЗА ДА МИНАТ КАМИОНИТЕ ?
АКО НАИСТИНА СЕ НАЛАГА НЯКОЙ ДА БЪДЕ СПРЯН
smoking gun

American

smoking gun