• Welcome to Форум на българските шофьори.

Евалс Карго Кеър - коректни и точни

Започната от rabotlivko85, Вторник, 20 Септември, 2016, 11:45:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rabotlivko85

Здравейте, тази фирма е от 5 месеца в България. Аз работя от 4 там млад шофьор съм но съм много доволен. Това което ми казаха в началото като пари всичко спазват хората, няма типични схеми. Работата е малко интензивна, обаче пък щом се прибереш след 2 дни ти изчистват всички парици и си свиркаш. Екипа също им е добър, някои още навлизат в нещата обаче си личи, че фирмата има пари. Камионите са им супер, а подръжката просто нема какво да се коментира, сервизи, мобилни екипи, а бе да благодаря на Господ. Всичко до момента е на ниво! На мен ми организираха курс за обучение, понеже нямах много опит,  1 месец със ментор и вече си джиткам сам.

Успех на всички!

rabotlivko85

цецодебел

Цитат на: rabotlivko85 - Вторник, 20 Септември, 2016, 11:45:30
Здравейте, тази фирма е от 5 месеца в България. Аз работя от 4 там млад шофьор съм но съм много доволен. Това което ми казаха в началото като пари всичко спазват хората, няма типични схеми. Работата е малко интензивна, обаче пък щом се прибереш след 2 дни ти изчистват всички парици и си свиркаш. Екипа също им е добър, някои още навлизат в нещата обаче си личи, че фирмата има пари. Камионите са им супер, а подръжката просто нема какво да се коментира, сервизи, мобилни екипи, а бе да благодаря на Господ. Всичко до момента е на ниво! На мен ми организираха курс за обучение, понеже нямах много опит,  1 месец със ментор и вече си джиткам сам.

Успех на всички!
Абе само аз ли съм такъв Тома неверни, ама все се замислям някой като почне от раз с фАлбата  :-\
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

briko

Цитат на: цецодебел - Вторник, 20 Септември, 2016, 16:34:14
Абе само аз ли съм такъв Тома неверни, ама все се замислям някой като почне от раз с фАлбата  :-\

И аз така, проучих им обявите за работа, като за нов без опит не звучи зле, предлагат 40 евро + основна / колко е?/ Текста на обявите е подобен, като хвалбата на колегата/?/ .

American

В първия момент помислих че е AIR каргото, а то после се оказа CARE
;D
smoking gun

hgv_driver

Имам някакво шесто чувство, че текста е писан от жена.

rider777

Работливко,,, кАжи кви пари слагаш под дюшека всеки месец !!!!!!
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Вторник, 20 Септември, 2016, 20:18:59
Работливко,,, кАжи кви пари слагаш под дюшека всеки месец !!!!!!
Къв дюшек бре Райдер,ората парата я палетизират и с багеро се копва и с фадромето се ьарива.

Дюшек два декара нема ош

djingov

Пари под дюшека,джиткаш си по Европа за 4-ри месеца асистенции сервизи....много нещо.Всичко ми изглежда като реклама писана от студент по журналистика.

Rammbon

Така са събирали народ за работа:
Евалс Карго Кеър ЕООД, подразделение на транспортно-логистичната фирма Ewals Group, търси да назначи на работа професионални шофьори (кат.С+Е). Имате ли желание да работите за голяма европейска компания, предлагаща перфектни работни условия? Защо да изберете Ewals Cargo Care? Заплащане: 45 Евро на ден за първи период (8 седмици), 47,5 Евро за втори период и 50 Евро за трети период на каране плюс основна заплата,плюс допълнителни бонуси (за икономична езда и работа по Коледа) Автомобили Euro VI ( автоматични скорости, голяма кабина, хладилник и т.н.) 24 часа 7 дни техническо обслужване организирано от Евалс ( от водача не се изисква никаква техническа помощ) Комуникация с водачите чрез борд компютър Дизел и тол карти обезпечени от Евалс Периоди на каране 8 на 2 седмици.За всяка допълнителна седмица каране се доплащат 50 евро Обучение за водачите ( по техниката и бизнес обучение) Обезпечени Пътни застраховки за водачите Придвижване до терминалите на фирмата в NL/BE чрез самолет или бус Спринтер Държави на работа BЕ,NL,DE,GB,FR (основно Бенелюкс) Възможност за кариерно развитие Модерен парк от камиони и ремаркета 24 часа, 7 дни седмично оперативно планиране на Вашия език. Работа в екипажи също се приветства. Препоръчително е наличие на стаж мин.6 месеца.
andrianangelov@abv.bg

rider777

Кариерно развитие :-))))))))))))))))))))))))))))  Ако някой път ти се случи да направиш пауза в базата най-много да се развиеш в пиянството :-)))))))))))))))))
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rabotlivko85

Здрасти баце, след 2 периода на каране ме каччиха на 50евра на ден + 260 евро основната. По 2 месеца бачкам прибера се в Българията за 2 седмици и пак обратно.

rabotlivko85

Цецо аз само споделам мнение. Много ясно че не сичко е идеално ама това което ми обещаха ми се дава, верно работата си е работа, има дни не ги усещам друг пат закачам по 2 ремаркета но щом се върна всичко ми се плаща.

hgv_driver

Цитат на: rabotlivko85 - Четвъртък, 22 Септември, 2016, 23:22:42
Цецо аз само споделам мнение. Много ясно че не сичко е идеално ама това което ми обещаха ми се дава, верно работата си е работа, има дни не ги усещам друг пат закачам по 2 ремаркета но щом се върна всичко ми се плаща.

И как така се регистрира и веднага 3 мнения само хвалби? Как пък нещо свързано с работата не написа? Някой коментар по другите теми как не написа? Странна работа. Или те шоферските теми не те вълнуват. Друго май те вълнува. Дерзай

hunter_75

Цитат на: rabotlivko85 - Четвъртък, 22 Септември, 2016, 23:22:42
Опа,тука май някой пак ще лобира за плащане след прибиране?Какъв малоумник требва да си да се опитваш да ловиш шарани на гола кука,след всички приказки които се изприказваха за тоя начин на плащане.Я питай великия си шеф дали ще иска да ми предплати за два месеца,имам опит,документи и започвам веднага,след като ми светнат паричките в сметката

ANIMAL

Въпреки,че съм нов в професията или по точно в дърпането на ремарке и аз ходих известно време по различни работодатели да търся И....в една от фирмите ми се предлага следното:каране по двойка на 7 цента на километър почти само национали без основна заплата,3 на 1 месец,всяка седмица се превеждат 300 лв.,а останалите след като се прибереш и отчетеш до една седмица.Казах има добре станах и си заминах,а онези после два пъти ми звънят да ме викат.Не мога да разбера защо българския работодател продължава да иска да те пори като шаран за без пари при положение,че вече има много евро фирми,които започнаха да се съревновават да предлагат добри условия само и само да си намерят шофьори.И тук искам да кажа на всички работодатели,че както един термит в друга тема многократно споменава 2007-2008 пак дойде и това не е само за нашия бранш
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

ANIMAL

ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ