• Welcome to Форум на българските шофьори.

Евалс Карго Кеър - коректни и точни

Започната от rabotlivko85, Вторник, 20 Септември, 2016, 11:45:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Георги Кацарски сподели връзка.
Администратор · 5 декември в 22:05 ч.
Моля, включете се в интересната дискусия във форума -
DRIVER-BG.EU
Законът Макрон
3232
Харесване
Споделяне
Коментари
Георги Кацарски изключи коментирането за тази публикация.     

Просто не знаех къде да си задам въпроса защо са изключени коментите след като самият ти казваш да се включим в дискусията ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

admin

Цитат на: rider777 - Вторник, 25 Декември, 2018, 09:35:53
Георги Кацарски сподели връзка.
Администратор · 5 декември в 22:05 ч.
Моля, включете се в интересната дискусия във форума -
DRIVER-BG.EU
Законът Макрон
3232
Харесване
Споделяне
Коментари
Георги Кацарски изключи коментирането за тази публикация.     

Просто не знаех къде да си задам въпроса защо са изключени коментите след като самият ти казваш да се включим в дискусията ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Не видя ли, че в публикацията има връзка към темата във форума?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

TzVelkov

rider777, понеже ти чета коментарите и по други форуми, явно си много компетентен, напиши си истинското име ако си мъж и имаш поне малко достойнство, аА?

rider777

Ааааааааааааааааааа не тайна е ,,,,, никой не ми знае името ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

M.Traykov

Той е известен в интернет средите.Влез в тубата и напиши ника му.

rider777

Баси,,, не вервах, че има някой, който не ми знае името ,,,,,,,,,,,,,,,

M.Traykov

rider777

Ужас ,,,,, как си разбрал тази гоУема тайна ??? Сега Тз Велков ще задейства целата хакерска мрежа за да се добере до името ми ,,,,,,,,,,,,

M.Traykov

TzVelkov

M.Traykov - ппредполагам, че това е ДОНСНИК номер2 във БГ базата във Венло, оня мангал Ивайло Борисов - ментора. По лошото е, че ако си забелязал повечето нямат достойнство да застанат със истинските си имена, а се крият зад прякори, а иначе са големи капацитети и много компетентни и разбират от всичко. Въобще не си заслужава да пиша в тубата и да му търся името - не искам да му падам на нивото.

rider777

Верно ли си верваш, че нивото ти е на висота ???   Силно са ми забавни такива като теб ,,,,,,  викаш ние менторите само зад прякори се крием ,,,,, прав си ,,,,,

M.Traykov

Цитат на: TzVelkov - Неделя, 30 Декември, 2018, 22:30:47
M.Traykov - ппредполагам, че това е ДОНСНИК номер2 във БГ базата във Венло, оня мангал Ивайло Борисов - ментора. По лошото е, че ако си забелязал повечето нямат достойнство да застанат със истинските си имена, а се крият зад прякори, а иначе са големи капацитети и много компетентни и разбират от всичко. Въобще не си заслужава да пиша в тубата и да му търся името - не искам да му падам на нивото.

Не няма общо с тия "ментори".Не го познавам лично.Бих казал,че "следя" изявите и постовете му.Бил е шофьор като всички ни.Сега е собственик на камион/и.
За първото име имаш точно попадение  :o

rider777

Винаги съм си бил шофьор,,,, даже и когато се опитвах да давам хляб на други шофери също съм си карал камиона непрекъснато ,,,,, Ама Велков почти разбра кой съм ,,,,, има надежда ,,,,,,,,,,,

M.Traykov

Почти си разкрит.Дано има некой ментор в Евалс с твойта фамилия та барем разбере.Там  е силен.

rider777

Мани ще има да се чуди точно кой съм ,,,, дали съм Ивайло Борисов или другият доносник Стефанов ,,,,,,,,,,,,,, Мани,, ами сега забелязах, че съм си сложил тук истинска снимка с жена ми и мотора ,,,,,,, А сега и забелязах, че под името ми пише " Потребител герой " .......  това пък какво означава си нямам идея :-))))) Ама за да му помогна ще взема да му се покажа накрая ,,, https://www.youtube.com/watch?v=lD7ugmHxuL0&t=19s   ,,,,, https://www.youtube.com/watch?v=jJ1L7DJO82Y&t=1439s

rider777