• Welcome to Форум на българските шофьори.

А добро утро

Започната от Бриги Магнито, Петък, 30 Септември, 2016, 08:02:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Бриги Магнито

Hristo Lishev

Мен сега какъв дъжд ме чеше на Фабриано, Анкона, порооой. Добре, че не слязох да се представям за товарене. ;D

Hristo Lishev

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Hristo Lishev

Точно Фабриано, Анкона. Сега ме товарят с миални машини за Дуай (зона Лил, да няма пак учудени).

hgv_driver

Цитат на: Hristo Lishev - Понеделник, 03 Октомври, 2016, 16:20:53
Точно Фабриано, Анкона. Сега ме товарят с миални машини за Дуай (зона Лил, да няма пак учудени).

Ти много не разправяй какво и за къде караш, да не останеш без товар, а може и без камион.

Бриги Магнито

А добро утро.
Герганчето сабалем е с невероятно поле,за жалост не чух кво каза че ше е времето

цецодебел

Цитат на: Бриги Магнито - Вторник, 04 Октомври, 2016, 09:16:36
А добро утро.
Герганчето сабалем е с невероятно поле,за жалост не чух кво каза че ше е времето
Хладничко и даже вали ! Абе не става за плаж  :)
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

Hristo Lishev

Цитат на: Бриги Магнито - Вторник, 04 Октомври, 2016, 09:16:36
А добро утро.

Първо помислих, че говориш за зоната на триъгълника на Герганчето, ама после се усетих. ;D
А добрутро от Пиаченца ОвИст, както биха казали по пловдивско.

Бриги Магнито

Мноо са ти шефките,се за косьене мислиш

Бриги Магнито

А добро утро,лек и успешен.

rider777

Лек и успешен на всички,,,,,,, 
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

briko

:) Добро утро ! Да ви попитам колеги, докато чакам да обърнат внимание на моята персона пред един офис, та среден разход от 32л. с товар 22т. по маршрут Ит-Бг през Сърбия, добре ли е за водач със стаж към 20000 км.?

rider777

Ами висок е ама ,,,,,,,,,,,,,,,,,,кво ти пука, нали друг плаща нафтата.

Бриги Магнито

Цитат на: briko - Четвъртък, 06 Октомври, 2016, 09:23:46
:) Добро утро ! Да ви попитам колеги, докато чакам да обърнат внимание на моята персона пред един офис, та среден разход от 32л. с товар 22т. по маршрут Ит-Бг през Сърбия, добре ли е за водач със стаж към 20000 км.?
Добро утро ,разхода е добър

k

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 06 Октомври, 2016, 10:48:08
Ами висок е ама ,,,,,,,,,,,,,,,,,,кво ти пука, нали друг плаща нафтата.
Що , твоя" амджик араба" да не би да харчи по-малко?

k