• Welcome to Форум на българските шофьори.

А добро утро

Започната от Бриги Магнито, Петък, 30 Септември, 2016, 08:02:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

briko

briko

rider777

Не е важно къв е камиона а кво е устройството зад волана.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

gazibarev

Зависи и от камиона и от шофьора и от пътя.

Бриги Магнито

Райдер е колегата кво прай,не дреми пускай му оферта.

SEMPER

Колегата превозва чашки за кафе от стиропор  :D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

gazibarev

Щеше ми се да е така. Но обикновено или ще е торби с гранулат или IBC's с разни киселини.  И всеки път около 20 22 тона.

rider777

redboy

Добро :) Бриги,на тоя Санг с външен декодер ли ловиш каналите или си има вграден такъв ?

ivopifeca

Цитат на: gazibarev - Четвъртък, 06 Октомври, 2016, 18:53:26
Зависи и от камиона и от шофьора и от пътя.
Фалите ли се с тия литри на сто не моем ви разумем....леле мале,отличници ей!

rider777

Епа за хвалба си е ,,,,,,,,,,,,,,,,, със 7,1 тона товар съм слязъл с 22/100  950 км,,,,,,,, са в Понеделник същият път ще го мина със 6 тона ,,,,,, надявам се разхода да е още по-добър.

Бриги Магнито

Цитат на: redboy - Петък, 07 Октомври, 2016, 10:04:37
Добро :) Бриги,на тоя Санг с външен декодер ли ловиш каналите или си има вграден такъв ?
Нема бре,братчеда на Сам Сунг не се излага,подааш му само ток и глей шо праи

П.П. Ма ако си на пачка срещу една стотачка горница  от Санг-а има Престижио 5в1 гаранция и кафе вари.
Ма я беден и Санг-о ми тамън

Amateur

Престижиото е за готвачи и арматуристи Бриги .  ;)
Обаче кеф цена няма, друго си е да замениш кухнята и секси сервитьорките с кабината на камиона и газовия котлон . ;D
Пък и е по-престижно да се снимаш пред дръгела отколкото в кухнята на някой скромен ресторант .  ;D

Абсолютен индианец

Бриги Магнито

Цитат на: Amateur - Неделя, 09 Октомври, 2016, 09:20:37
Престижиото е за готвачи и арматуристи Бриги .  ;)
Обаче кеф цена няма, друго си е да замениш кухнята и секси сервитьорките с кабината на камиона и газовия котлон . ;D
Пък и е по-престижно да се снимаш пред дръгела отколкото в кухнята на някой скромен ресторант .  ;D

М да,ма кат гледам съученичките де учия за сервитьорки ни една не е сервитьорка,а болшинството са си доста секси и днес на милион години.
А инак съм си баш готвач и арматурист,тъй че за туй хвалим Престижио.
Което в междупрочем е доказателство,че диренето на двойка за старт у шоферлъка при мен не е налице.

П.П.Похвално научил си ми автобиографията,въпроса е от къде?
Наистина ли не си от Гоце Делчев?

Amateur

Не съм оттам, ама като имам път към Гоце Делчев ще поразпитам за местната легенда Бат Кольо Бичкията .   ;)
Не си ли доволен от смяната на попрището ?

Можеше да минеш тънко с USB DVB-T TV Tuner за лаптопа  . Тъкмо щеше да гледаш прогнозата за времето по Нова на 15.6/17 инча .
Абсолютен индианец

цецодебел

Цитат на: Бриги Магнито - Неделя, 09 Октомври, 2016, 12:15:17

П.П.Похвално научил си ми автобиографията,въпроса е от къде?
Наистина ли не си от Гоце Делчев?
Бриги ти си ебати наивника  !!!
В тоя форум шофьори я има 5% ,останалото са кандидати ,професионални агитатори ,хейтъри, пишман баровци ,ушета, ченгета, попове и кво се сетиш  ;D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ