• Welcome to Форум на българските шофьори.

Шофьор с кат.Ц,и компетентност,за докарване от Венеция на камион

Започната от DENINI, Петък, 30 Септември, 2016, 09:04:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

DENINI

Здравейте,ние сме Италианска верига,стартираща и бизнес в България.В тази връзка,търсим човек,който да ни докара един от служебните камиони от Венеция до София-Метро 2.Заплащането е 400 лева,кото поемаме и всички разходи.
Моля,без излишни коментари!
0888886886- Никола,за заинтересованите.

DENINI

briko

Съжалявам, отказаха ми отпуска през следващия месец.  Офертата е добра и ще намериш шофер, но задължително граждански договор и вдигнете сумата с 10%.

briko

Hasan Alimehmed

briko

Mr.Balkanski

Тук май всички коментари са излишни, не само излишните. Как попадна туй ваш'ту камион в туй безпомощно състояние,  да н'мой са прибере самичко? Нали има автопилот!?
Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

DENINI

Семкарите,лайте си!Билета на шофера,вече е резервиран и във вторник лети.Радвам се,че човека е попаднал на обявата точно тук,в този форум и просто ми звънна и се разбрахме,вие си коментирайте напразно. ;D

Hasan Alimehmed

Ще си намериш майстора. Мислиш се за голяма работа ли? Твоят Господ те гледа и ти е написал пътя.

stefanov

DENINI ли си, къв си, кажи тогава едно, мерси господ верно гледа и много помни.

Hasan Alimehmed

rider777

Добра колица има ,,,,, със здраве да си я кара.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

imter

Хубава кола,на кой ли е......? :D :D :D.Съмнявам се  да е на човека от снимката.

ivopifeca

stefanov

briko

Hasan Alimehmed

Елементарно, Уотсън !
Пишете в гугъла номера на телефона му и излиза доста за него, от продажба на сим карти до разни обувки и други ...

Hasan Alimehmed