• Welcome to Форум на българските шофьори.

Въпрос към тъй наречените,,професионалисти"

Започната от Бриги Магнито, Събота, 01 Октомври, 2016, 11:08:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Hristo Lishev

Цитат на: rider777 - Събота, 01 Октомври, 2016, 12:41:54
Аз ще паля, че да покарам 7 часа макс и да спирам,,,, в Понеделник май е почивен ден, че в датата ми за разтоварване пише Вторник и да взема да направя 45 часа на някой паркинг с интернет,,,, ако има някой, който прави пауза нейде по А20 да ми звънне ако има желание,,,,,,,,,,,,,, 0879 030213

Кога ще доживея да каниш хората да правят пауза с теб на А89, А6, А26, Вулканите... Дали не бяха платени,,,, (запетайките си ги взаимствал от Саша, признай си).

Hristo Lishev

rider777

На платени магистрали не правя паузи ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,   Поздрави го Саша от мен ,,,,,,, и мацките в офиса в София, когато се чуете или видите,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

И аз бих пратил поздрави на Ванчето,стабилна ми се стори.

Hristo Lishev

Даааа, всички те са стабилни, кон да ги такова, няма да мръднат,,,, Бате Иво, кАжи на шефа си малко да развърже кесията, стига те е пращал по тези криви национали и айрета без топла вода като на 20-ката да правиш паузи,,,,,,,

rider777

Са съм на Тотала над Лимож,,,,, баня, кенеф кво се сетиш ,,,,,, сутринта докато си правех фитнеса пък се срещнахме с един стар познат та досега лакърдии и спомени а новобранците ни бяха заобиколили и осъзнаваха кво са изпущили от Живота и че това нашето никога ама никога няма да го преживеят,,,,,,,,,,,,,,,,

briko

;D ;D ;D Да веее, аз също мога да ти разкавам какво си изпуснал, докато си по пътищата и пак ще ти е интересно.

briko