• Welcome to Форум на българските шофьори.

Въпрос към тъй наречените,,професионалисти"

Започната от Бриги Магнито, Събота, 01 Октомври, 2016, 11:08:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Бацета ,,профита" има ли некъв чалъм да не палим Симсонката,га некой от младежта ми вдигне нервата?
Преди бях нервак са уж го даам лабеж,ма некой от лапетата кат ми заобяснява че така не е,понекогиш ми прибуксува амбреажо и зорлем държим добрийо тон

Бриги Магнито

rider777

Че свикнеш бре,,,,,, нема по-добра терапия за нервата от тези форуми ,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Събота, 01 Октомври, 2016, 11:23:45
Че свикнеш бре,,,,,, нема по-добра терапия за нервата от тези форуми ,,,,,,,
Не подлежим нещо на лечение.
Се налатам на апчетата де изброяват родата

rider777

То верно, че на повечето специалисти майките им са баш като за нас, ама пробвай да минаваш над нещата,,,, аз от доста време съм успял и трябва да знаеш, че чувството е страхотно, когато започнеш да се забавляваш с тъпотиите, които се пишат по форумите,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,   Направих близо 15 часа пауза ама нещо не мога да тръгна,,,,, като има нет и работата на върви нещо :-)))))))))   Под Лил съм а трябва да стигна под Лимож ама нема да стане днес, че от сега надушвам кво ще е у Париж ама предпочитам да го мина днес отколкото в Понеделник ,,,,,,,   ако някой от вас прави пауза нейде по А20 да звънка да мина да взема пътьом бира,,,,,,,,,,,,,,,

skumri

Когато правото се превърне в безправие , съпротивата е задължителна !

rider777

redboy

Т'ва според си е до характер - кой,кога пали. Я например бех тръгнал да карам един хладилник за камион на ремонт и на среди пътя закъсах. И такъв спокоен слизам,почвам да гледам от к'во е,от к'во не е. Бех закарал един приятел с мен и ме гледа и ми се чуди как съм толкова спокоен. Вика аз ако бех щех да псувам... Па и да почна да псувам - файда нема... требе да намериш начин да оправиш положението. Та мисълта ми е с разказа за тази случка,че всичко си е до човек. Има по сприхави,а има и такива като мен,които не изпадат в паника и не започват да псуват и блъскат всичко. ;D Не паля лесно,ама пък като запаля... бегай далеч. Толкова съм спокоен и уравновесен (поне засега,де),че некой ше си каже - тоя е е.бати непукиста,ама това може да е и така,защото не съм се сблъсквал и с кой знае какви толкова сложни проблеми,каквито вие сте се сблъсквали например,не знам. И пак казвам - за мен всичко си е до човек,организъм и характер.

skumri

Когато правото се превърне в безправие , съпротивата е задължителна !

rider777

Аз ще паля, че да покарам 7 часа макс и да спирам,,,, в Понеделник май е почивен ден, че в датата ми за разтоварване пише Вторник и да взема да направя 45 часа на някой паркинг с интернет,,,, ако има някой, който прави пауза нейде по А20 да ми звънне ако има желание,,,,,,,,,,,,,, 0879 030213

SEMPER

Аз си мисля, че само в Германия е почивен ден.
Франсетата като че ли няма за какво да празнуват обединението на източна и западна Германия.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

rider777

Абе тия тук са построили комунизма,,,,, само им дай да почиват,,,,, в тоя гнусен Париж всички негри и арабляци излезли да се возят с колите бре,,,,,,,,,,,,,,

цецодебел

Цитат на: rider777 - Събота, 01 Октомври, 2016, 18:44:03
Абе тия тук са построили комунизма,,,,, само им дай да почиват,,,,, в тоя гнусен Париж всички негри и арабляци излезли да се возят с колите бре,,,,,,,,,,,,,,
И ти хубаво време си намерил да минаваш там..
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

ivopifeca

Затва требва да общувате само с професионалисти,да не ви свирят нервите :)

rider777

ivopifeca

ivopifeca