• Welcome to Форум на българските шофьори.

Райдър, конкуренцията вдига мизата

Започната от Бриги Магнито, Понеделник, 03 Октомври, 2016, 11:44:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Абе като гледам в касапницата кво е скъпо агнешкото не ми се верва да са евтини ама,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

imter

imter

LKW

Иво твоя проблем има много просто решение.Взимаш едно младо момче със стаж 0 (да нула) , качваш се с него за месец два , даваш му за този месец два около 1000 евро , учиш го по твоя начин и после береш плодовете.Без семе няма реколта.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

rider777

Аз себе си не мога да понасям в кабината а какво остава за чужд човек ,,,,

Гледам и Украйна върви по Плана ,,,,, http://fakti.bg/world/204520-ukraina-planira-legaliziraneto-na-tri-neshta?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage

rider777

Два поредни поста ама гледам е минАл час от предишния ,,,, аре бе, има ли нормални шофери ,,,,  

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Вторник, 04 Октомври, 2016, 04:59:40
Два поредни поста ама гледам е минАл час от предишния ,,,, аре бе, има ли нормални шофери ,,,, 
Нема брат.
Ама нема и нормален началник

rider777

То всеки си е луд на този Свят ама некои съвсем са си объркали професиите ,,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Вторник, 04 Октомври, 2016, 09:06:51ама некои съвсем са си объркали професиите ,,,,,
И они кат мене.
И според мен за всичко е виновна кинтата

briko

Последно, навигация и познания за използването на същатата има ли колегата?

k

Ти преди да започнеш да го обиждаш , попита ли го защо се е въртял така ?

rider777

Навигации 2 в камиона,,,,,,,,,   когато някой си е тъп по рождение е неспасяемо.

briko

admin

Най-лесно се правят снимки на екрана с Windows приложението на Mail.Ru. При интерес ще обясня подробно кое как става.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

rider777

Е, аз направих едно клипче направо от екрана на компа ама със снимки в различни мащаби щеше да е по-ясно,,,,,,,,,,,,,,,    Има ли тук любители на екзотичната марка и дали някой е карал такава да сподели впечатления ,,, http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=233598251&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&scopeId=C&fuels=DIESEL&isSearchRequest=true&minPowerAsArray=110&minPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2000-01-01&pageNumber=1&fnai=prev

k

Цитат на: rider777 - Вторник, 04 Октомври, 2016, 16:57:10Навигации 2 в камиона,,,,,,,,,   когато някой си е тъп по рождение е неспасяемо.

Не знаеш колко си прав.

k