• Welcome to Форум на българските шофьори.

Райдър, конкуренцията вдига мизата

Започната от Бриги Магнито, Понеделник, 03 Октомври, 2016, 11:44:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pirovski

Не търсете повод,да ме държите отговорен.Имате ли възможност,направете си справка,за да разберете кои съм,аз.Мисля,приключихме с опита за разговор.Не желая излишните комуникации с общността.

pirovski

цецодебел

Цитат на: pirovski - Неделя, 09 Октомври, 2016, 23:10:32
Не търсете повод,да ме държите отговорен.Имате ли възможност,направете си справка,за да разберете кои съм,аз.Мисля,приключихме с опита за разговор.Не желая излишните комуникации с общността.
Е от се обаждаш тогава ? Трай си и си слухти :D
   Бриги аз кво ти казах бе?
Оня ден един от някаква белгийска фирма ,ми разправяше че имали два попа. Кабините били като параклиси . Икони ,кръстове ,кандила с тамян...та даже не можели да си поделят миряните :o
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

rider777

Кефи ме, когато откровен тъпанар като Пировски напише някой тъпашки пост и след няколко поста се опита да напише нещо малко по-грамотно ама пак с манията му за величие е написал за себе в множествено число ,,,,,,  Я разкажи бре отворко ти колко добър работодател си !!!!!!!!!!!!
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

pirovski

Виждам,освен,неспособността ви да сте способ като работодател сте абсолютно неуравновесен.Не си запознат с личността ми.Не ме провокирай да ти разказвам,кои съм.Както на останалите,така и на вас,казвам,имате ли възможност да се запознаете с мен,направете го.Не приемам запознанство с не можещи хора в бранша.Това,което съм разбрал от вашите постове:искам да си правя филми,да се сещам след време,за годините в кабината,(още една дозина обяснение какво е кабината...)искам да съм с друга професия,(доктор,адвокат,още други обяснения какво да бъдете...)обяснения,колко сте неук,искате да научите последователите ви да не започват в този бранш.Вече сте с друго мнение,(браво...)трябва да има градация(вашата,обаче е за околните е некоректна...).Точно за това сте забелязали,че пиша след това не пиша,после пак пиша....

rider777

Продължаваме с неграмотното писане гледам,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

цецодебел

Цитат на: rider777 - Понеделник, 10 Октомври, 2016, 09:55:32
Продължаваме с неграмотното писане гледам,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Според мен и кутийката работи ,не работи ... Какво грамотно писане искаш ,то изречението е неразбираемо ???

briko

;D Вижте темата за Виа логистик, там колегата Пировски е най-активен, по същия начин заядлив и нищо не се разбира от писанията му. Каква е целта .... ???

pirovski

Не аз,съм "тъпанар".Не разбирам за какъв правопис,говорите.Явно не можем да общуваме,нека да не се мъчим.когато искате да споделите,праветего дословно.

rider777

Абе, кАжи честно ,,,,,,, ходил ли си на Училище ???

Boroman21

7 , тоя ми мяза на маке с бг паспорт и за тва не му се разбира мнооого .
Е а може и да е луд и да тролва яко заради това :)

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

Hristo Lishev

Бате Иво, ти ли катереше баира днес след кръговото за Витри ле Франсуаз, посока Шалон ен Шампан с едно бяло дартвейдърче, регистрация СВ? Къде следобедните часове го мярнах

pirovski

Аз,също,трудно ти разбирам...!Това,невъзможно разчитане,показва,колко влошавате бизнеса,освобождавайте позиций...!

pirovski

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

rider777

Ице,,, маршрута ми вчера беше Лион, Румили, Мойран ен Монтанйе и сега съм на Аджипа между Нанси и Метц,,,,,,, след малко паля и газ за Херне.
Пировски,,,,,,,,,,,,, положи малко старание, когато пишеш !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rider777