• Welcome to Форум на българските шофьори.

Райдър, конкуренцията вдига мизата

Започната от Бриги Магнито, Понеделник, 03 Октомври, 2016, 11:44:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Младежта,айде оферта скачайте

Бриги Магнито

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Hristo Lishev

ilian05

Кво стана? Започнаха да се търсят много шофьори.

rider777

Търсят се професионалисти,,,,,,, такива дето си мислят, че могат да карат камион и двете им ръце са в задника е хубаво да сменят професията с примерно овчар.   Искам да кача снимка от GPSa да ви покажа как едно разстояние от 3 километра става 21 км ,,,,,, и това при положение, че и в Четвъртък и в Петък  го въртяхме емнайсет хиляди пъти и в Понеделник се губим при положение, че адреса на всичкото отгоре е и вкаран в навигацията,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Hristo Lishev

Бате Иво, ти за себе си ли говориш, че си се загубил? Абе карай си магистрали и не се мъчи бе, човек. Виж какви работи стават, като се мъчиш да таковаш дявола,,,,

pirovski

Боже господи...!Да не се опитваш да намериш на децата семейство...!

hgv_driver

При обучение заплата 500  ;D Да не би да обучаваш бавноразвиващи се? Ти по-зле от ПИМК-а тръгваш.

Бриги Магнито

Тц,тц Райдер попиляха те,тука те ояждат,твойте па въртат ли въртат.
Не знам човече от де вадиш нерва да влачиш.
Я ако съм ,бем ти железа,бем ти и шофери.
Че си плажувам у Дружба на гьола с бирьочка от Морския клуб и че подсвирквам на каратиските от Културнийо дом.
Бем го и у транспортУ оно се не издържа.
Дай да взимаме по едно стадо овце по евро програма и а мааме геги .
Овчарлъка и оно си е професия от всеки овчар не стаа да знааш.

imter

Бате Иво хубава идея имаш с тази обява,но тези 500 евро къде ги измисли,как очакваш,че въобще някой ще се хване и даже имаш 20 реда изисквания :D :D :D :D,в Пимк на овчарите дават по 1500 евро и като смачкат камиона никой не им търси сметка.Малко слез на земята и ако искаш да правиш школа дай малко по-сериозно,защото иначе няма как да стане!!!Също и за тези 1600 евро,пак подценяваш колегите,как очакваш някой да ти спи в кошницата 3 месеца за тези пари,виж за престой 6-7 седмици и платен транспорт до камиона може,но иначе...........само да те светна,че глупави и прости хора почти няма,особено в нашата професия.

rider777

Особено в нашата професия е пълно с глупави и прости хора ама аз не търся такива,,,,,,,,,,,,,, не мога на тъпанара да му давам 2000€ и цяла сутрин да не може да мине две кръгови с общо разтояние по-малко от 3 километра,,,,,,,,     как да кача тук снимка от GPSa ???   А вие отивайте в ПИМК и смело мачкайте камионите им,,,,,

M.Traykov

Не съм адвокат,но за човек без опит офертата не е лоша.Де да имаше такива когато на мен ми трябваше.Качваш се стискаш зъби месец може и по-малко и после си работиш като пич.Има и споменати бонуси което в малко фирми го има в Бг.

hgv_driver

Иво, ти по едно време разправяше че само като зададеш 2-3 въпроса на един шофер и разбираш дали става или не става. Сега се оплакваш че си взел тъпанар. Еми нещо куцаш. Както Стоичков е добър футболист, но за треньор не става, така и ти - може да си добър шофьор, но за меринджей не ставаш.

hgv_driver