• Welcome to Форум на българските шофьори.

Райдър, конкуренцията вдига мизата

Започната от Бриги Магнито, Понеделник, 03 Октомври, 2016, 11:44:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Както казах няколко пъти,,,, тогава спешно ми трябваше шофер и затова и парите бяха такива,,,, този ако го слушаш ще кажеш, че има нещо в главата,,,,, като ми каза по телефона 20 години в Бетц и още няколко години по други фирми из Европа и че може да стои с години защото в България няма нито семейство нито къща и  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Бриги Магнито

rider777

Това от телефона ли е ???   Като натисна с десен бутон върху картата и не ми излиза да сейфна фотото ,,,,, а и после се влизаше в някакъв сайт, където се качвала снимката и чак тогава тук,,,,,,,,,  абе Бриги, ако те стега капата и нема кво да правиш, я ме намери в Скайп ivaylo7771

Бриги Магнито

Сърце ме е стегнало брат.
Чекам да товарим у едно ТКЗС а е тъмница,теснотия и милион неща за газене и удряне.
Щракам си екрана на тела и метам снимката тук директно,ти щракни качи я нейде и дай линк.
И у фейса стаа даж

briko

Цитат на: rider777 - Понеделник, 03 Октомври, 2016, 19:23:56
Както казах няколко пъти,,,, тогава спешно ми трябваше шофер и затова и парите бяха такива,,,, този ако го слушаш ще кажеш, че има нещо в главата,,,,, като ми каза по телефона 20 години в Бетц и още няколко години по други фирми из Европа и че може да стои с години защото в България няма нито семейство нито къща и  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Попаднах на такъв колега при първия ми курс, стар шофер / над 60 /, нищо друго освен шофьор не беше работил, краз, зил, мерцедес Бетцове-метцове, години из Азия, НО по време на комунизма. До тук, да са живи и здрави, тези хора работят по друг начин, защото когато са били в разцвета на силите си е било друго. Те са машини, ще се оправят в всяка ситуация, ОБАЧЕ работодателя поема цялата разлика в това как се е работило и как трябва да се работи през наши дни. Навигацията вика, на ляво...."еби и м..та" тръгва на дясно, аз знам пътя, разход над 40 на сто, копчетата на темпомата залепнали......газ бе, гаааааззззз, единствения  двигател със скъсан вал е по време на негово каране при на спускане с над 20 тона. Да е жив и здрав, повтарям се той е машина, иска да се пенсионира, но няма шофери и шефа/бившия/ разчита на него, въпреки всичките веселби, дето се случват. ;D

Бриги Магнито

Ако сакаш дай адрес или кординати и че ти напрайм едно фото на районо

hgv_driver

Цитат на: rider777 - Понеделник, 03 Октомври, 2016, 19:37:28
Това от телефона ли е ???   Като натисна с десен бутон върху картата и не ми излиза да сейфна фотото ,,,,, а и после се влизаше в някакъв сайт, където се качвала снимката и чак тогава тук,,,,,,,,, 

На таз снимка и викат "screenshot", демек снимка на екрана. Правиш я като натиснеш едновременно два от хардуерните бутони на телефона. При мен бутоните са "Home" & "On/Off". При теб не знам. Пробвай се. Картинката ти се записва във фотогалерията.

rider777

Вие сте с умни теУефони,,, аз немам такъв,,,, всичко на Правецо си зяпкам,,,,,, ама как да изкарам скрииншот си нямам идея,,,,,  а Ник,, то не е за картата на района а да се види кви обиколки прави и как 5 пъти се връща на едно и също кръгово и все излиза от погрешния изход а адреса му е на няма и 100 метра от кръговото,,,,, и това при положение, че в Петък стояхме цял ден там и обикаляхме ама 3 дни са минали от тогава,,,, забравя се,,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Па на Правецо имаш две опции.
Опция 1 бъцни копче Принт скрийн нейде горе в дясно е ,отвори пейнт дай пасте дай сейф и метни снимчето от Правецо дирекшън тук
Опция две снимай с телефоно екрано на Правецо,качи нейде снимката и дай линк

Иначе ти предлагах нещо такова:

hgv_driver

И за правецо ще ти мъцна споко. Първия комп на който цъках беше правец-82.
Та на правецо може да направиш снимка на целио екран, а може и снимка само на активния прозорец, който си отворил. Както ти е отворен прозореца, натискаш едновременно клавишите Alt + PrtSc и снимката ти се записва в буферо, демек временната памет на правецо. Убаво ма сега трябва да я изкараме оттам. Отваряш програмата Paint и натискаш Ctrl+V да влезе снимката у кошарата па после я записваш където искаш.

Бриги Магнито

rider777

Оти товариш по тъмното бре ???  Са ше си играя да видя дали ще се справя ,,,, ако влезе Админа през Тиим вюъра ще стане за секунди ама ,,,,,,,,,,,,,,

SEMPER

Цитат на: Бриги Магнито - Понеделник, 03 Октомври, 2016, 18:06:53

Дай да взимаме по едно стадо овце по евро програма и а мааме геги .
Овчарлъка и оно си е професия от всеки овчар не стаа да знааш.

Само да вметнем, че за разлика от шофьор, овчар от всеки не става....

По себе си съдим, ако я окъсам много , бих хванал геврека пак, ма гега не бих.

Верно че е труден овчарлъка, но си има и чар - докат си пасеш овците - кеф ти биричка, кеф ти ракийка, че ако щеш и мешано ги църцори...
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

rider777

Ако някой ден доживея до пенсия си купувам къща в някое село и по цял ден с овците по полето,,,,, това ми е детска мечта.

imter

Продаваш Реното  и си готов,сега овчарите са кът,че вие ги обрахте ;D ;D ;D ;D.Може цяло стадо за без пари да вземеш ;).

imter