• Welcome to Форум на българските шофьори.

Райдър, конкуренцията вдига мизата

Започната от Бриги Магнито, Понеделник, 03 Октомври, 2016, 11:44:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Когато шоферите са си шофери работата тече гладко

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Boroman21

Rider е  мене ми се види че ти куца подбора на персонал .

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

Boroman21

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Вторник, 04 Октомври, 2016, 18:45:02Когато шоферите са си шофери работата тече гладко

В твоя случай може би,но принципно мноо навалица е замесена и все некъде некой такова,таковата.

briko

;) Иво, бате нещо си правиш майтап с това клипче.
- Започна ли работния ти ден?
Голям въпрос към профитата, които си наел ;D
- Колко ти е разхода?
Отговор на мига, аре стига де,  докато размести менюто на таблото ще минат поне 30-40 секунди.
Това театро, май си го подготвил предварително.
Добре звучиш като работодател!

SEMPER

Цитат на: rider777 - Вторник, 04 Октомври, 2016, 17:46:16
Е, аз направих едно клипче направо от екрана на компа ама със снимки в различни мащаби щеше да е по-ясно,,,,,,,,,,,,,,,    Има ли тук любители на екзотичната марка и дали някой е карал такава да сподели впечатления ,,, http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=233598251&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&scopeId=C&fuels=DIESEL&isSearchRequest=true&minPowerAsArray=110&minPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2000-01-01&pageNumber=1&fnai=prev

Aз съм карал такова преди много време. От Германия до България, но даже не помня с къф матор беше - гаче дизел да беше...
Добре си вървя, но чак пък нещо извънземно не беше. Прилична комфортна колица ....

Преди тотално да фалират  известно време Дженеръл Мотърс се опитваха да ги крепят. В този период имат наслагани много опелски мотори и агрегати, които не се вързват с понятието надеждност и безпроблемна работа.

А ти от шофьори не се оплаквай, обиколил човека едно кръгово три пъти, кво толкоз.
Аз познавам един много ориентиран шофьор де от Франкфурт за Мюнхен прецепи през Щудгарт. И внимавай с подбора на кадрите, че тоя същия пич е безработен в момента и си търси работа. Като нищо ще вземеш го качиш, и после ще се молиш на тоя с кръговото да се върне при теб за 2000€ ...
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Joro Stoqnow

SEMPER аз нещо не разбрах какъв е проблема от Франкфурт за Мюнхен да прецепи през Щудгарт .... или е влязъл в града ???!!!

rider777

Брико,,,,, от България до Дуисбург дали през цялото време не е наблюдавал разходомера ???  Правел съм театро :-))))))))))))))))))))))))))))))))    Аз си имам достатъчно работа за да се занимавам с глупости,,,,,,,,,,,

admin

Цитат на: Joro Stoqnow - Сряда, 05 Октомври, 2016, 00:18:03
SEMPER аз нещо не разбрах какъв е проблема от Франкфурт за Мюнхен да прецепи през Щудгарт .... или е влязъл в града ???!!!
И аз не разбрах, освен ако въпросните 35 километра в повече през Щутгарт спрямо минаване през Нюрнберг не са толкова голям проблем.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

rider777

Понякога е по-изгодно да минеш и 100 километра в повече по равно отколкото да катериш убийствени баири,,,,,,,,,,,,,,

Joro Stoqnow

rider777, в твоя защита да кажа че и аз постоянно следя разходомера и средния разход и с колата съм така  ;D
А за 100-те километра  съм съгласен но за Германия и за магистрала не съвсем

Hasan Alimehmed

Цитат на: rider777 - Сряда, 05 Октомври, 2016, 01:04:29
Понякога е по-изгодно да минеш и 100 километра в повече по равно отколкото да катериш убийствени баири,,,,,,,,,,,,,,
Много чорбаджии са на друго мнение. Те искат да се минават по-малко километри, но не от значение, дали се катерят баири или се минава по 3-то класни пътища.

rider777

Всеки има право на собствено виждане.

briko

;) Хич да не ти пука, цялата тема е театрална и твърдя, че ти си един от двигателите на форума. Жив и здрав, много успех!

Бриги Магнито

Цитат на: Бриги Магнито - Вторник, 04 Октомври, 2016, 21:22:02
В твоя случай може би,но принципно мноо навалица е замесена и все некъде некой такова,таковата.
А тоя коментар не ми го бройте,то имало клипче,което чак са видех.
Райдер само да отбележа аз моем по-убаво да пцуем от адашо виж там смисли се,некое евро за красноречие отпущи.

rider777

rider777