• Welcome to Форум на българските шофьори.

Райдър, конкуренцията вдига мизата

Започната от Бриги Магнито, Понеделник, 03 Октомври, 2016, 11:44:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SEMPER

Цитат на: admin - Сряда, 05 Октомври, 2016, 01:00:21
И аз не разбрах, освен ако въпросните 35 километра в повече през Щутгарт спрямо минаване през Нюрнберг не са толкова голям проблем.

Ми освен 35 километра, които според мен са малко повече, по късият път в случая е по удобен, по равен и по бърз с почти час.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

briko

;D ;D ;D клипа във ви бокса, стига ве.....що не го попита колко е средния разход при него?
п.с. добре, че не му споменаваш името, може да заведе дело :D

briko

k

Цитат на: briko - Сряда, 05 Октомври, 2016, 12:53:50
;D ;D ;D клипа във ви бокса, стига ве.....що не го попита колко е средния разход при него?
п.с. добре, че не му споменаваш името, може да заведе дело :D
И тоя ще стане т.....нар , раидъра на неудобни въпроси не обича да отговаря. Ако ще  и 6 навигации да му сложи в камиона , явно за временни ограничения на пътя не е чувал.

briko

:) Нищо неудобно не виждам в моя въпрос, колегата качва клипове и очаква коментари, даже и бокса им отговаря.

rider777

Не разбрах комента на другаря К ,,,,,,,,,, за кви временни ограничения говори ,,,,,,,,, а средния разход му го виждам постоянно,,,,, 39-41 ,,,,,,,,,,,, и това ми било шофер,,,,,,,   ако той не ми заведе дело то аз ще му го заведа,,,,,,,,,,,,,, в момента Магнума е в сервиз,, 3200€ ми искат,,,,,, цялата дясна страна я нямало.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

k

Цитат на: rider777 - Сряда, 05 Октомври, 2016, 16:22:56
Не разбрах комента на другаря К ,,,,,,,,,, за кви временни ограничения говори ,,,,,,,,, а средния разход му го виждам постоянно,,,,, 39-41 ,,,,,,,,,,,, и това ми било шофер,,,,,,,   ако той не ми заведе дело то аз ще му го заведа,,,,,,,,,,,,,, в момента Магнума е в сервиз,, 3200€ ми искат,,,,,, цялата дясна страна я нямало.
Ами вчера те попитах какво ти е отговорил т.....нара , защо се е въртял така на това кръгово . На мен ми се е случвало пред мен затварят изхода с багер и започват да копаят , за такива ограничения ти говоря/пиша .

briko

Цитат на: rider777 - Сряда, 05 Октомври, 2016, 16:22:56
Кофти, да съжаление винаги може да стане и по лошо, ще се оправиш. Практиката показа, че и между колегите с огромен опит има такива, които за нищо не стават и причиняват загуби. Успех!

pirovski

Добре,че можете да се обосновете.Стана ясно,не сте добри работодатели.Всеки може с пари и няколко човека около себеси,да се мисли за властелина на света.Освобождавайте позиций.Още сте като всички в джунглата.Дразните народа.

rider777

Аре пак с простотиите,,,,,,, Кажи бре Пировски какво означава за теб добър работодател !!!!!!
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

briko

Цитат на: pirovski - Неделя, 09 Октомври, 2016, 18:57:18
Добре,че можете да се обосновете.Стана ясно,не сте добри работодатели.Всеки може с пари и няколко човека около себеси,да се мисли за властелина на света.Освобождавайте позиций.Още сте като всички в джунглата.Дразните народа.
Пировски, отново имате обява в дж...са и се появяваш тук! Защо а?

pirovski

ВАУ,радвеме,факта,че ме разпознавате.Това,означава,че не се крия зад псевдоним.Защото,фактите говорят толкова,колкото означават(Нужно ли е да обоснова?).Вас не ви знам коисте.Имамели дума да обсъждаме мойте обяви,нека да го направим с успех.Не можете ли не ми е нужно да разговарям с вас.

rider777

Нищо не разбрах от последният пост ама карай,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

briko

Цитат на: pirovski - Неделя, 09 Октомври, 2016, 20:53:43
ВАУ,радвеме,факта,че ме разпознавате.Това,означава,че не се крия зад псевдоним.Защото,фактите говорят толкова,колкото означават(Нужно ли е да обоснова?).Вас не ви знам коисте.Имамели дума да обсъждаме мойте обяви,нека да го направим с успех.Не можете ли не ми е нужно да разговарям с вас.
Мммм дааа, чуден правопис ! Имате време да коригирате правописните си грешки ;) Изглежда сте забравили, но тук до преди няколко месеца се представяхте за работник, а не за работодател? ::)

ANIMAL

Аз незнам някой тук да се крие зад псевдоним,а и то в съвременния свят е много трудно да стане.Ей го райдъра съм му изгледал всичките клипове-него цял свят го познава пък и ако има някой,който живо се интересува от персоната ми няма се крия я.Нали това е идеята да се познаваме и да си помагаме дали в нета дали на пътя
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

Boroman21

Цитат на: ANIMAL - Неделя, 09 Октомври, 2016, 21:19:46
Аз незнам някой тук да се крие зад псевдоним,а и то в съвременния свят е много трудно да стане.Ей го райдъра съм му изгледал всичките клипове-него цял свят го познава пък и ако има някой,който живо се интересува от персоната ми няма се крия я.Нали това е идеята да се познаваме и да си помагаме дали в нета дали на пътя
Объркал си форума , ако за помощ си дошъл.
Ма продължавай да дириш онова митично същество ,колегиалност.

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

Boroman21