• Welcome to Форум на българските шофьори.

Райдър, конкуренцията вдига мизата

Започната от Бриги Магнито, Понеделник, 03 Октомври, 2016, 11:44:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Седмиците увери ли се,че конкуренцията вдига мизата освен финансово вече гледам влиза и в директна конфротация за надмощие на пазара.
Не дреми ми инвестирай и реинвестирай в няколко Манчета,да им покажеш ,че са се объркали.

Само и единствено ръководните грешки на ръководителите допринасят за разпада и опорачаването на транспортният бизнес.
Или с други думи аман от смотани началници

Бриги Магнито

rider777

С абсолютна 100 процентова сигурност не дават повече пари от мен а за инвестициите си е доста рисково с този некачествен матрял зад кормилото ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Пировски поече ли пари дааш от РайдерУ бре баровец?
Или не си и баровец ,а просто наемник за агит политиката на некое умрело ТКЗС кат Виалогистик?

pirovski

Имате ли пари за даване,подредете ги и ми ги дайте(нужно ли е да работя за тях,зависи от подредбата им).Вас,също не ви знам,за какво се сравнявате,(можеби,най вероятно сте състезател)определено не сме на един диалог.

Бриги Магнито

Ми съзтезавам се,ко да прайм кат живота е едно съзтезание
Ти кинто събирач ли го играеш или си щатен у филхармонията?
Дири се солист из Самоков има за сбиране ако шеш ,че им обадим за твойта особа

pirovski

Направи подредбата!Неможете ли,освобождавайте позиций.

briko

Тук рядко влизат тролове, обаче вече си мисля, че нещо в главата ти не е у ред. Стига повтаряй едно и също бе, човек! Прочети заглавието на темата и ако пишеш тук, то поне да е по същата или си отвори една и там си пиши : освобождавайте позиций, освобождавайте позиций, освобождавайте позиций и така до безкрай ;D
п.п. кога последно се яви на психотест и къде, че и аз като изтрещя да нямам проблеми....

pirovski

Добре!Не разбрах,какво сте ми написали,дори тези с диалекта по ясно се изказват по темата.

ANIMAL

Цитат на: rider777 - Вторник, 11 Октомври, 2016, 10:58:31
С абсолютна 100 процентова сигурност не дават повече пари от мен а за инвестициите си е доста рисково с този некачествен матрял зад кормилото ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Тук не си прав малко,дай ми новия камион ще го гледам по един начин,а като ми дадеш бангия милионер ще го гледам малко различно.Така си мисля аз.Едно време шефа като ми даде новия Джъмпър-2001г. докараха го на 485км от Аутомотор ела и виж как си го гледах и така докато го оставя след 3 години.След няколко месеца го видях из града ми се дорева.
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

цецодебел

Цитат на: pirovski - Вторник, 11 Октомври, 2016, 15:44:55
Добре!Не разбрах,какво сте ми написали,дори тези с диалекта по ясно се изказват по темата.
Ти какво ? Преводач ли ти трябва или психолог? Обясни човешки на хората, кои позиции да ти освободят ,кои пари да ти подредят,на Ти ли си говорим или на Вие ? Защото все едно си говоря с Трипио  от междузвездни воини !!!
Абе ти въобще български говориш ли ?????
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

briko

Цитат на: цецодебел - Вторник, 11 Октомври, 2016, 18:33:14
Ти какво ? Преводач ли ти трябва или психолог? Обясни човешки на хората, кои позиции да ти освободят ,кои пари да ти подредят,на Ти ли си говорим или на Вие ? Защото все едно си говоря с Трипио  от междузвездни воини !!!
Абе ти въобще български говориш ли ?????
Охххх, Цецоооо ;D ;D ;D много смях бе!

rider777

Аз също имам предположение, че анонимника, криещ се за името Пировски не е българин,,,, може да е от някакъв етнос пребиваващ на територията на Родината ни ама според мен или си е чист мангал или просто някой, който даже на прави разлика между И и Й ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  то са кой ли не си купи дипломи и шоферски тескерета,,,,,,,,,,,,,,,,,,

pirovski

Бриги Магнито

8) 8) Не знам Райдер прикрито действа.Добър е,лично за мен или освобождавай позиции или запретвай ръкави и взимай мерки за удържането им.
Ти македонец агитираш за Фелибарска фирма срещал ли си?
Нема такова животно брат,за тва ти каам добър е мноо.

Бриги Магнито