• Welcome to Форум на българските шофьори.

Има нещо верно...

Започната от Бриги Магнито, Четвъртък, 06 Октомври, 2016, 18:17:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Пророк ми се струва колегата

Бриги Магнито

rider777

Истинските шофери нямат време за форуми,,,, те си бачкат и не се занимават с глупости,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 06 Октомври, 2016, 19:06:34
Истинските шофери нямат време за форуми,,,, те си бачкат и не се занимават с глупости,,,,,,,,,
Да бе по 15часа на ден,забравих сори

rider777

Мога да си правя работния ден 10-11 часов ама след като Законът ми позволява да е 15 часов не разбирам къв е проблема,,,,,,,,,,,,,,,,

imter

Сам го каза,значи не си истински шофьор ;) ;) ;)..........опааа забравих,ти си чорбаджия ;D ;D ;D.

Бриги Магнито

8) М да ,хубав закон ,ма мноо тълкования,тъй че дерзай.

kron

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 06 Октомври, 2016, 19:06:34
,тук Райдъра е много прав аз съдя по мене си влизам не че не влизам в форума ако имам свободно време и по някога драскам по някой ред но на последък се увеличи и тук простотията.И тва че Райдъра е чорбаджия или пък някой друг какво лошо има не е ли редно да има диалог между заетите в бранша,не че по някога някой не заслужава да се пишат какви ли не неща по негов адрес ама тва друга тема.

Бриги Магнито

Ако намекваш да си одим,че ти каем,че никогиш не съм бил Истински.
Ма кат глеам баровците колко са оправни,трее ти каем,че тц некак си по-истински съм от тех

Бриги Магнито