• Welcome to Форум на българските шофьори.

Дайте определение за добър шофьор.

Започната от Бриги Магнито, Неделя, 09 Октомври, 2016, 18:37:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

А бре я мъцнете,какво е нужно за да бъде човек добър шофьор?
Язе питам оти сакам да се преценим колко съм кадър и къде кой гьол да се цаним.

Бриги Магнито

Бриги Магнито

Тъй,тъй никой не знае ко е добър шофьор.
Сигурен бех.

Бриги Магнито

rider777

Нали се цани вече при Мишо,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, само ще кажа, че добрите шофери си бачкат с години в някоя фирма а не обикалят като цветарки от една в друга.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

imter

Ти откри топлата вода ;D ;D ;D,а замисли ли се защо тези колеги работят с години в една фирма?

briko

Много ти е сериозен въпроса за неделя вечер, колегите са на по три мастики/кат мен  ;D/ утре става ли за отговор?

Stoyanpol

Значи ако искам да работя за повече парички, ще стана лош ако сменя фирмата? :)

admin

Представата ми за добър шофьор е изключително пространствена и включва множество качества, които трябва да притежава евентуалният кандидат. Трудно е да се определи с едно изречение кой е добър шофьор и кой не е.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Неделя, 09 Октомври, 2016, 20:17:23
Нали се цани вече при Мишо,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, само ще кажа, че добрите шофери си бачкат с години в някоя фирма а не обикалят като цветарки от една в друга.
Начи ,тея де седят у една фирма са послушни,търпеливи или спокойни шофьори,язека съм цветарка,но покрай тва цветарство прифанах от мноо извори вода за пиене.
Цитат на: briko - Неделя, 09 Октомври, 2016, 20:21:26
Много ти е сериозен въпроса за неделя вечер, колегите са на по три мастики/кат мен  ;D/ утре става ли за отговор?
Е убаво де,нек е утре.
Апропо добрият шофер требва ли да мое да жмуца
Цитат на: admin - Неделя, 09 Октомври, 2016, 20:33:36
Представата ми за добър шофьор е изключително пространствена и включва множество качества, които трябва да притежава евентуалният кандидат. Трудно е да се определи с едно изречение кой е добър шофьор и кой не е.
Е дай некое качество.
Да мое да пие
Да мое да псува
Да е над 100кила
Да е фирменно обременен,а семейно свободен
Да моа а кара за трима
Да не притеснява горните етажи във властта с претенции някакви си
Да мета 15-20колана за 15мин.
Винаги да мое да измисли нещо
....

Та дай нещо кат качество,по същество

briko

:) Еее, Бриги отдели ме от стъклото. Та в момента, в очите на шефа/бивш/ добър шофер е също този, който гори над 40 на сто, изкърти пластмасите отпред на влекача, скъса вала на предишния и т.н. те тва е, кат нема шофери всеки е добър, стига камиона да стигне до там за където е тръгнал. Наздраве ;D

Бриги Магнито

Ма,Баце а нима наистина не е ли добър точно този шофьор.
Шофьорът който въпреки всичко стига жив и здрав за където е тръгнал независимо от обстоятелствата?
Он и Райдера дяни на 40/100 и смачкан камион

ANIMAL

Без щети по превозното срество каквото и да е то
Добър в ориентирането спрямо пътната обстановка
И най вече да внимава за собствения си и за живота на другите с действията си
Това с разхода да си го мислят работодателите,а не с 35 тона пясък да искат разход 25,за мен горе долу това е определението пък иначе всеки за себе си е най-велик.
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

Бриги Магнито

Бе,глеам се в огледалото и тц не съм велик,ма важим.
Иначе за другото си прав от което се сещам.
Икономичният шофьор,добър шофьор ли е?

ANIMAL

Ами това,което казах с 35 тона 25-26 разход се изисква на едно място от шефа и затова шофьорите баир нагоре сменят от автоматични на ръчни,че да не връща по-рано скорости надолу,пък иначе се кара възможно най-много на инерция и от време на време ретардер и както всички тук знаят по инерция НЕ.Мисля,че така ти отговорих на въпроса,затова казах РАЗХОДА ДА ГО МИСЛЯТ ШЕФОВЕТЕ ПЪК НИЕ ДА СИ ПРИСТИГАМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

briko

Цитат на: Бриги Магнито - Неделя, 09 Октомври, 2016, 20:52:59
Ма,Баце а нима наистина не е ли добър точно този шофьор.
Шофьорът който въпреки всичко стига жив и здрав за където е тръгнал независимо от обстоятелствата?
Он и Райдера дяни на 40/100 и смачкан камион
Споменавал съм го тук, тези хора са машини и ще свършат работата, това е :)
Според мен :
Да спазва нормативите за работа наложени от компанията.
Да може да не спре да пие, когато му е най-сладко........
Да може да става посред нощите и да управлява композицията внимателно.
Да не е конфликтен.
Да може да се справя в нестандартни ситуации, едно евро, две евра, ебем ти пичку матерну.....митница в Сърбия, дадох му само едно и побесня, голям цирк ;D ;D ;D брато, брато, ай сиктир.
Да издържа до следващата баня и използва мокри кърпи, докато се добере до същата.
ДА МОЖЕ ДА ГОТВИ.
Да може и да помага на колеги в беда.
Хайде вие сте нататък......

Бриги Магнито

Па излиза,че икономичният шофер е опасен.
Еее икономичните мойте уважения,ма свалете малкочка самочуствието
Цитат на: briko - Неделя, 09 Октомври, 2016, 21:14:38
Споменавал съм го тук, тези хора са машини и ще свършат работата, това е :)
Според мен :
Да спазва нормативите за работа наложени от компанията.
Да може да не спре да пие, когато му е най-сладко........
Да може да става посред нощите и да управлява композицията внимателно.
Да не е конфликтен.
Да може да се справя в нестандартни ситуации, едно евро, две евра, ебем ти пичку матерну.....митница в Сърбия, дадох му само едно и побесня, голям цирк ;D ;D ;D брато, брато, ай сиктир.
Да издържа до следващата баня и използва мокри кърпи, докато се добере до същата.
ДА МОЖЕ ДА ГОТВИ.
Да може и да помага на колеги в беда.
Хайде вие сте нататък......
Да стаа по първи петли
Да кара две 10,три 9
Да бръкне в джобу и да плати с негови пари кога служебни няма
Да мое да обедва и вечеря у движение
Да мое да стиска или пика у шише
.....

Бриги Магнито