• Welcome to Форум на българските шофьори.

Дайте определение за добър шофьор.

Започната от Бриги Магнито, Неделя, 09 Октомври, 2016, 18:37:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ANIMAL

Цитат на: briko - Неделя, 09 Октомври, 2016, 21:14:38
Споменавал съм го тук, тези хора са машини и ще свършат работата, това е :)
Според мен :
Да спазва нормативите за работа наложени от компанията.
Да може да не спре да пие, когато му е най-сладко........
Да може да става посред нощите и да управлява композицията внимателно.
Да не е конфликтен.
Да може да се справя в нестандартни ситуации, едно евро, две евра, ебем ти пичку матерну.....митница в Сърбия, дадох му само едно и побесня, голям цирк ;D ;D ;D брато, брато, ай сиктир.
Да издържа до следващата баня и използва мокри кърпи, докато се добере до същата.
ДА МОЖЕ ДА ГОТВИ.
Да може и да помага на колеги в беда.
Хайде вие сте нататък......
Не съм конфликтен,на колега винаги съм готов да помогна и съм го правил много пъти,справям се с почти всякакви ситуации,на последната си работа работих 14 години,което значи,че съм спазвал нормативите,но не пия и не мога да готвя-че се чудя към кои да се причисля
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

ANIMAL

Бриги Магнито

Цитат на: ANIMAL - Неделя, 09 Октомври, 2016, 21:27:48
Не съм конфликтен,на колега винаги съм готов да помогна и съм го правил много пъти,справям се с почти всякакви ситуации,на последната си работа работих 14 години,което значи,че съм спазвал нормативите,но не пия и не мога да готвя-че се чудя към кои да се причисля
Ми ,следи темата и де ега си найдеш гьолУ

Бриги Магнито

rider777

Баси, представям си следващото поколение "Професиналисти" колко ще са още по-лабави ,,,,,,,,,,,,,,,  Изобщо не мога да си представя, че може да работите във фирмите през които сме минали,,,,,,, пикаеш в шишето в движение,,,,, сменяме се с колегата в движение ,,,,,, качвал съм се на ферибота, когато вече е отлепил,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ама няма как и да си го представите даже,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

admin

Бриги, ти за добър шофьор като добър в прекия смисъл на думата ли питаш или добър шофьор за шефа на фирмата? Имам на разположение един фотоотговор, но ако сложа снимката тук, може да стане някакъв проблем. В случая на снимката са шефа на фирмата и един от шофьорите му, за когото той твърди, че е "шофьорът, на когото има най-голямо доверие и поради това му е дал съвсем новия камион".
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Са се цени поече умението да борави с навигация.
Феритата не потъват и морето не пресъхва,тоест,че фане другото фери ако успее да найде порта.

Прекият и преносният смисъл различават ли се?
Давай снимката

rider777

Че фане другото ама друг път,,,,,, изтървеш ли го на Анкона, яко газ надолу за Бари или Бриндизи,,,,,, Цецо знае как е,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Неделя, 09 Октомври, 2016, 22:14:17
Че фане другото ама друг път,,,,,, изтървеш ли го на Анкона, яко газ надолу за Бари или Бриндизи,,,,,, Цецо знае как е,,,,,
Ма Райбер,мъцай че думаш за жабарско малашките гемий бре.
Мислим знаеш,че они не са единственни у света.

цецодебел

Китките си е....т мамата.Ги то троши 12телефона и като пристигнеш на стадиона в Атина ,сваляш чантето и продължаваш към БГ ;D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

ANIMAL

Цитат на: rider777 - Неделя, 09 Октомври, 2016, 21:54:19
Баси, представям си следващото поколение "Професиналисти" колко ще са още по-лабави ,,,,,,,,,,,,,,,  Изобщо не мога да си представя, че може да работите във фирмите през които сме минали,,,,,,, пикаеш в шишето в движение,,,,, сменяме се с колегата в движение ,,,,,, качвал съм се на ферибота, когато вече е отлепил,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ама няма как и да си го представите даже,,,,,,,,
И моя старец все ми вика бах ва у шофьорите сега.Аз едно време Газ-ката това,Татрата онова,Краза трето и аз винаги му отговарям,че не съм виновен,че света върви напред и е измислен ретардера и темпомата или като вдигам коша на гондолата не слизам да си отключвам капака.И моя син един ден ако вземе професията сигурно ще ми вика-аз му викам да кара(на камиона) към Дюселдорф и отивам отзаде у кенефа да си дочета вестника и после да си хвърля един душ ама можеш ли да спреш гората да се разлиства

stefanov

Да бъде внимателен , да мисли и осазнава какво прави, да сканира пътя за възможни опасности и ситуации и да ги сведе до минимум ,да получава заплашане над средното за транспортния бизнес за държавата в която работи. Добър като работник от гледна точка на собственика , да не мрънка ,да работи продължително време под напрежение без да допуска грешки, да изпълнява зададените задачи и много важно част от труда му да не е платен ,колкото по голяма част толкова по добре ( чиста печалба)

Mr.Balkanski

Добрият шофьор се чувства добре, докато работи. Да обяснявам ли?
Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

rider777

Балкански,,,,, за 99% от "Профитата" тук думата работа е криво разбрана ,,,,,,,,  добре се чувстват само, когато са с бутилката в ръка ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: stefanov - Неделя, 09 Октомври, 2016, 23:15:03
Да бъде внимателен , да мисли и осазнава какво прави, да сканира пътя за възможни опасности и ситуации и да ги сведе до минимум ,да получава заплашане над средното за транспортния бизнес за държавата в която работи. Добър като работник от гледна точка на собственика , да не мрънка ,да работи продължително време под напрежение без да допуска грешки, да изпълнява зададените задачи и много важно част от труда му да не е платен ,колкото по голяма част толкова по добре ( чиста печалба)
Да е малко Ванга
Да предугажда грешките на шефа и ги поправя мълчаливо
Да може да почака ден-два,седмица-две за заплащането над средното
Да откликва бързо на позвъняванията от офиса в неделя посреднощ
Цитат на: Mr.Balkanski - Понеделник, 10 Октомври, 2016, 00:36:31
Добрият шофьор се чувства добре, докато работи. Да обяснявам ли?
Ми разясни де

tankia

добър шофьор - да си върши добре работата .....
АКО ИМАШ ПРЕКРАСНА ЖЕНА, ОСЛЕПИТЕЛНА ЛЮБОВНИЦА, СТРАХОТНА КОЛА, НЯМАШ ПРОБЛЕМИ С ВЛАСТИТЕ И ДАНЪЧНИТЕ; АКО КОГАТО ХОДИШ ПО УЛИЦАТА, ВИНАГИ ГРЕЕ СЛЪНЦЕ И МИНУВАЧИТЕ ТИ СЕ УСМИХВАТ - КАЖИ НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ  ! ! !

admin

Цитат на: Бриги Магнито - Неделя, 09 Октомври, 2016, 22:06:01
Са се цени поече умението да борави с навигация.
Феритата не потъват и морето не пресъхва,тоест,че фане другото фери ако успее да найде порта.

Прекият и преносният смисъл различават ли се?
Давай снимката

Ще намери ферито, ако знае как. Иначе ще се върти като пумпал.

Разбира се, че прекият и преносният смисъл се различават по своята същност. Аз за себе си бих могъл например да кажа, че съм добър шофьор, но за някой шеф да не съм "карач" и да иска да ме смени. Например ако не ползвам магнит, това прави ли ме лош шофьор? Или ако не искам да нарушавам закони, правилници и наредби, това основание ли е да не бъда добър шофьор?

admin