• Welcome to Форум на българските шофьори.

Лобизмът,фелибарските фирми и 777

Започната от Бриги Магнито, Сряда, 12 Октомври, 2016, 07:53:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Баси,мно фалба мно нещо за Фелибарските фирми майна.
Къде платена къде от малоумие
Направо съм втрещен как Райдъра не се е възползвал от тоя метод на полит агитация.
Както и да е,въпроса е има ли леб в лобизма и колко малоумен мое да е малоумника,който агитираш?

Бриги Магнито

ANIMAL

То е заложено в ДНК-то на човек чуе ли,че ще взема пари без да прави нищо,не трябва много да го лъжеш,той си е готов.Ама последно време българинът много лъган горкия и то все от свои взе да не се доверява лесно.
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

ANIMAL

ANIMAL

https://www.jobs.bg/f3468542
Ей тука гледай какво конкурентно заплащане дават хората и автопарка сигурен

Dojogan

Цитат на: ANIMAL - Сряда, 12 Октомври, 2016, 15:20:11
https://www.jobs.bg/f3468542
Ей тука гледай какво конкурентно заплащане дават хората и автопарка сигурен

Голям проблем, едва ли е трудно да се сетиш, че валутата е объркана. Пише си минимум!
За останалото може само да гадаеш ;)

rider777

Винаги се пише минимума,,,,,, ако си заслужи бонусите парите нарастват с до 30% ,,,,, поне при мен е така,,,, минимума е 1800€.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

цецодебел

Цитат на: rider777 - Сряда, 12 Октомври, 2016, 17:00:29
Винаги се пише минимума,,,,,, ако си заслужи бонусите парите нарастват с до 30% ,,,,, поне при мен е така,,,, минимума е 1800€.
Пичове рипайте !!!! Иво дава 2340евра ! Нема друга такава оферта :o
И ви е удобен за контакти тук.. Който се чувства печен да пробва.
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

rider777

Цецо,,, истинските шофери си бачкат и даже не са и чували за шоферските форуми,,,,,, Тук печено нема,,,,, само сУръв матрял.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

цецодебел

Цитат на: rider777 - Сряда, 12 Октомври, 2016, 17:53:30
Цецо,,, истинските шофери си бачкат и даже не са и чували за шоферските форуми,,,,,, Тук печено нема,,,,, само сУръв матрял.
Абе и ти си прав.
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

Amateur

Цитат на: rider777 - Сряда, 12 Октомври, 2016, 17:00:29

Сигурно си пропуснал  да информираш Йордан Йорданов и офиса в София .

Цитат на: цецодебел - Сряда, 12 Октомври, 2016, 17:20:11
Пичове рипайте !!!! Иво дава 2340евра ! Нема друга такава оферта :o
И ви е удобен за контакти тук.. Който се чувства печен да пробва.

Ето колко дават в Соломон 777 ........ На Райдъра ли да вярваш или на очите си .

https://www.jobs.bg/f345329
Абсолютен индианец

Amateur

Абсолютен индианец

Бриги Магнито

Така ако беа и чорбаджиите ,да си глеат работата цена немаше да има.
Райдер тема съм спущил мъцни що е сух матрял?
Оти суровото се работи,ма със суОто зор.

hgv_driver

Цецо,,, истинските шофери си бачкат и даже не са и чували за шоферските форуми,,,,,,

Да разбираме ли, че ти не си от истинските щом си тук? ;)

rider777

Абе аз даже не съм и шофер,,,,,,, готвач съм ама убивам време тук,,,,,,,,,,,,,,,,,,

rider777