• Welcome to Форум на българските шофьори.

Един труден въпрос

Започната от Бриги Магнито, Четвъртък, 13 Октомври, 2016, 08:45:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

цецодебел

Цитат на: hgv_driver - Събота, 15 Октомври, 2016, 07:01:20
Ще се върна към предишната ми професия. Нали казах, че не съм профи. Тук съм временно.  Така, че нямам намерение да се задържам тук. Само минавам, да направя едни кинти и бягам на спокойствие.
Ааааа вденах  ;D ;D ;D Еми така де , значе теорията на Райдера е верна !
  Щото чух тук в форума едни ревове .... Аз такъв мерак...Вие такива гадняри, не помагате...
  Все пак да ти кажа : Кротко  че някой временни работи стават постоянни . Кинтите се услаждат (  и на жената и на баджанака ) и некой требва да гърби ;)
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

hgv_driver

Цитат на: цецодебел - Събота, 15 Октомври, 2016, 08:58:12
Ааааа вденах  ;D ;D ;D Еми така де , значе теорията на Райдера е верна !
  Щото чух тук в форума едни ревове .... Аз такъв мерак...Вие такива гадняри, не помагате...

Не съм си и помислял да търся помощ в този форум. Даже се чудя на тези, които пишат тук, че търсят работа. Работа има за целия китайски народ. Само да му се работи на човек.

hgv_driver

rider777

Кефи ме когато някой от Виртуала попадне в Реала ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  от вчера съм на паркинга на Ронк  както винаги и продължавам с проучването на Реалността ,,,,,,,,,,,,,,,,,, от 20 и кусур българи тук само един каза, че взима 1800€ месечно, всички други 1600-1700€ ,,,,,,,,,,,,,,,, а тук до мен е паркирал един от форумите, от 20 минути не може да си пусне интернета въпреки, че 3 пъти му диктувах паролата и току що ми взе тетрадката да гледа директно от нея,,,,, ако до няколко минути не се появи на линия ще го обявя за висш интелект ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

hgv_driver

Цитат на: rider777 - Събота, 15 Октомври, 2016, 09:50:46
Кефи ме когато някой от Виртуала попадне в Реала ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  от вчера съм на паркинга на Ронк  както винаги и продължавам с проучването на Реалността ,,,,,,,,,,,,,,,,,, от 20 и кусур българи тук само един каза, че взима 1800€ месечно, всички други 1600-1700€ ,,,,,,,,,,,,,,,, а тук до мен е паркирал един от форумите, от 20 минути не може да си пусне интернета въпреки, че 3 пъти му диктувах паролата и току що ми взе тетрадката да гледа директно от нея,,,,, ако до няколко минути не се появи на линия ще го обявя за висш интелект ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Един месец съм почивка в BG, та преди 2 вечери се прибирам в 3 през нощта към къщи и ме спира полицай. Вика, за къде бързаш толкова. Викам бързам за лекции. Къде има лекции, вика, по това време? Викам, във форума на българските шофьори.
Много ме кефи някое профи като започне да чете лекции. Макар, че понякога трудно се разбира какво е искал да каже.

Boroman21

Цитат на: rider777 - Събота, 15 Октомври, 2016, 09:50:46

Значи кат почнеме си ги мериме у пари направо ...... Защо не идеш да помогнеш на колегата с нета а само му даваш паролата ? Явно е по-лесно да седиш и да гледаш сейр а после да го одумваш . Споко , това е типична българска черта а още повече изявена при големите професионалсти.

Цитат на: hgv_driver - Събота, 15 Октомври, 2016, 09:42:49
Не съм си и помислял да търся помощ в този форум. Даже се чудя на тези, които пишат тук, че търсят работа. Работа има за целия китайски народ. Само да му се работи на човек.

И да търсиш няма да намериш , форума отдавна вече лежи на стари лаври . Останали са няколко лица дет се мислят за велики и само си измислят преживявания. Има само едно или две лица дето реално могат да ти помогнат по някакъв начин.

цецодебел

Еми така де , шофьорите си бачкат  ! Има едно -две Лица дето  се пробват да помогнат да се направят " кинтите" И останалите гъзове  които за нищо не стават ;D ;D ;D
Цитат на: Boroman21 - Събота, 15 Октомври, 2016, 10:39:35

И да търсиш няма да намериш , форума отдавна вече лежи на стари лаври . Останали са няколко лица дет се мислят за велики и само си измислят преживявания. Има само едно или две лица дето реално могат да ти помогнат по някакъв начин.
То и не съм виждал въпрос на който да помогнеш!  Най- често е : Къде са големите кинти? :D

rider777

Чеки да си измислим едно преживяване да ви излъжем, че съм шофер отдавна,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

loshdancho

Ми що тогава се пилете у форума за шофери?!?!
Напрайте си един форум за принцеси.
На коя как са и донесли закуската, коя къде я сърби и дали ако даде ще и купят.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Amateur

Използването на асистенция за смяна на гума е крачка в правилната посока . Все пак не всеки притежава  монтьорските умения на  loshdancho и kron . Има фирми които нямат резервни гуми на композициите си, а даже в Соломон 777 вероятно  шофьорите ползват услугите на някоя от асистенциите . 

Цитат на: Boroman21 - Събота, 15 Октомври, 2016, 10:39:35
Значи кат почнеме си ги мериме у пари направо ...... Защо не идеш да помогнеш на колегата с нета а само му даваш паролата ? Явно е по-лесно да седиш и да гледаш сейр а после да го одумваш . Споко , това е типична българска черта а още повече изявена при големите професионалсти.

Тук сигурно е предложил помощта си  Райдъра .  ;)

http://www.vbox7.com/play:e0916eb7fa
Абсолютен индианец

hgv_driver

Цитат на: loshdancho - Събота, 15 Октомври, 2016, 13:20:18
Ми що тогава се пилете у форума за шофери?!?!
Напрайте си един форум за принцеси.
На коя как са и донесли закуската, коя къде я сърби и дали ако даде ще и купят.

Вие що не си направите един майсторски форум и да се хвалите кой как си регулирал клапаните докато прави 45 мин. Или как си сменил гума без редуктор щото си много голем шофер. Вместо да ходите на състезания по икономично шофиране може да си спретнете състезание по най-бърза смяна на гуми.
Може да не съм сменял гума, но като гледам вадя повече пари от половината профита тук. Това е важното за мен.

цецодебел

Цитат на: hgv_driver - Събота, 15 Октомври, 2016, 14:59:40

Може да не съм сменял гума, но като гледам вадя повече пари от половината профита тук. Това е важното за мен.
Само така ! Нали ти казах че апетита идва с яденето !  И на баджанака също  !
  И тоя фана господ за шлифера  :D
Ама то е казано : Пази боже слепо да прогледа....

hgv_driver

Цитат на: цецодебел - Събота, 15 Октомври, 2016, 15:22:35

Само така ! Нали ти казах че апетита идва с яденето !  И на баджанака също  !
  И тоя фана господ за шлифера  :D
Ама то е казано : Пази боже слепо да прогледа....

Това за баджанака от собствен опит ли го казваш. Много сте ми забавни да ви чета.

цецодебел

Цитат на: hgv_driver - Събота, 15 Октомври, 2016, 17:00:36
Това за баджанака от собствен опит ли го казваш. Много сте ми забавни да ви чета.
Ама разбера се ! Нали за това сме колеги да се забавляваме ;D

rider777

ХГВ шофера,,,,, я качи тук един фиш от заплатата да видим аджеба колко взимаш !!!

SEMPER

Цитат на: Бриги Магнито - Петък, 14 Октомври, 2016, 22:08:00.
Я бех осемдесе и десети от клону и ако знаех,че иде реч за клон,признаам си шех да му вземем хлебо на тоя с шлему.

Баце, нема никой ти се разсърди ако точно на тоя с шлема му земеш ляба. То всъщност в тая работа хляб няма никакъв. Може ти звучи странно, но човеко работи тая работа доброволно и безплатно, извън работно време. Такъв е принципа на пожарната в цяла Германия, изключая няколко големи градове, където има щатна пожарна.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната