• Welcome to Форум на българските шофьори.

Един труден въпрос

Започната от Бриги Магнито, Четвъртък, 13 Октомври, 2016, 08:45:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

loshdancho

Цитат на: hgv_driver - Неделя, 16 Октомври, 2016, 08:35:18
Аз съм станал специалист по това да извличам максималното с минимални усилия. Карам само в западна Европа където има асистенции. Гума не съм сменял. Имам машинки за всички държави където ходя. Тол колект не съм вадил. Взимам заплата, която напълно ме устройва. Пълно спазване на 561. Нямам глоби защото имам акъл в главата. Целта ми е изпълнена на 100% и това е важно. 2-3 години да поработя ми стига
А вие старите кучета, големите профита... Варшанд Надлаг Видин мост... чакайте по два дни опашки... слагайте магнити, мерете си ги тук колкото искате. Сменяйте гуми на поразия. Правете си каквото ви е кеф. Луд умора няма, само се поти (за кеф на началството).
Ного акъл имаш като си се запилял на майната си... 
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

hgv_driver

Цитат на: loshdancho - Неделя, 16 Октомври, 2016, 09:01:13
Ного акъл имаш като си се запилял на майната си... 

Прав си. Приемам го като комплимент.

hgv_driver

rider777

Шъ фана да се цаня за Пророк нейде ,,,,,,,,,,,,,,,,  най-гоУемите специалисти излизат от форумите,,,,,, година - година и половина макс и вече е "Профи" ,,,, и цели 100 000 км вече само асистънс ,,,,,,,    а аз с моите над 5 а вече може би са и над 6 милиона километра сам си правя камиона ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, трябва повече да се заслушвам по форумите и да викам асистенцията, когато трябва да си сменя крушка, че и двете ми ръце са ми в задника .
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

loshdancho

Цитат на: rider777 - Неделя, 16 Октомври, 2016, 09:33:35
най-гоУемите специалисти излизат от форумите,,,,,, година - година и половина макс и вече е "Профи" ,,,, и цели 100 000 км   

Бриги Магнито

Зима е все пак,нормално е да са там,некак си по-топлучко е.
Апропо получих поредният СМС от твоя авер Виоленчелиста,буксува завалията у место.
Не бил ме забравил .
Не е на център тва момче Райдер

rider777

Кара ли някъде,,,, ти ми беше дал телефона му ама така и не го записах да му звънна,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Неделя, 16 Октомври, 2016, 13:54:08
Кара ли някъде,,,, ти ми беше дал телефона му ама така и не го записах да му звънна,,,,,,,,,,,
Оу не знам Райдер аз не разговарям с него,просто от дъжд на ветър получавам по някой СМС с благопожелания.
Иначе гаранция кара на тренажора.

rider777

Аааааааааааааааааа благопожелания :-))))))))))))))))))))) Аз мислех, че си гукате ,,,,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

С кой да мъцам бре,че съм мазохист,мазохист съм,ма чак толко не съм.
Па и ко да си бъбрим с гусина я съм проЗззз ,немам тема на разговор.

hgv_driver

Цитат на: rider777 - Неделя, 16 Октомври, 2016, 09:33:35
Шъ фана да се цаня за Пророк нейде ,,,,,,,,,,,,,,,,  най-гоУемите специалисти излизат от форумите,,,,,, година - година и половина макс и вече е "Профи" ,,,, и цели 100 000 км вече само асистънс ,,,,,,,    а аз с моите над 5 а вече може би са и над 6 милиона километра сам си правя камиона ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, трябва повече да се заслушвам по форумите и да викам асистенцията, когато трябва да си сменя крушка, че и двете ми ръце са ми в задника .

Не съм профи, и надявам се да не ставам профи като вас. Като гледам повечето такива с 5-6 милиона километра на кво са заприличали... мерси. Важното е, че шефовете са доволни от мен и банковата сметка набъбва. А ти си ремонтирай камиона... като си си купил камион, ще го ремонтираш. Кой както си го направи.

Бриги Магнито

Баце ,те туй от мен

rider777

Ник,,,, Булшита на Правецо ли шъ гу зяпкаш или си съ убзъвйел с некоя плазма ?

Бриги Магнито

Нема ни плазма ни лед има кинтонемия.
Смених свещи и масло на два SANG-a и с тех че мъчим некво

цецодебел

Цитат на: hgv_driver - Неделя, 16 Октомври, 2016, 18:44:57
Не съм профи, и надявам се да не ставам профи като вас. Като гледам повечето такива с 5-6 милиона километра на кво са заприличали... мерси.
Що бе ХГВ ,на кво са заприличали ? Щом са с 5-6 милиона явно са поостарели , ама то и на симулатора само да седиш файда йок :D Нема па кинти...
Цитат на: hgv_driver - Неделя, 16 Октомври, 2016, 18:44:57
Важното е, че шефовете са доволни от мен и банковата сметка набъбва.
А що не помислиш че не всички от наборите ти са с твойте качества и умствен багаж, и  неща които за тебе са лесни и очевидни за тях са малко тъмни?
А не бързай да казваш че си за малко ,те всички така казват от начало  . Да те не видя след 5-6 г да се ядеш с новобранците в форума  ;D

пп. И внимавай с баджо ,че на него не му дреме че кинтите се изкарват трудно  ;)
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

dino412

Цецо що Ми се струва, че тоя е driver само на симулатора?
Нещо много не Ми се връзват нещата. :o :o Хем новобранец, хем заплата по една торба пари, той доволен от шефа, шефа доволен от него, справя се наравно пък и по-добре от "старите кучета", разнася се по аутобаните като принц на бял кон. ??? ??? ???
Коя ли е тая идеална фирма дето бачка за нея и за две-три години ставаш мильонер?
Явно е фирма "Мечти и Фантазий ООД".Или просто е убъркал млякото.

П.П.Бриги ти кво дигаш с тоя крик и где го дигаш бре? И къв е тоя крик де Му требе трупче?
Я без трупчета си дигам колелетата с 12 тонен Български крик при натоварване от 14.5т. на ос без проблем.Стига да не Съм на нивата у ораньето.Тогава и ботур не помага.

Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

dino412

Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.