• Welcome to Форум на българските шофьори.

Проблем с печката на Рено Премиум - моля дайте съвет

Започната от tankia, Събота, 15 Октомври, 2016, 11:23:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tankia

Сменях моторчето на печката и помпата смених и сега немога да вдигна нафта до печката за да заработи - как да постъпя ?
АКО ИМАШ ПРЕКРАСНА ЖЕНА, ОСЛЕПИТЕЛНА ЛЮБОВНИЦА, СТРАХОТНА КОЛА, НЯМАШ ПРОБЛЕМИ С ВЛАСТИТЕ И ДАНЪЧНИТЕ; АКО КОГАТО ХОДИШ ПО УЛИЦАТА, ВИНАГИ ГРЕЕ СЛЪНЦЕ И МИНУВАЧИТЕ ТИ СЕ УСМИХВАТ - КАЖИ НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ  ! ! !

tankia

АКО ИМАШ ПРЕКРАСНА ЖЕНА, ОСЛЕПИТЕЛНА ЛЮБОВНИЦА, СТРАХОТНА КОЛА, НЯМАШ ПРОБЛЕМИ С ВЛАСТИТЕ И ДАНЪЧНИТЕ; АКО КОГАТО ХОДИШ ПО УЛИЦАТА, ВИНАГИ ГРЕЕ СЛЪНЦЕ И МИНУВАЧИТЕ ТИ СЕ УСМИХВАТ - КАЖИ НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ  ! ! !

hgv_driver

hgv_driver

rider777

Кефят ме форумните профита - сервиз :-))))))))))))))))
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

hgv_driver

Ей оставихте сервизите без хляб. От толкова лежане под камионите, кога ви оставя време да почивате.
Хубав уикенд на всички!

цецодебел

Цитат на: tankia - Събота, 15 Октомври, 2016, 11:23:16
Сменях моторчето на печката и помпата смених и сега немога да вдигна нафта до печката за да заработи - как да постъпя ?
Виж дали въобще прави вакум, ако смуче въздух от някъде няма да качи . Помпата къде е ? Свали маркуча след нея и виж дали хвърля .Може да пробваш да надуеш преди нея към резервоара ,да не е запушена шлаухата.

Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

rider777

Колегата ще викне Неволята и ще тръгне печката,,,, Иначе малко спам в темата ама защо е заключена тази за СЕЕ Лоджистик,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777