• Welcome to Форум на българските шофьори.

Фнимавайте ,нечо,че стаа

Започната от Бриги Магнито, Неделя, 16 Октомври, 2016, 17:19:36

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Hristo Lishev

Бате Иво, къде прочете да съм се оплакал от парите при Коки? Хем не стъпвам на Кампогалиано, каквото и да значи това,,,,,,, Па и преди да тръгна, проектозетят му такива пцувни отнесе, че чак на него му харесА. После в буса Петър Ц. ме светна кое било това диспонентче, та още повече се изгустих.

Hristo Lishev

rider777

Още ли има забрана да се ходи на Кампогалиано :-))))))))   50 км преди него изключвах GPSa и още толкова след него го включвах,,,,,  тъмница на екрана,,,,,,,,,,, ама не на всеки му стиска,,,,,, тия "Профитата" при Коки научиха ли се да карат или все още само по масите се правят на мъже ,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

цецодебел

Цитат на: rider777 - Понеделник, 17 Октомври, 2016, 21:15:57
Още ли има забрана да се ходи на Кампогалиано :-))))))))   50 км преди него изключвах GPSa и още толкова след него го включвах,,,,,  тъмница на екрана,,,,,,,,,,, ама не на всеки му стиска,,,,,, тия "Профитата" при Коки научиха ли се да карат или все още само по масите се правят на мъже ,,,,,,,,,,,,,,,,,
Иво я раздуй защо е било забранена зона Кампогалиано ;D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

rider777

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Понеделник, 17 Октомври, 2016, 21:51:52
Е, а се сЕти,,,,,,,,,,,,
Райдер спущи ферботен и за Соломоновските шофери.
Че нема насмогване...

цецодебел

Е не е ли "малко" тъпо  и циганско баш па там да продаваш ?
А моето мнение е че ако някой си е направил икономия и не му я платят , е длъжен да си я шитне ;D ;D ;D

пп На л. с.  мога да дам кординати за интелигентно решение на проблема ;D

rider777

Вижте от старите коли в Германия какво масло изтича а в Италия е нещо различно

цецодебел

Ауууу  :o И шо строшиа убавите  колета ??? >:( >:(

Hristo Lishev

Не, няма забрана. Който му се ходи, ходи без проблем.

nevega

Бриги дигна ли въздух :)
и на къде те отвя вятъра?

Бриги Магнито

Цитат на: Hristo Lishev - Вторник, 18 Октомври, 2016, 19:28:50
Не, няма забрана. Който му се ходи, ходи без проблем.
Греда нацелих ош на старто,ма че прибуксувам некво.
Инак  притичвам по щрасето Варна-Търговище.
Трееше а се завлечем до Бяла,ма лабаво и утре,па и други ден е ден.
Я зор немам и не варкам

Amateur

И утре е ден, по-важното е че си взел котлона, посудата, сьомгата, хайвера и ракийката .
Най-много да получиш SMS с благопожелания от някой почитател .
Лек път и русата, ако не умната .  ;)
Абсолютен индианец

Бриги Магнито

Бе шом е за получаване,редим се.
Па блогопожелания или кютек се е тая.
Инак си прав,има за ручканье,че оцелеем,па другото не е интересно.
А бре я мъцни,ти твоя ,,комшия " познааш ли го визуално?

nevega

Бриги от как стегна багажа ни липсваш във форума или поне на мен :)
Шпориш ли по стария континент на всички съм казал да се оглеждат за прелиташти ...

Бриги Магнито

Дълбока оран с попътни браздета зафанах .
Ма съм до средата.
Де има жълто флагче съм орнал

Бриги Магнито