• Welcome to Форум на българските шофьори.

Как да гласувам за Хилъри?

Започната от Бриги Магнито, Четвъртък, 20 Октомври, 2016, 09:09:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Бацета спущия оферта за кой гласува за Хилъри,та дайте акъл как да се възползвам?

Бриги Магнито

Amateur

Абсолютен индианец

Максимус

Хахахахаааа, да гласуваш за кукумявката Килъри, с "обещание" да получиш минет, от другата изкуфяла дъртофелница - Мъддонна...

Блажени са вярващите... ;D ;D ;D

Бриги Магнито

Веднага разсторихте офертата,а я за Клинтънка питах само.

hgv_driver

Изкусително предложение... Въпреки, че ... според мен, тази оферта би била много по-примамлива, ако беше отправена по време на президентската кампания между Рейгън и Картър през 1980 г.  Мадона бeше на 22...

цецодебел

Тя с Хиларито са почти наборчета . Офертата е примамлива само за някой геронтофил  :D
Той Бил щеше да иде при нея  а не при Моника ако е толкова добра!!!
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

rider777

Че кво и е на Мадона бре,,,,,,,,,, нищо не разбирате от жени,,,,, е са ако иска може да дойде да правим 45 часа пауза заедно,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

матадора

Вече има подобна оферта и ако гласуваш за Трайчо Трайков, а и мацката е по-сносна.
Ако съдбата ти обърне гръб...бъди търпелив,изчакай я да се наведе!

Бриги Магнито

Цитат на: матадора - Четвъртък, 27 Октомври, 2016, 18:46:05
Вече има подобна оферта и ако гласуваш за Трайчо Трайков, а и мацката е по-сносна.
Язък не мое се приберем до изборите
Изпущих я

Бриги Магнито