• Welcome to Форум на българските шофьори.

Антена Sirtel Santiago

Започната от koceto_pz, Неделя, 23 Октомври, 2016, 11:38:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

koceto_pz

koceto_pz

VOLVO 480

Висока цена,ниско качество на изработка и не добри материали!С същия клас антена e SIRIO TURBO 2000 на PL (PL е захващането на антената отдоло към планка) силно ти е препоръчвам няма да сгрешиш ако ме послушаш успех!  :)

VOLVO 480

rider777

При 2 стотинки за минута в роуминг а както се очаква роуминга да отпадне до няколко месеца все се чудя на тези с радиостанциите, които им пържат мозъка с тези вълни,,,,,,,  гоУема далавера е да слушаш простотиите на другите по опашките,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

VOLVO 480

Цитат на: rider777 - Неделя, 23 Октомври, 2016, 12:16:16
При 2 стотинки за минута в роуминг а както се очаква роуминга да отпадне до няколко месеца все се чудя на тези с радиостанциите, които им пържат мозъка с тези вълни,,,,,,,  гоУема далавера е да слушаш простотиите на другите по опашките,,,,,,,

Когато има природни бедствия и катаклизми и война телефоните първи спират,а радиостанцията продължава да работи!Когато се разминаваш с някой дали ще му знаеш тел. номер за да го питаш за трафик инф.?Винаги си скиптично настроен,има ли тема да не си я омазал уважаеми rider777! А относно простотията по опашките аз лично намалям радиото и се избавям от простотията.

rider777

Доооообре,,,,,   много години съм карал камиони с радиостанции и сега се сещам за само един, единствен случай, когато във Франция изпреварих автовоз с българска регистрация и видях, че шофера говори по станцията и тогава видях, че и предния автовоз пак е на САТ та пуснах станцията и ги слушах няколко минути на кой паркинг били скрили тубите с нафта и още куп простотии ама не ми издържаха нервите и дадох газ та малко след като не ги виждах в огледалата спряха и да се чуват,,,,,,,,,    аз разбирам да си сложа станция, която да хваща на 1000 км примерно и тогава вече може да се каже, че има някакъв смисъл от нея ,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

цецодебел

Цитат на: rider777 - Неделя, 23 Октомври, 2016, 12:57:23
Доооообре,,,,,   много години съм карал камиони с радиостанции и сега се сещам за само един, единствен случай, когато във Франция изпреварих автовоз с българска регистрация и видях, че шофера говори по станцията и тогава видях, че и предния автовоз пак е на САТ та пуснах станцията и ги слушах няколко минути на кой паркинг били скрили тубите с нафта и още куп простотии ама не ми издържаха нервите и дадох газ та малко след като не ги виждах в огледалата спряха и да се чуват,,,,,,,,,    аз разбирам да си сложа станция, която да хваща на 1000 км примерно и тогава вече може да се каже, че има някакъв смисъл от нея ,,,,,,,,,,,,
Тук не съм съгласен с теб . И аз карам доста години и даже си плащам всяка година 12 евро,( тук се плаща) така че ако българите ги ползват " да си крият нафтата " не значи че това им е основното приложение ! И какво според теб ще чуеш на 1000 км  ;D 10 000 човека които говорят едновременно? ;D?
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

SEMPER

Въпрос на навик е според мен ползването.
Забелязал съм, че поляците масово ползват радиостанции на личните си автомобили, и се чудя за какво им са притрябвали. Явно си имат някаква култура на шофиране, в която радиостанцията е неизменна част.

Иначе по филмите съм виждал, че трък драйвърите в Аляска също ползват масово, но там ми се струва оправдано някак си. ;D

То верно че отива на война ситуацията, но ако почне войната, едва ли ще ме вълнува информация от първа ръка къде има щау и къде са БАГаджиите в момента.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

rider777

Румънските бусове масово са със станции също, но това не означава, че аз примерно бих бил на далавера да имам станция.

цецодебел

Основното приложение е да предупредиш или да поискаш информация ! Те и затова работят на определен канал не хаотично. Ако искаш да си говориш " как да гепим нафтата на Райдера" сменяш канала за да не пречиш на останалите  ;D ;D Ако имаш малко природна интелигентност разбира се :D

koceto_pz

благодаря за савета на VOVO 480 на другите учасници мнението го уважавам но мисля че е доста далеч от темата

цецодебел

Сори за спама колега ,  ама Иво намеша ли се ;)

loshdancho

Не си купувайте станции, вие сте масони и можете да си позволите снимки, книжки на трупчета и висене по пътищата.
Мамалигарите и поляците поне са прости и не могат да се оправят си слагат станции, па после що карат и не им пука.
Даже за адресите питат по станцията, за полиция, и за инциденти. Такива простотии като на кой, кога жена му си го слага...
Няма как да чуеш. Ако пък се опиташ да се правиш на тъпанар...веднага те налазват и ще те попсуват най-малко.
Ама нали ГАньо е Умник....Та по станцията можеш да чуеш всичко друго само не и пътна информация. Да не говорим, че като хване трубката и забравя, че не е само Той на канала.
За това съм си решил проблема кардинално.....Слушам си на 22 канал румънците, а Ганьо да се спасява както може.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

цецодебел

Лошия !На тебе ти е лесно щото знаеш мамалигарски :)

цецодебел