• Welcome to Форум на българските шофьори.

Пътуване до Германия

Започната от zvetko, Неделя, 23 Октомври, 2016, 11:53:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pirovski

Офертата,на курс,за една седмица по 1100 лева си заслужава(като шофьор работник).За месец,по 1100 лева не си заслужава,според мен.

pirovski

майн рид

То Офертата ако е на курс или седмица направо заебавам моита работа и ставам Бусаджия ? ;D
4400 на месец със бус, или наркотици, или требе да е твой, и сам да си го джиткаш!
???
Не позволяваи на магаретата да ви четат
конскоо

майн рид

Не позволяваи на магаретата да ви четат
конскоо

pirovski

Не е от мен темата,въпроса към друг,аз не мога да кажа,отговора на въпроса.Като желаете,превозвайте стока,която не е за този бизнес.Аз,ще се спра на позволените,за бизнеса,стоки.

цецодебел

Цитат на: pirovski - Понеделник, 24 Октомври, 2016, 23:48:27
Не е от мен темата,въпроса към друг,аз не мога да кажа,отговора на въпроса.Като желаете,превозвайте стока,която не е за този бизнес.Аз,ще се спра на позволените,за бизнеса,стоки.
Перковски !Темата,е,в тебе,и те не са в темата.Превозвай стока за, бизнеса ако не, освободи позиция,друг да , отговори на въпроса.
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

pirovski

Какво написа!С най голямо удоволствие ще спомена,споделя,по пътя,целия ви женски род.

rider777

Перковски :-))))))))))))))))))))))))  Баси, колко ли ще иска някой частен учител да го научи това момче да пише ???
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

pirovski

Ограничен...когато направя,момче,като него...тогава,ще разбера...да ви кажа,не ме интересува.Оферта от 1100 лева на седмица ме интересува.

rider777

??????????????????  Абе Перковски ,,, кАжи честно дали си пиян или си дрогиран или просто ти е празна кратуната !!
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

hgv_driver

Pirovski, вземи научи кога се слагат запетаи, че май си пропуснал началното училище и направо си скочил в "бизнеса".

Кога се слага запетая?

pirovski

Здравейте.Нямате ли какво да напишете по офертата,не ме занимавайте.Училището не е в сайта,сайта не е училище.С неможещия работодател съм изяснил.Вие,какво пишете,за кого го пишете,определено незнам.

rider777

Перковски - можещият :-))))))))))))))

цецодебел

Цитат на: pirovski - Вторник, 25 Октомври, 2016, 09:49:10
Здравейте.Нямате ли какво да напишете по офертата,не ме занимавайте.Училището не е в сайта,сайта не е училище.С неможещия работодател съм изяснил.Вие,какво пишете,за кого го пишете,определено незнам.
Аз който винаги съм се изказвал против психотестовете , почвам да си променям мнението  :-\  Просто нереално е ....... Или някой се габарка  ???

Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

pirovski

Здравейте.Хората обслужващи сайта,ще започнат да ни коригират.Можете ли,желаете ли да общуваме,(до тук не виждам нищо от това)за пореден път казвам,направетего така,да не ни коригират,обслужващите сайта.

benc

Цитат на: цецодебел - Вторник, 25 Октомври, 2016, 10:28:17
Аз който винаги съм се изказвал против психотестовете , почвам да си променям мнението  :-\  Просто нереално е ....... Или някой се габарка  ???

;D ;D ;D Ето го тоя ценен кадър в гилдията http://www.elmaz.com/index.php?page=profile&aid=935454        :D ;D :D
       Не мисля,че някой се габарка.........ако обърнем внимание и на града,от който пише и снимката на профила му в елмаз.ком си мисля,че си му е толкова от господ. :o ;D ;D ;D

pirovski

Здравейте.Боже,господи.Истина е,това съм аз.Продължавам,да не ви разбирам,какво говорите.

pirovski