• Welcome to Форум на българските шофьори.

Пътуване до Германия

Започната от zvetko, Неделя, 23 Октомври, 2016, 11:53:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pirovski

Спрете вие,да пишете(нямате необходимите аргоменти,за да ме поучавате,може да се снабдите с тях,само с мое съглание).Не търсете повод,да се дразните с мен.С вас,също,приключих,коментара.

pirovski

Максимус

Чудя ви се, защо му се връзвате на този провокатор!?
Най-вероятно е, с фалшиво име и някакъв психически комплекс.
Пълно е с такива в нета.

Лек път!  :)

Максимус

rider777

Със сигурност има някакъв психически комплекс ама нямаме аргОменти :-))))))))))))))
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

цецодебел

Цитат на: rider777 - Сряда, 26 Октомври, 2016, 09:03:40
Със сигурност има някакъв психически комплекс ама нямаме аргОменти :-))))))))))))))
Все още си мисля че някой яко се габарка !!! Нереално е  :-\ 
При всичката си демонстрация на " тъпота " е достатъчно хитър да се пази от директни обиди!!!  Някак не отговаря на профила  :-\ Ако е този за когото се представя , досега щеше да е започнал с псувните .
Ако не съм прав ,значи имаме победител !
Иво взимай го !!! Тоя е по- добър  от твоя ;D ;D ;D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

rider777

Смяташ ли, че може да има и поне 1% вероятност този тъпур да става за друго освен за майтап ???
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

цецодебел

Цитат на: rider777 - Сряда, 26 Октомври, 2016, 12:47:30
Смяташ ли, че може да има и поне 1% вероятност този тъпур да става за друго освен за майтап ???
Смятам че някой който НЕ Е Пировски   се бъзика  , ама не му се връзвам повече  :D :D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

zvetko

Благодаря ви на всички.Бъдете здрави.
Парите са за месец.Но май наистина нямам избор.Ще се хващам.Дано се срещам с вас по пътищата и дано да бъдете така добри да ми помогнете както сте отзивчиви и тук.Пожелавам ви само здраве.Другото щом сте по пътищата ще си дойде само.

zvetko

zvetko

Аз продължавам с въпросите.Бусът е Пежо Боксер 2015г.чисто нов. Какви са необходимите документи от Бг. За транспорт на рибно филе,с хладилен бус?Малко съм невежа,но пък шефовете са много невежи.Искам да съм що годе подготвен.Обещават да подготвят всички необходими документи,но аз трябва да се погрижа.Може би е по добре.

skumri

Здравейте колеги. Ще пътувам за първи път Сърбия-Хърватска-Словения-Австрия-Германия до Щутгарт с бус до 3,5 тона. Всичко като информация е добре дошло. Благодаря!
Когато правото се превърне в безправие , съпротивата е задължителна !

ruskov

Цитат на: skumri - Сряда, 16 Август, 2017, 01:13:58
Здравейте колеги. Ще пътувам за първи път Сърбия-Хърватска-Словения-Австрия-Германия до Щутгарт с бус до 3,5 тона. Всичко като информация е добре дошло. Благодаря!
Тодо
Защо през Словения?С лек автомобил през Хърватия,Словения ми е по-къс маршрута с около 200 км. но ми излиза 50€ повече отколкото през Унгария, Австрия.

SEMPER

През Словения пътя е песен, със сигурност е най добрия маршрут. Единствено цената му е малко неприятна.

Във момента има един недостатък - огромни тълпи отпускари по всички граници, чакането е неопределимо дълго. Не само през Словения, през Сърбия и Унгария е същото.

Единствено през Румъния е относително спокойно.
Аз ще опитам сега един експеримент - през Видин ... В румънско ми е ясно всичко, само искам да попитам как е пътя Монтана Видин, има ли изобщо път, и има ли някаква алтернатива до към Видин.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

boss1974

Монтана-Видин в момента е в много добро състояние,говоря за Е79,само трафика е голям и милите ни турски колеги си мислят,че са сами на пътя.Малко внимание само след Ружинци на влизане в село Медовница и в село Бела,че има лоши завои иначе като настилка всичко е ОК.Лек и безавариен път на всички колеги;)

dimchiooo

Здравейте.Тарся си работа на бус за Европа.Имам ВЕ

dimchiooo