• Welcome to Форум на българските шофьори.

Накъде отива ЕС?

Започната от hgv_driver, Вторник, 25 Октомври, 2016, 17:39:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hgv_driver

Съгласни ли сте с човека от видеото и как виждате бъдещето?

http://www.facebook.com/domesticforeignworldnews/videos/1654490661547124/

hgv_driver

цецодебел

Всичко което каза е самата истина ! Те и затова реагират така .
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

rider777

Мани го тоя е болен от конспирация, Светът си върви накъдето трябва ,,,,,,,,,,,,,,,,,,  така ми викат от няколко години, когато напиша нещо такова тук,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

hgv_driver

Аз сериозно се замислих над въпроса "Какво са създали те? Някакво откритие, някаква нова технология да са създали? Не се сещам за някой велик арабски учен. Огромните сгради в Дубай съм чувал че са построени от индийци, пакистанци и всякаква евтина работна ръка, чужденци. Какво могат сами? Или наистина само могат да рушат?

цецодебел

Има ли са велики архитекти, поети , математици  и  т.н. ..........ама не тия :D В Испания която е била 700г. владяна от  маврите , са били носител на прогрес в сравнение с тогавашните европейски владетели !

American

Европа трябва да има един президент като Тръмп
Да ликвидира първо путин после асад, и накрая всички джагали да дишат райски газ.
smoking gun

цецодебел

Цитат на: American - Сряда, 26 Октомври, 2016, 16:18:19
Европа трябва да има един президент като Тръмп
Да ликвидира първо путин после асад, и накрая всички джагали да дишат райски газ.
Американец да не си се надишал с " райски газ" ???

Stoyanpol

Дали финландците ще се надигнат, съмнявам се.
Но определено има право.

SEMPER

Мен ме кефи английския на този чичка.  ;D
Нашия капут Барека е кат професор  по английска филология сравнение с него.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

American

Цитат на: цецодебел - Сряда, 26 Октомври, 2016, 16:53:03
Американец да не си се надишал с " райски газ" ???

Лодките които идват от либия препълнени трябва да бъдат принуждавани да обърнат посоката и де се върнат на там от където са дошли.
Ако се удавят това не е ваш проблем, те сами са си поели риска качвайки се.
Като ги спасявате, те ще приижат още повече.
smoking gun

Максимус

Отговора е, че Европа пусна змия в пазвата си и отива на майната си...

Boroman21

Цитат на: American - Четвъртък, 27 Октомври, 2016, 05:43:14
Лодките които идват от либия препълнени трябва да бъдат принуждавани да обърнат посоката и де се върнат на там от където са дошли.
Ако се удавят това не е ваш проблем, те сами са си поели риска качвайки се.
Като ги спасявате, те ще приижат още повече.

Тва само в САЩ и навсякъде другаде по планетата   може да стане но не и във Евро съюза. Така ще бъде докато е управляван чрез политика за надуване. Иначе не че не можем  ама не щем .

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

American

Като тръгнат влаковете от индия тогава ще се усетите.
Европа ще стане лайно до лайно.

Изгледайте това видео
smoking gun

naum4o

Да ни пази Бог от индийците, вече и те са милиард. Но поне са търпими относно религия, за разлика от маймунките, идващи насам. Гърнето вече е спукано, но по инерция някои ,,отговорни лица" повтарят ,,всичко е наред".
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

admin

Мога да ви кажа къде отива ЕС, но ще прозвучи много нецензурно. С неадекватната си политика рискуваме да допуснем заселването в България на хора, които нямат абсолютно нищо общо с нашите обичаи, нрави и представи за цивилизована държава.

http://mejdu-redovete.com/%D0%B4%D0%B2%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B8%D0%B5-%D0%B2-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D0%B9%D0%BE%D1%82/
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!